صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31

موضوع: HTC را چه شده است؟!

Banned

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_rafie نمایش پست ها
    محمد رضا ، سال 2011 ، سال موتورولا و LG خواهد بود ،،،

فروش گلکسی اس عالی بود ولی سامسونگ با همين گلکسی ، گور خودش رو کند در آمريکا !!!! حالا چرا ؟
    از اون 10 ميليون فروش گلکسی ، بيشتر از 4 ميليونش در آمريکا بود ، در حاليکه فروش ورژن بين المللی، 2.5-3 ميليون بود ، سامسونگ ورژن بين المللی رو خيلی خوب آپديت کرد ، پشتيبانيش تا اينجا به نظر من که خوب بوده ،، اندرويد 2.1 و بعد 2.2 و حالا هم 2.2.1 ،،، من الان 3-4 ماه هست که به Froyo آپديت کردم فکر کنم ،، جينجربرد هم تا يکی دو ماه ديگه ميآد ،، اما وضعيت آپديت ورژن آمريکايی افتضاحه ،، هنوز Froyo درست و حسابی براشون نيومده ،، حتی چند وقت پيش يکی از کاربران xda يه متن شکايت از سامسونگ درست کرده بود که سامسونگ هم مجبور به جواب دادن شد و قراره که در MWC 2011 هم در مورد آپديت گلکسی حرف بزنن ،، الان من ميبينم هر کسی که يکی از ورژن های آمريکايی رو داره ، به خاطر پشتيبانی افتضاح سامسونگ ، خيلی بد و بيراه ميگه و مرتبا اين جمله رو من ديدم که: اين آخرين گوشی سامسونگی بود که خريدم

البته اگه به قول انگجت ، يکدفعه بياد آپديت جينجربرد رو برای ورژن های آمريکا منتشر کنه (تا دير نشده ) خيلی اوضاع تغيير ميکنه،
    یه کاربر xda دلیل این تاخیر رو توضیح داده

The Samsung Secret - Why U.S. Galaxy S Phones run Android 2.1 Still

خلاصه شدش اینه که سامسونگ از کریرها برای ارائه آپدیت پول درخواست کرده. در نگاه اول عجیب و غیر ممکن میاد ولی با توضیحاتی که داده به نظر میاد حداقل یه مقدارش درسته گویا برای ارائه آپدیت ها هم بین کریرها و oem ها قرارداد بسته میشه که دو نوع از آپدیت ها رایگان هستند و وظیفه oem محسوب میشن ولی مثلاً آپدیت ایکلیر به فرویو طبق قرارداد هست
    در مورد ال جی فکر کنم گوشی ال جی بلک هست که وافای دایرکت داره و یه صفحه نمایش بینظیر (گویا اونایی که مقایسه کردن گفتن از آیفون 4 هم بهتر بوده) بوتوث 3 اصلاً جا نیافتاد من امتحان کردم سرعتش دوبرابره ولی باید دو طرف بلوتوث 3 داشته باشن ولی وای فای دایرکت هم سرعتش عالیه و هم اینکه طرف دوم وای فای خالی داشته باشه حله
    از من به شما نصیحت آیفون بگیرین خلاص
    ویرایش توسط eldar : 19-01-2011 در ساعت 10:14 PM

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط Arash.M نمایش پست ها
    گرامیان من که از روز اول در یکی از جملات قصارم گفتم که : هان نظاره کنید بر ضعف نرم افزاری سامسونگ و پشتیبانی افتضاحش در وینفوهایش و شما پند نگرفتید!
    باز هم میگم سامسونگ باید عمده فروشی کار کنه و سخت افزار بفروشه وارد بازار گوشی و نرم افزار نشه سنگین تر است.

من هم سامسونگ بخر نیستم اصرار نکنید! (حتی تلویزیونش که بسی ارزانتر بود رو نخریدم چون کیفیت تصویرش اصلا خوب نیست کنار هر برند دیگه غیر از سونی سری 400 که اونم چرته!)
    موتورولا رو جدی بهش باید فکر کنیم. منتها عرضه تو آسیا و اروپا رو همچین سفت نمیگیره.
    اين بحث ربطی به اين تاپيک نداره ، اما در مورد تلويزيون کاملا مخالفم ،،
    من يه LCD 40inch گرفتم حدودا 650 تومن به پول ايران ، کيفيت تصوير که بسيار خوبه ، امکانات هم که بسيار عالی ،، فلش مموری بهش ميزنم MKV پخش ميکنه برام ، ديگه چی از خدا ميخوای ؟ :دی
    قبول دارم سونی ها کيفيت تصوير بهتری دارن ، اما به نظر من ، تلويزيونی که بايد بزاريش کنار يه تلويزيون ديگه تا بفهمی تصويرش بهتره ، اصلا اهميتی نداره ، توی خونه که اين چيزارو اصلا نميشه تشخيص داد..

نقل قول نوشته اصلی توسط pulp_152 نمایش پست ها
    امیر جان ... به نظرت وضعیت ال جی و موتورولا در سال 2010 بهتر از سامسونگ بود ؟!

به نظرت اگر گلکسی عرضه نمیشد ! بهتر بود یا حالا که عرضه شده و در امریکا فروش رفته ؟!

این مسئلرو توجه داشته باش تا تا در ادامه عنوان کنم ...

درست و دقیق از اپراتورهای امریکا نمیدونم اما فکر میکنم قسمتی از وظیفه اپدیت به گردن اپراتورهاست

از اپراتورهای امریکایی که گلکسی رو پشتیبانی کردند تنها 1 یا 2 اپراتور هستند که به 2.2 هنوز اپدیت نشدند ! بقیه اپدیت شدند !... نه همه !...

حالا اینکه باید اینها هم به 2.3 اپدیت بشن خوب حق طبیعی اینهاست و مطمئنا کسی هم بدش نمیاد و وظیفه سامسونگ! اما شما برندی سراغ داری با این طیف وسیع عرضه ؟! اگر اره کدوم برند؟ ایفون و اپل با اون عظمت تازه داره روی verizon کار میکنه ! ... اینکه سامسونگ تونسته جا پای خودش رو در امریکا تثبیت کنه شکی نیست ! اما خوب نیازمند توجه بیشتری در اون بازار نسبت به همه اپراتورها هست و این رد نمیشه ! ولی اینکه بگیم به این دلیل بازاری که بوسیله گلکسی بدست امده در سال پیش امسال از بین میره به نظرم اشتباست ... مطمئنا امریکایی ها که نه تنها ! بسیاری از کابران امروز چشمشون به اینه که سامسونگ چه گوشی معرفی میکنه ! اما سال پیش اینگونه نبود! و این نشان از ارتقا روانی و تثبیت جایگاه سامسونگ در بین اسمارت فون ها داره !

در مورد ورژن بین المللی هم خوب طبیعتا با شناختی که از سامسونگ هم من و هم خودت داریم میدونیم که برندی هست که پله های ترقی رو نه یکی یکی بلکه چند چند تا برداشته ! و مطمئنا مدیری لایق و مشاورانی بزرگ تا نباشند این امر میسر نخواهد بود اون هم با این حجم رقابت ! ... بنابراین از نظر من با یک رابطه منطقی میشه سامسونگ رو امسال بسیار با ثبات تر و در جایگاه بالاتر نسبت به سال گذشته دید !

و موضوعی که مطرح کردی مانع جدی بر سر این امر نخواهد بود

در ضمن فراموشمون نشه ! بسیاری از کاربران ! در بدو ورود گلکسی حتی اعتقاد بر این داشتند که گلکسی به 2.2 هم اپدیت نخواهد شد ! یادته که !؟ حالا 2.3 و بعد 2.4 هم خواهد گرفت ! و این نشان از این میده که کاربران حتی امریکایی توقعشان از سامسونگ بیشتر شده و این امر مثبتی هست از یک دیدگاه !..

گوشیهای اپراتور امریکایی که u هستند فکر کنم الان 2.2 دارند !.

--------------------------

این موردو نیستم ارش!

گلکسی اس ساپورت خوبی شده ! مخصوصا نسخه های بین المللی ! و کمتر کاربری پیدا میشه که گوشیش رو بفروشه و مثلا سراغ نکسوس وان یا دزایر اچ دی و .. بره .. در حالیکه این مسئله کاملا در مورد گلکسی بر عکس هست !...

در مورد tv ها ! هم که دیگه چی بگم ! حتما با c9000 و c8000 اشنا نیستی.

----------------------------------

مثلا اچ تی سی ! در رده های میانی چه گلی بر سر تاتو زد؟! یا بر سر دیگر گوشیهاش ؟! مگر قرار نبود تاتو را اپدیت کند چه شد؟!

همین i5510 .. 2.2 هم بصورت رسمی براش داده .. که یک گوشی ارزون قیمت محسوب میشه .

حالا ممکنه مثلا موتورلا هم خوب عمل کرده باشه !ولی چه ربطی به بد عمل کردن سامسونگ داره ؟نمیدونم!

.در واقع قدرت سخت افزاری یک شبه یا دو روزه بدست نیامده ! .. سرمایه ها گذاشته شده و کارها شده .
    محمد رضا ، وضعيت سامسونگ در 2010 در بين اندرويد سازان که عالی بود ،،، اما حرفم اينه که وقتی تعداد مشتری ميره بالا ، راضی نگه داشتنشون هم مشکل تره ، با اين همه خريدار گلکسی در آمريکا ، واقعا هزينه آپديت در حد فروش 3-4 تا دونه گوشی هم ميشه؟!! مشکل اينجاست که سامسونگ داره يکمی مارمولک بازی در ميآره ، مثلا ميخواد اول Infuse 4G رو ارائه کنه و وقتی فروشش رو کرد ، آپديت جينجربرد رو برای گلکسی بده ،،،
    البته اين خرابکاری محدود به آمريکاست ،، پشتيبانی سامسونگ در اروپا واقعا عالی بوده و از اين نظر ، من کاملا مخالف صحبت های آقايان آرش و فاستوس هستم ،،،،

سامسونگ با يه پشتيبانی درست و حسابی از گلکسی در آمريکا ، ميتونه بازارشو حفظ کنه و اين بستگی داره به اينکه در MWC چی ميخواد در مورد آپديت بگه ،،،
    مصاحبه يکی از مديران سامسونگ در CES 2011 با نويسنده سايت Androidandme رو ميدیدم ، ميگفت که جينجربرد تازه اومده ، يه ذره وقت به ما بديد ، آپديتش ميکنيم ،، اين حرفش کاملا منطقيه ، کسانی هم که ورژن بين المللی رو دارن فکر کنم مشکلی با اين قضيه نداشته باشن،، تنها حرف من ، نارضايتی آمريکايی هاست،،،

همون Droid X هم هنوز آپديت جينجربرد نگرفته ، حتی نکسوس وان هم رام فاينال رو نگرفته هنوز ..

نقل قول نوشته اصلی توسط eldar نمایش پست ها
    یه کاربر xda دلیل این تاخیر رو توضیح داده

The Samsung Secret - Why U.S. Galaxy S Phones run Android 2.1 Still

خلاصه شدش اینه که سامسونگ از کریرها برای ارائه آپدیت پول درخواست کرده. در نگاه اول عجیب و غیر ممکن میاد ولی با توضیحاتی که داده به نظر میاد حداقل یه مقدارش درسته گویا برای ارائه آپدیت ها هم بین کریرها و oem ها قرارداد بسته میشه که دو نوع از آپدیت ها رایگان هستند و وظیفه oem محسوب میشن ولی مثلاً آپدیت ایکلیر به فرویو طبق قرارداد هست
    در مورد ال جی فکر کنم گوشی ال جی بلک هست که وافای دایرکت داره و یه صفحه نمایش بینظیر (گویا اونایی که مقایسه کردن گفتن از آیفون 4 هم بهتر بوده) بوتوث 3 اصلاً جا نیافتاد من امتحان کردم سرعتش دوبرابره ولی باید دو طرف بلوتوث 3 داشته باشن ولی وای فای دایرکت هم سرعتش عالیه و هم اینکه طرف دوم وای فای خالی داشته باشه حله
    از من به شما نصیحت آیفون بگیرین خلاص
    http://www.engadget.com/2011/01/18/s...d-updates-pro/
    ویرایش توسط amir_rafie : 19-01-2011 در ساعت 10:20 PM
    Arash.M از این پست قدردانی کرده است.

کاربر فعال بخش خبر

r_youu168 آواتار ها

راستش حال تایپ ندارم ولی با نظر دوستان راجب افتضاح بودن تیم اندروید سامسونگ کاملا موافقم
    هنوز لگ گلاکسی به خاطر اشتباه بچه گانه یادم نرفته که دم خرید دلمو زد
    صرفا ساپورت دادن یه رام به سرعت نیست رفع اشگال هم جز ساپورت
    خدا بده برکت xda که نشد
    گلاکسی 2 هر چی می خواد باشه تا خلافش ثابت نشه که لگ نداره به هر دلیلی همچنان روی این نظرم هستم که سامسونگ تیمش شوت زاده تشریف دارن
    فعلا مایلستون خودم سفت چسبیدم حس لگ فیکس امتحان کردن کرنل های مختلف نیست تا یه چیز درست معرفی بشه
    siavash78 و Arash.M از این پست قدردانی کرده اند.

pulp_152 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط r_youu168 نمایش پست ها
    راستش حال تایپ ندارم ولی با نظر دوستان راجب افتضاح بودن تیم اندروید سامسونگ کاملا موافقم
    هنوز لگ گلاکسی به خاطر اشتباه بچه گانه یادم نرفته که دم خرید دلمو زد
    صرفا ساپورت دادن یه رام به سرعت نیست رفع اشگال هم جز ساپورت
    خدا بده برکت xda که نشد
    گلاکسی 2 هر چی می خواد باشه تا خلافش ثابت نشه که لگ نداره به هر دلیلی همچنان روی این نظرم هستم که سامسونگ تیمش شوت زاده تشریف دارن
    فعلا مایلستون خودم سفت چسبیدم حس لگ فیکس امتحان کردن کرنل های مختلف نیست تا یه چیز درست معرفی بشه
    رضا جان بابا یکم با ما باش ! فروم یعنی شور نشاط ! مخصوصا اگر از نوع هندهلدیش باشه :دی حال ندارم تایپ کنمو این حرفا نداریم ها ...

به شخصه این ضعف رو میپذیرم! یعنی فرمت rfs ..اما در مورد ساپورت موافق نیستم ! ...چندین رام 2.2 اونم فارسی و بهینه شدن این رام ها در هر اپدیت! گواه اینه که تلاش خودشو کرده ! و این قابل تقدیره ! و تفاوت داره با برندی که میتونه و بیخیالی سیر میکنه! ...

اما فکر نمیکنم بار دیگه این اشتباه بوجود بیاد !بابت همین 2011 رو برای سامسونگ خوب میدونم ! .. از نظر من 2010 سال بلوغ سامسونگ بود !...

سامسونگ با يه پشتيبانی درست و حسابی از گلکسی در آمريکا ، ميتونه بازارشو حفظ کنه و اين بستگی داره به اينکه در MWC چی ميخواد در مورد آپديت بگه ،،،
    مصاحبه يکی از مديران سامسونگ در CES 2011 با نويسنده سايت Androidandme رو ميدیدم ، ميگفت که جينجربرد تازه اومده ، يه ذره وقت به ما بديد ، آپديتش ميکنيم ،، اين حرفش کاملا منطقيه ، کسانی هم که ورژن بين المللی رو دارن فکر کنم مشکلی با اين قضيه نداشته باشن،، تنها حرف من ، نارضايتی آمريکايی هاست،،،

همون Droid X هم هنوز آپديت جينجربرد نگرفته ، حتی نکسوس وان هم رام فاينال رو نگرفته هنوز ..
    بهت اعتماد میکنم امیر جان ! اما صحبت های eldar دوست عزیز شک من رو به یقین تبدیل کرد که قسمتی از این اپدیت وظیفه اپراتورهاست !. و در واقع اپراتوری که سامسونگ رو مجبور کرده تا قیافه گوشیش رو عوض کنه ! یتونه به راحتی مجبور کنه که یک اپدیت هم بده اگر بخواد و از جیب مبارک بگذره.
    ویرایش توسط pulp_152 : 19-01-2011 در ساعت 11:25 PM
    lepkin و Arash.M از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر فعال بخش خبر

r_youu168 آواتار ها

اخه سرم درد می کرد محمد جان
    امید وارم تجربیات 2010 به خوبی به کار بگیره حداقل باخود گوگل لج بازی نکنه دست تو فرمت نبره چون بدون سامسوسنگ اندروید مزه نمیده واقعا گلاکسی باید تحسین کردهمچنان حتی 2011
    امیر جان شرمنده این پست آخر من به بحث تاپیک نمی خورد اسپم بود
    تشکر ها از پست حذف شده اگر جواب دوستان داده نشه حمل بربی ادبی میشه حداقل با تشکر میشد نشان داد پست خوانده شده

مدیر بازنشسته

Faustus آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    5

نقل قول نوشته اصلی توسط pulp_152 نمایش پست ها
    مثلا اچ تی سی ! در رده های میانی چه گلی بر سر تاتو زد؟! یا بر سر دیگر گوشیهاش ؟! مگر قرار نبود تاتو را اپدیت کند چه شد؟!

همین i5510 .. 2.2 هم بصورت رسمی براش داده .. که یک گوشی ارزون قیمت محسوب میشه .

حالا ممکنه مثلا موتورلا هم خوب عمل کرده باشه !ولی چه ربطی به بد عمل کردن سامسونگ داره ؟نمیدونم!

.در واقع قدرت سخت افزاری یک شبه یا دو روزه بدست نیامده ! .. سرمایه ها گذاشته شده و کارها شده .
    من منکر قدرت سخت افزاری سامسونگ نیستم . اصلا یکی از وجوه تمایزش با خیلی از برندهای دیگر همین مسئله است و سامسونگ هم به بهترین شکل ممکن از ابزارهایی که در این زمینه دارد استفاده می کند. اما :

1. سامسونگ هم مثل هر برند مشهور دیگر ، برای خودش یک Theme ویژه دارد که در واقع امضای این برند و شناسه ی محصولات اش است . من نمی خواهم وارد بحث در باره ی یک مدل دستگاه خاص شوم اما شما این بخش از نوشته ی مرا احتمالا نادیده گرفتید :

ویندوز موبایل های سامسونگ هم تا زمانی که سر از ایکس دی ای در نیاورد ، وضعیت بدی از این نظر داشت .
    2. مثلا سامسونگ چهار مدل B7320 ، B7330 و B6520 و B7350 را جدیدا به بازار عرضه کرده که همه شان نسبت به I780 که آن را سه سال پیش به بازار داده ، یک عقب نشینی مطلق است !! خودتان مشخصات فنی آن چهار مدل را که همه اش مال 2009 و 2010 است بررسی و با I780 مقایسه کنید .

3. من فن اچ تی سی نیستم و خودم به عملکرد این برند معترض ام . اما مقایسه ی اچ تی سی با سامسونگ که یک غول سخت افزاری است ، کار درستی نیست . سامسونگ را باید با برندهایی که از نظر توانایی تولید همطراز آن است قیاس کرد.
    Arash.M از این پست قدردانی کرده است.

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

xda-developers هم مقاله مشابهی نوشته:
    Has HTC Taken a Back Seat on the Innovation Car? | xda-developers

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

بعد از گوشی های تکراری HTC در MWC 2011 دوباره Pocketnow نامه نوشته بلکه فرجی بشه !
    Dear HTC, We're Still Waiting

cna از این پست قدردانی کرده است.

مدیر بازنشسته

Arash.M آواتار ها

داره به سرنوشت نوکیا نزدیک میشه. اونم همینطور گوشیهای تکراری میزنه عملا. واقعا باید بعد یکسال اگر گوشی رو تکراری میسازه اثبات کنه که خیلی بازدهی بهتری دارند این سری امسالی.
    نه اینکه فقط جلد عوض کرده
    siavash78 ،mahdyshr ،parviz85 و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    دست بالای دست بسیار است، چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای محصولات و برندهایشان قیمه قیمه بکنید! اصلا حال نمیده اینطوری!
    Samsung Galaxy SIII with stock rom!

بسیار مهم: برای حفظ محیط فروم، پیش قدم بشوید. فراخوان مشارکت در اچ یو

مدیر ارشد

manuelcalavera آواتار ها

علاوه بر اینکه پول ندارن جنس ِ درست حسابی بخرن ، تیم ِ دیزاینشونم فک کنم رفتن هالیدی به کل ! فقط جای پورتارو عوض میکنن ، خوشونم کیف میکنن
    siavash78 ،mahdyshr ،Arash.M و 1 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    There's a beast in every man, and it stirs when you put a sword in his hand
    There's a troll in every man, and it stirs when you put a keyboard in his hands

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)