نمایش پست تنها
قدیمی 07-09-2009, 10:28 PM   #8 (permalink)
KingDani
KingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری دارهKingDani این کاربر سابقه پرافتخاری داره

KingDani آواتار ها

KingDani به MSN ارسال پیام KingDani به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به KingDani

بله عماد جان جالب بود. فقط در مورد های اخر با شما موافق نیستم.
فکر کنید که اولا ً مشکلات ما یکی دو تا نیست ، به دلیل نبود زیر ساخت های مناسب مخابرات که بسته به جهت باد سیاسی هم به راحتی قطع می شود ، خرید دستگاه هایی مانند اپل ایفون به نظر شخصی من ، پول دور ریختن است.
اما در عین حال ، هیچ دستگاهی نیست که موبایل + دوربین + همراهی دیجیتال که زمان بوت شدن ش زیر یک دقیقه باشد ( در مورد وین مو بوت شدن ندارد کافی ست از حالت ساسپند درش بیارید ) وجود ندارد.
دقت کنید که منظور من این ست که اگر هم پاور یوزر باشید نمی توانید انتخاب خاصی داشته باشید ، من هنوز هم می گویم در ایران ، به همین ها می شود بسنده کرد. اما یک نکته ست ، دو دستگاهی که سامسونگ در استین دارد ، بسیار امید بخش ست. سامسونگ نشان داده که از سخت افزار عاقلانه استفاده می کند . در ضمن به دلیل فروش بالا ، خیلی راحت می تواند استانداردهایی را جا بیاندازد. در نهایت مسئله فروش گسترده به دلیل فعالیت نمایندگی ش است.
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to KingDani For This Useful Post:
kabootar (07-11-2009), z hesam (07-10-2009)