HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > بخش عمومی > سخت افزار

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-21-2008, 12:53 AM   #11 (permalink)
veria این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

veria آواتار ها

من چندتایی بازیشو دارم.
به زودی آپلود میکنم.
veria آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-29-2008, 10:16 AM   #12 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

این قدر که اسپم می کنید اصل موضوع فراموش شد ، من اینجا در موردش نوشتم
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-29-2008, 01:34 PM   #13 (permalink)
مدیر بازنشسته
Hirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Hirad آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
آها پس یک فرمی از سنسور بیش از یک جهته داره ، ببینم ، بازی ها به همون دقت اجرا می شه؟
کسی کب فایل تیتر رو داره؟ همون بازی دیفالته
کب فایل تیتر رو دارم ولی مثل همون تاچ فلو مختص دایمونده! بد دکتر جون اسپم چیه!؟ میگم می خوای 2 تا تاپیک رو مرج کن

Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher"
- Antisthenes"
Hirad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-30-2008, 05:31 PM   #14 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

من نفهمیدم بالاخره ، روی دستگاه تو اجرا می شه این تیتر یا نه
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-30-2008, 11:27 PM   #15 (permalink)
مدیر بازنشسته
Hirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Hirad آواتار ها

وی دستگاه من... خ.ب من یه بار تست کردم ورژن اورجینال رو که صلاً فایل اکزه اجرا نمیشه! یعنی مخصوص دایمونده! ورژن پچ شده رو امتحان نکردم.... در ضمن یه برنامه اومده برای اکسلرومیتر ها که بازی طاس اندازیه! خداست

Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher"
- Antisthenes"
قدیمی 10-23-2008, 02:44 PM   #16 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hirad نمایش پست ها
ای بابا! پس مشکل از جی سنسور ماست
HTC Advantage که اکسلومتر یا جی سنسور نداره
یه Vue سنسور داره مال عصر حجر ، مارو سیاه نکن ، ملت رو هم همینطور
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Hossein505 (10-23-2008), saeid (10-23-2008)
قدیمی 10-23-2008, 03:56 PM   #17 (permalink)
مدیر بازنشسته

Hirad آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manuelcalavera نمایش پست ها
HTC Advantage که اکسلومتر یا جی سنسور نداره
یه Vue سنسور داره مال عصر حجر ، مارو سیاه نکن ، ملت رو هم همینطور
می خوای یه ویدئو بزارم؟! همون VueFlo از اکسسلرومیتر استفاده میکنه که تغییرات عمودی و افقی رو میسنجه... حالا در ویندوز موبایل 6.1 که کوک شده درایور دیموند رو پورت کردیم و درست و حسابی کار میکنه... البته به روونی دایموند نیست ولی کار میکنه!

ادیت: آقا دیدیم که پارسا یچیزی پروند :-P گفتم یه چند تا ویدئو بدم... خودم هم آپلود کردم....
کد PHP:
http://youtube.com/watch?v=Gt215H0ESzg
http://www.vimeo.com/2045496 
.

- Antisthenes"

ویرایش توسط manuelcalavera : 10-23-2008 در ساعت 04:47 PM دلیل: سرتق بازی :D
این کاربر از Hirad برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Hossein505 (10-23-2008)
قدیمی 10-23-2008, 05:07 PM   #18 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

نقل قول:
می خوای یه ویدئو بزارم؟! همون VueFlo از اکسسلرومیتر استفاده میکنه که تغییرات عمودی و افقی رو میسنجه... حالا در ویندوز موبایل 6.1 که کوک شده درایور دیموند رو پورت کردیم و درست و حسابی کار میکنه... البته به روونی دایموند نیست ولی کار میکنه!

ادیت: آقا دیدیم که پارسا یچیزی پروند :-P گفتم یه چند تا ویدئو بدم... خودم هم آپلود کردم....
کد PHP:
http://youtube.com/watch?v=Gt215H0ESzg
http://www.vimeo.com/2045496 
.
تو دوباره حرف ِ منو تایید کردی !؟

این قضیه زمین تا آسمون قضیه ش با مال ِ دایاموند فرق داره حالا هی بگو
این همون VueFloی هست که من گفتم که ، چیز ِ جدید چه خبر :p
قدیمی 10-24-2008, 06:03 PM   #19 (permalink)
مدیر بازنشسته

Hirad آواتار ها

نقل قول:
این همون VueFloی هست که من گفتم که ، چیز ِ جدید چه خبر
تو کارت فقط فاز مخالفه! ببین این اکسسلرومیتر با سنس ضعیف هست :-P

- Antisthenes"
قدیمی 10-24-2008, 06:09 PM   #20 (permalink)

نقل قول:
تو کارت فقط فاز مخالفه! ببین این اکسسلرومیتر با سنس ضعیف هست :-P
آره ، ولی اونقدر ضعیفه که با سنسور های نوکیا برابری میکنه و به زور پورت شدن اینجوری شده ،

نتیجه ی اخلاقی این که این سنسور های اچ تی سی های جدید هم به زودی از رده خارج میشه ، یکی بیاد بگه G-sensor چه پیشرفتی میتونه بکنه ... ؟؟؟
این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Hirad (10-24-2008)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش