اینو بلوکه(یا هرچی به ذهنتون میرسه !) کنید 10.10.34.34
اینو بلوکه(یا هرچی به ذهنتون میرسه !) کنید 10.10.34.34
---
دوستان یک مشکل خیلی عجیبی که همیشه با ویندوز داشتم کار با برنامه های توزنت هست!
به محض استفاده از تورنت کل اینترنتم میاد پایین حالا فرق نداره با چه برنامه ای باشه؟!
این مشکلش بنظر شما از چی می تونه باشه ممکنه از ورژن ویندوزم باشه؟ کسی هست این مشکل رو داشته باشه(من از ویندوز برنامه لرد نصب می کنم)
من یه مشکل ججالب دیگه با تورنت دارم. درست سز ساعت 1:00 که بازه رایگان اینترنتم شروع میشه تورنت به طور کامل قطع میشهخ و تا آخره بازه که ساعت 8:00 باشه همینطوری میمونه. قسمت جالبش اینجاست که استفاده از چیز پی ان و اینطور چیزها هم هیچ تاثیری نداره. هرچی فکر کردم، نفهمیدم چه طوری؟ مگر این که پورت تورنت حتی موقع استفاده از چیز پی ان تغییر نکنه و معلوم باشه برای ISP.
به نظر من ممکنه مشکل شما هم از ISP باشه.(اساسا همه مشکلات تورنت از ISP هست). سرویستون نامحدوده؟
ویرایش توسط sam5154 : 20-07-2012 در ساعت 02:00 PM
نه از ISP نیست چون تو لینوکس درست کار می کنه الان سرچ کردم مثل اینکه مشکل از تعداد کانکشنهای باز هست که ویندوز تعداد کانکشنهای concurrent رو روش محدودیت می ذاره که از Windows XP Service Pack 2.0 این محدودیت رو گذاشته روی ۱۰ تا کانکشن ولی مثل اینکه روی ۷ نباید این مشکل وجود داشته باشه حالا نمی دونم برای من چرا اینطوری شده ولی فکر کنم تعدادش رو کم کنم درست بشه(درµTorren تعداد کانکشنها رو پیشفرض گذاشته روی ۲۰۰ که خیلی زیاده!)
مال شما هم خیلی عجیبه وقتی با *** هم اینطوره احتمالا از isp نیست از یک برنامه دیگه استفاده کردین و باز هم همینطور بود؟!
دو تا اکانت وپن (ویpان) خریدم و در هر دو بعضی اوقات ، پس از مدتی استفاده با وجود کانکت بودن دیگه اطلاعاتی رد و بدل نمیشه و یا اتوماتیک دیسکانکت میشن . در هر دو هم ، پس از این مشکل دیگه امکان کانکت شدن مجدد نیست . مگر اینکه یک بار مودمو خاموش روشن کنم .
به نظرتون مشکل از کجاس ؟ از سرویس دهنده اینترنت یا وپن یا مودم یا ...
راه حل چیه ؟
پ.ن : فقط توی محیط اندروید از وپن استفاده میکنم .
با سلام
تا جایی که من دیدم روی تمام این سرویس دهنده ها این مشکل هست. ظاهرا در غیر ساعات اداری , بعد از شروع استفاده از ... و طی شدن مدتی خاص ترافیک اون رو روی آی پی شما کله پا میکنن (یک جور ظاهرا سیستم اتوماتیک هست) و بعد که شما مودم رو خاموش وروشن میکنید آی پی شما عوض میشه و ادامه ماجرا.
HTC Touch Diamond
SPL :1.93 Olinex UnSigned
Radio:1.13.25.24
ROM : BsB 6.5R Black + SPB Mobile Shell 3.5
SonyEricsson Xperia Neo - Hallon
ROM : Official ROM ICS 4.0.4
PMP : Cube H900HD
HU Exclusive :Cube H900HD unboxing+Mini Review
HD Player: Egreat R4A
Accessories: Philips SHP2000 & SHE4500 & SHS4700 + Creative EP550 Headphones
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<
!Free Will is a Gift , you'll never know how to use it,until you fight for it
ممنون محمد رضا . به نظر خودم محدودیت حجمی گذاشتن روی سرویسشون . چون چند ساعت هم که کانکت باشم و وبگردی کنم مشکلی نیست اما وقتی دارم آنلاین بازی میکنم بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه همونطور که گفتی ترافیکش بسته میشه .
البته دیروز بعد از ظهر موقع بازی آنلاین قطع نشد .
حتی چند بار تستش کردم و مشکلی پیش نیومد . دو تا سرویس خریداری کردم هر دو این مشکلو دارند .
اما یک سرویس مجانی از یک آشنا دارم که توی اون چنین مشکلی وجود نداره . (که البته این وپن مجانی با اینکه محدودیت سرعت نداره ، پینگش بالای ۶ هزاره و ...)
کمی با پشتیبانی این شرکت ایمیل رد و بدل کردم . قضاوت با خودتون :
من :
سلام سرویس من در صورتی که وبگردی کنم به نظر نمیاد مشکلی داشته باشه اما وقتی میخوام آنلاین بازی کنم ۱۰-۲۰ دقیقه مشکلی نداره ولی بعدش دانلود و آپلودش کامل قطع میشه . کانکت میمونه اما تبادل داده ای باقی نمیمونه حتی برای وبگردی . بعد از این مشکل هم در صورتی که دیسکانکت کنم، هر چه هم تلاش کنم نمیتونم دوباره کانکت بشم . تنها راه چاره خاموش روشن کردن مودم وایرلس هست . سیستم عامل مورد استفادمم اندروید هست . زنده باشید ..
پشتیبانی:
این مشکل مربوط به خود بازی هست چرا که آی پی شما رو بلوک می کنه و اجازه بازی رو از شما می گیره
و شما زمانی که مودم رو خاموش روشن می کنی به دلیل اینکه آی پی شما با هر بار خاموش کردن مودمتون تغییر پیدا می کنه دوباره می تونید بازی کنید .
من:
ممنون . همونطور که گفتم مشکل فقط در بازی نیست . بعد از اینکه این مشکل در بازی پیش میاد . از بازی خارج میشم اما حتی دیگه توی سایتها هم نمیتونم برم . هیچ سایتی باز نمیشه تا اینکه مودمو خاموش روشن کنم ..
پشتیبانی:
فکر کنم ایمیل رو دارید اشتباه می زنید
ما کارمون ارائه خدمات ف***ر ش*ن هست
شما اگر با خاموش روشن کردن مودمتون مشکلتون حل می شه به منظور اینه که مودمتون خراب شده و هنگ می کنه که یا مربوط به خرابی مودمتون هست یا مرکز اینترنتتون
زنگ بزنید مرکز اینترنتتون میشکلتون رو گزارش کنید
من:
من سه تا وپن دیگه هم دارم که دو تاشو بطور مجانی از دو آشنای متفاوت گرفتم . با اونها چنین مشکلی ندارم .(مشکل اونها اینه که یکیشون پینگش خوبه اما سرعتش پایینه و اونیکی سرعتش خوبه اما پینگش روی شش هزاره!) ولی دو تا سرویس خریداری کردم که با هر دو چنین مشکلی دارم . با این حساب مطمینا مشکل فعلی از سرویس دهندهء اینترنتی نیست .
ضمن اینکه سرویس دهندهء اینترنتم شرکت مخابراته که اگه بهشون بگم طرف میگه استفاده از وپن ممنوعه!
اینم از جواب نهایی پشتیبانی :
مخابرات توی پورت ها دستکاری می کنه
بهتره شما از یه شرکت خصوصی نت بگیرید
چون این مشکل نمی تونه از وپن باشه
///
فکر کرده منم پشت گوشام مخملیه . اینجاش از همش جالبتره :
شما اگر با خاموش روشن کردن مودمتون مشکلتون حل می شه به منظور اینه که مودمتون خراب شده و هنگ می کنه که یا مربوط به خرابی مودمتون هست یا مرکز اینترنتتون!!!!
چه ربطی به هم داره؟!!! انگار اومده دروغ بگه هول شده !
پ.ن: در پست قبلی گفتم یک وپن مجانی دارم چون یکیش قطع بود و الان وصله . از شانس ما هر کدومشم یک مشکل متفاوت داره.
پ.ن : وپن ها رو خودم گذاشتم!
ویرایش توسط | Arash | : 15-12-2012 در ساعت 02:19 PM
من باشم سا.... می خرم البته برای اندروید فکر کنم یک مقدار دردسر داره ولی می ارزه چون پورت غیر استاندارد می شه استفاده کرد و هم اینکه خیلی انعطافش بالاست مخصوصا اگه تو لینوکس باشید مثلا می تونید کاملا مشخص کنید کدوم برنامه ازش استفاده کنه و کدوم استفاده نکنه( من الان دو تا کروم بروزر اینجا رو تسکبارم اتچ کردم هر کدوم و بازم می کنم خود به خود از شولتر شکن خاص خودش استفاده می کنه) البته می گم برای اندروید آخرین باری که دیدم یک مقدار انگار دردسر داشت حتما قبل از خرید چک کنید!
ادیت شد... by saeid
ویرایش توسط saeid : 15-12-2012 در ساعت 03:41 PM دلیل: کلمات حساس
Hey, Dex. Where are you off to
[Kill the guy you're looking for. Save a kid. Remember to pick up diapers]
علاقه مندی ها (Bookmarks)