امیر جان ... به نظرت وضعیت ال جی و موتورولا در سال 2010 بهتر از سامسونگ بود ؟!
به نظرت اگر گلکسی عرضه نمیشد ! بهتر بود یا حالا که عرضه شده و در امریکا فروش رفته ؟!
این مسئلرو توجه داشته باش تا تا در ادامه عنوان کنم ...
درست و دقیق از اپراتورهای امریکا نمیدونم اما فکر میکنم قسمتی از وظیفه اپدیت به گردن اپراتورهاست
از اپراتورهای امریکایی که گلکسی رو پشتیبانی کردند تنها 1 یا 2 اپراتور هستند که به 2.2 هنوز اپدیت نشدند ! بقیه اپدیت شدند !... نه همه !...
حالا اینکه باید اینها هم به 2.3 اپدیت بشن خوب حق طبیعی اینهاست و مطمئنا کسی هم بدش نمیاد و وظیفه سامسونگ! اما شما برندی سراغ داری با این طیف وسیع عرضه ؟! اگر اره کدوم برند؟ ایفون و اپل با اون عظمت تازه داره روی
verizon کار میکنه ! ... اینکه سامسونگ تونسته جا پای خودش رو در امریکا تثبیت کنه شکی نیست ! اما خوب نیازمند توجه بیشتری در اون بازار نسبت به همه اپراتورها هست و این رد نمیشه ! ولی اینکه بگیم به این دلیل بازاری که بوسیله گلکسی بدست امده در سال پیش امسال از بین میره به نظرم اشتباست ... مطمئنا امریکایی ها که نه تنها ! بسیاری از کابران امروز چشمشون به اینه که سامسونگ چه گوشی معرفی میکنه ! اما سال پیش اینگونه نبود! و این نشان از ارتقا روانی و تثبیت جایگاه سامسونگ در بین اسمارت فون ها داره !
در مورد ورژن بین المللی هم خوب طبیعتا با شناختی که از سامسونگ هم من و هم خودت داریم میدونیم که برندی هست که پله های ترقی رو نه یکی یکی بلکه چند چند تا برداشته ! و مطمئنا مدیری لایق و مشاورانی بزرگ تا نباشند این امر میسر نخواهد بود اون هم با این حجم رقابت ! ... بنابراین از نظر من با یک رابطه منطقی میشه سامسونگ رو امسال بسیار با ثبات تر و در جایگاه بالاتر نسبت به سال گذشته دید !
و موضوعی که مطرح کردی مانع جدی بر سر این امر نخواهد بود
در ضمن فراموشمون نشه ! بسیاری از کاربران ! در بدو ورود گلکسی حتی اعتقاد بر این داشتند که گلکسی به 2.2 هم اپدیت نخواهد شد ! یادته که !؟ حالا 2.3 و بعد 2.4 هم خواهد گرفت ! و این نشان از این میده که کاربران حتی امریکایی توقعشان از سامسونگ بیشتر شده و این امر مثبتی هست از یک دیدگاه !..
گوشیهای اپراتور امریکایی که u هستند فکر کنم الان 2.2 دارند !.
--------------------------
این موردو نیستم ارش!
گلکسی اس ساپورت خوبی شده ! مخصوصا نسخه های بین المللی ! و کمتر کاربری پیدا میشه که گوشیش رو بفروشه و مثلا سراغ نکسوس وان یا دزایر اچ دی و .. بره .. در حالیکه این مسئله کاملا در مورد گلکسی بر عکس هست !...
در مورد tv ها ! هم که دیگه چی بگم ! حتما با c9000 و c8000 اشنا نیستی.
----------------------------------
مثلا اچ تی سی ! در رده های میانی چه گلی بر سر تاتو زد؟! یا بر سر دیگر گوشیهاش ؟! مگر قرار نبود تاتو را اپدیت کند چه شد؟!
همین i5510 .. 2.2 هم بصورت رسمی براش داده .. که یک گوشی ارزون قیمت محسوب میشه .
حالا ممکنه مثلا موتورلا هم خوب عمل کرده باشه !ولی چه ربطی به بد عمل کردن سامسونگ داره ؟نمیدونم!
.در واقع قدرت سخت افزاری یک شبه یا دو روزه بدست نیامده ! .. سرمایه ها گذاشته شده و کارها شده .
علاقه مندی ها (Bookmarks)