![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
این جا رو زدم واسه اینکه در مورد این تکنولوژی که جدیداً در گوشی های مختلف و پاکت پی سی ها استفاده میشه بحث شه.
این سخت افزار که در حقیقت انواع مختلف داره بصورت های گوناگون در دستگاه های مختلف استفاده میشه و باعث میشه با چرخیدن دستگاه خروجی صفحه یا همون اسکرین گوشی نیز بچرخه و روتیت بشه یا حتی با چرخوندن صفحه عمل خاصی انجام بشه. دوستان اگه اطلاعات بیستری دارن ممنون میشم در اختیار بزارن
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
کسی می دونه سنسور امنیا چه فرقی با سنسور دایموند داره؟
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
آقا من اصلا نمیدونم این چی چیه! (طبق معمول من از پشت کوه اومدم دیگه )
همونیه که مثلا گوشی دستت باشه دستتو بدی راست میره صفحه بعدی یا بچرخونی عکسو زوم میکنه و اینا !؟ |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
آره. همینه
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
خوب با تشکر از بچه ها که سئوال من رو جواب ندادند
من رفتم و این ور اون ور تحقیق ، تا به حال متوجه شدم که تیلت سنسور امنیا ، حداقل از نظر تئوری ، فقط صفحه رو افقی و عمودی نمی کنه، بلکه مثل دایموند ، با به پشت خواباندن ، دستگاه در حال زنگ خوردن رو میوت می کنه خوب البته باید بگردیم ببینیم این برنامه ها که روی دایموند برای تیلت نوشتن ، رو اینم جواب می ده یا نه
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
آره... ببین الان تا اونجایی که من میدونم 2 تا سنسور هست که اصتفاده شده از طرف HTC یکی سنسور آتنا هست که زیاد حساس نیست... یکیم سنسور دایموند هست که حساسه... امنیا هم از نظر سنسور فکر کنم با دایموند یکی باشه... و برنامه های دیموند روش اجرا میشه.. من حتی برنامه های دایموند رو روی گوشی خودم هم میریزم.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
نقل قول:
ببین ، من تا اونجا که می دونم ، سنسور آتنا فقط یک جهت رو تشخیص می ده ولی سنسور دایموند ، هر سه جهت رو. یعنی تو الان مثلا اون بازی هایی که برای دایموند نوشته شده رو می تونی ران کنی روی اتنات؟
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
|
من بازی های دایمون رو میتونم اجرا کنم ولی کند عمل میکنن بعد اونی که خوندی دانیال ماله VueFlow بوده که فقط یه جهت رو داشته واسه خوندن ای بوک و صفحه های وب بود ولی بعدن که نشستیم درایور پورت کردیم تونستیم که مثل دایمون رسش رو بکشیم... یکی از دوستان در امریکا ازش بعنوان شیب سنج توی زمین گلفم استفاده میکنه! یعنی چی؟!؟! یعنی جهت ها رو میگیره p:
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوستان اگه می خواین بدونید این حسگر ها چگونه کار می کنند فارغ از برند
این پیوند ها رو نگاه بندازین خدا رو چه دید شایدم یه مقاله در موردش نوشتم اما بیشتر این شتاب سنج ها 2 محوره هستند که باز در اکثرشون این دو محور (X,Y) به صورت متعامد و موازی با صفحه ی دیوایس قرار می گیرن . که البته میشه که با هممین دو محور کار سه محور رو انجام داد با زاویه دار کردن چیپ شتاب سنج نسبت به صفحه ی نمایش یا سطح دیوایس . این pdf اولی رو حتما یه نگاه بندازین خالی از لطف نیست . اما از نظر توانایی های کلی شتاب سنج های استفاده شده در ppc امروزی شبیه هم هستند ( مگر در جزیئات ) http://www.memsic.com/data/pdfs/an-00mx-013.pdf http://www2.usfirst.org/2005comp/Manuals/Acceler1.pdf اگر هم از برنامه نویسی سر در میارید و تصمیم دارین یه برنامه با استفاده از این شتاب سنج برای الماس بنویسید پس دست بکار بشید اینم سر نخ :HTC Diamond’s Accelerometer/Sensor SDK from Managed Code http://blog.enterprisemobile.com/200...-managed-code/ اینم یه سری توضیحات اضافه:http://dictionary.zdnet.com/definiti...lerometer.html http://en.wikipedia.org/wiki/Accelerometer
هیچ کس تنها نیست خدا ( همراه اول چیه بابا )يادم باشد حرفي نزنم که به کسي بر بخورد، نگاهي نکنم که دل کسي بلرزد وخطي ننويسم که آزار دهد کسي را! يادم باشد جواب کينه را با کمتر از مهر، وجواب دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم! يادم باشد بايد فريادي داشته باشم از جنس سکوت!!! سکوت فریاد معرفت است >>>>>>>> با معرفت پس یکم ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
نقل قول:
کسی کب فایل تیتر رو داره؟ همون بازی دیفالته
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|