![]() |
|
|
#12 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
این قدر که اسپم می کنید اصل موضوع فراموش شد ، من اینجا در موردش نوشتم
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
کب فایل تیتر رو دارم ولی مثل همون تاچ فلو مختص دایمونده! بد دکتر جون اسپم چیه!؟ میگم می خوای 2 تا تاپیک رو مرج کن
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من نفهمیدم بالاخره ، روی دستگاه تو اجرا می شه این تیتر یا نه
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
وی دستگاه من... خ.ب من یه بار تست کردم ورژن اورجینال رو که صلاً فایل اکزه اجرا نمیشه! یعنی مخصوص دایمونده! ورژن پچ شده رو امتحان نکردم.... در ضمن یه برنامه اومده برای اکسلرومیتر ها که بازی طاس اندازیه! خداست
|
|
|
#16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
|
|
|
|
| این 2 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (10-23-2008), saeid (10-23-2008) |
|
|
#17 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
ادیت: آقا دیدیم که پارسا یچیزی پروند :-P گفتم یه چند تا ویدئو بدم... خودم هم آپلود کردم.... کد PHP:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher" - Antisthenes" ویرایش توسط manuelcalavera : 10-23-2008 در ساعت 04:47 PM دلیل: سرتق بازی :D |
|
|
|
|
| این کاربر از Hirad برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (10-23-2008) |
|
|
#18 (permalink) | |
|
نقل قول:
این قضیه زمین تا آسمون قضیه ش با مال ِ دایاموند فرق داره حالا هی بگو این همون VueFloی هست که من گفتم که ، چیز ِ جدید چه خبر :p |
|
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
|
نقل قول:
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
آره ، ولی اونقدر ضعیفه که با سنسور های نوکیا برابری میکنه و به زور پورت شدن اینجوری شده ،
نتیجه ی اخلاقی این که این سنسور های اچ تی سی های جدید هم به زودی از رده خارج میشه ، یکی بیاد بگه G-sensor چه پیشرفتی میتونه بکنه ... ؟؟؟ |
|
|
|
| این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hirad (10-24-2008) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|