![]() |
|
|
#31 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اولا ً که باید این ترد بیاد بالا.
![]() دوما که من گشتم و نوع اکسلرومتر ایفون و چندین دستگاه دیگه رو پیدا کردم این دیتاشیت ش هست این هم منوال حالا کسی می دونه اچ تی سی از چه مدلی استفاده کرده؟
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#34 (permalink) |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() تاریخ عضویت: May 2009
|
الان آخرش چی شد ؟!
4 صفحه خوندم نتیجه ندیدم ![]() میگم، اینی که میگید وقتی گوشی رو برمیگردونیم صدا زنگ قطع میشه ، من کردم نشد و دیگه اینکه توی HTC با حرکت دست به چپ و راست تصویرها تکون نمی خوره؟ |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
|
نقل قول:
برنامه هایی هست که همچین کارایی انجام میده ولی خیلی روون نیستن |
|
|
|
|
|
|
#38 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
دوستان این فایل رو یک نفر توی xda-developers برای درخواستی که داشتم ساخته ، گفتم که شاید به دردتون بخوره .
این فایل G-Sensor رو برای در حدود 50 برنامه فعال میکنه که بعدا میتونید اونها رو با تغییر در ریجستری کم و یا زیاد کنید . http://www.handheldusers.com/forum/a...6-g-sensor.cab تغییرات هم به این صورت هستش که شما هر برنامه ای رو که میخواهید ، باید اطلاعات اون رو در 2 قسمت وارد کنید ( و هر برنامه ای رو که نمی خواهید ، کافی هست که اون رو از قسمت WhiteList حذف کنید . ) HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\M oduleName "Calculator"="\Windows\htcCalculator.exe" --------------- HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\HTCSENSOR\GSensor\W hiteList "Calculator"="CalculatorMain" این فایل روی گوشی Touch HD تست شده و به خوبی کار میکنه .
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
برنامه های Flip It یا Change Screen یا ... ، تمام اونها همین کار رو میکنند ، اما اونها یکم کارهای بیشتری رو انجام میدند و راحت تر هم هستند ، اما نکته خوب این کار اینه که شما از هیچ برنامه ای برای اینکار استفاده نمیکنید ، بلکه به یک ویژگی میشه گفت از کار افتاده یکم جون میدید . ( امیدوارم متوجه شده باشید !!! )
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|