HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > بخش عمومی > سخت افزار

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-14-2008, 12:22 AM   #1 (permalink)
مدیر بازنشسته
Hirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Hirad آواتار ها

پیش فرض GSensor و انواع Accelerometer ها

این جا رو زدم واسه اینکه در مورد این تکنولوژی که جدیداً در گوشی های مختلف و پاکت پی سی ها استفاده میشه بحث شه.
این سخت افزار که در حقیقت انواع مختلف داره بصورت های گوناگون در دستگاه های مختلف استفاده میشه و باعث میشه با چرخیدن دستگاه خروجی صفحه یا همون اسکرین گوشی نیز بچرخه و روتیت بشه یا حتی با چرخوندن صفحه عمل خاصی انجام بشه. دوستان اگه اطلاعات بیستری دارن ممنون میشم در اختیار بزارن

Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher"
- Antisthenes"
Hirad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-14-2008, 01:00 PM   #2 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

پیش فرض Re: GSensor و انواع Accelerometer ها

کسی می دونه سنسور امنیا چه فرقی با سنسور دایموند داره؟
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-17-2008, 09:03 PM   #3 (permalink)
مدیر بازنشسته
M☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

M☼HAMMAD آواتار ها

آقا من اصلا نمیدونم این چی چیه! (طبق معمول من از پشت کوه اومدم دیگه )
همونیه که مثلا گوشی دستت باشه دستتو بدی راست میره صفحه بعدی یا بچرخونی عکسو زوم میکنه و اینا !؟
M☼HAMMAD آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-24-2008, 06:56 PM   #4 (permalink)
مدیر بازنشسته
Hirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردHirad این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Hirad آواتار ها

آره. همینه

Knowledge is gained through experience, An experienced idiot is an idiot no more but a teacher"
- Antisthenes"
قدیمی 09-14-2008, 06:23 PM   #5 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

خوب با تشکر از بچه ها که سئوال من رو جواب ندادند
من رفتم و این ور اون ور تحقیق ، تا به حال متوجه شدم که تیلت سنسور امنیا ، حداقل از نظر تئوری ، فقط صفحه رو افقی و عمودی نمی کنه، بلکه مثل دایموند ، با به پشت خواباندن ، دستگاه در حال زنگ خوردن رو میوت می کنه
خوب البته باید بگردیم ببینیم این برنامه ها که روی دایموند برای تیلت نوشتن ، رو اینم جواب می ده یا نه
قدیمی 09-17-2008, 08:33 PM   #6 (permalink)
مدیر بازنشسته

Hirad آواتار ها

آره... ببین الان تا اونجایی که من میدونم 2 تا سنسور هست که اصتفاده شده از طرف HTC یکی سنسور آتنا هست که زیاد حساس نیست... یکیم سنسور دایموند هست که حساسه... امنیا هم از نظر سنسور فکر کنم با دایموند یکی باشه... و برنامه های دیموند روش اجرا میشه.. من حتی برنامه های دایموند رو روی گوشی خودم هم میریزم.
قدیمی 09-18-2008, 10:37 AM   #7 (permalink)

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hirad نمایش پست ها
آره... ببین الان تا اونجایی که من میدونم 2 تا سنسور هست که اصتفاده شده از طرف HTC یکی سنسور آتنا هست که زیاد حساس نیست... یکیم سنسور دایموند هست که حساسه... امنیا هم از نظر سنسور فکر کنم با دایموند یکی باشه... و برنامه های دیموند روش اجرا میشه.. من حتی برنامه های دایموند رو روی گوشی خودم هم میریزم.
بابا هیراد تو هم که مثل پارسا قاطی کردی
ببین ، من تا اونجا که می دونم ، سنسور آتنا فقط یک جهت رو تشخیص می ده ولی سنسور دایموند ، هر سه جهت رو.
یعنی تو الان مثلا اون بازی هایی که برای دایموند نوشته شده رو می تونی ران کنی روی اتنات؟
قدیمی 09-18-2008, 04:47 PM   #8 (permalink)
مدیر بازنشسته

Hirad آواتار ها

من بازی های دایمون رو میتونم اجرا کنم ولی کند عمل میکنن بعد اونی که خوندی دانیال ماله VueFlow بوده که فقط یه جهت رو داشته واسه خوندن ای بوک و صفحه های وب بود ولی بعدن که نشستیم درایور پورت کردیم تونستیم که مثل دایمون رسش رو بکشیم... یکی از دوستان در امریکا ازش بعنوان شیب سنج توی زمین گلفم استفاده میکنه! یعنی چی؟!؟! یعنی جهت ها رو میگیره p:

- Antisthenes"
قدیمی 09-19-2008, 12:11 AM   #9 (permalink)
Mute_Scream این کاربر به زودی به شهرت می رسهMute_Scream این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Mute_Scream آواتار ها

دوستان اگه می خواین بدونید این حسگر ها چگونه کار می کنند فارغ از برند
این پیوند ها رو نگاه بندازین خدا رو چه دید شایدم یه مقاله در موردش نوشتم

اما بیشتر این شتاب سنج ها 2 محوره هستند که باز در اکثرشون این دو محور (X,Y) به صورت متعامد و موازی با صفحه ی
دیوایس قرار می گیرن . که البته میشه که با هممین دو محور کار سه محور رو انجام داد با زاویه دار کردن چیپ شتاب سنج نسبت به صفحه ی نمایش یا سطح دیوایس . این pdf اولی رو حتما یه نگاه بندازین خالی از لطف نیست . اما از نظر توانایی های کلی شتاب سنج های استفاده شده در ppc امروزی شبیه هم هستند ( مگر در جزیئات )

http://www.memsic.com/data/pdfs/an-00mx-013.pdf
http://www2.usfirst.org/2005comp/Manuals/Acceler1.pdf

اگر هم از برنامه نویسی سر در میارید و تصمیم دارین یه برنامه با استفاده از این شتاب سنج برای الماس بنویسید پس دست بکار بشید اینم سر نخ :HTC Diamond’s Accelerometer/Sensor SDK from Managed Code
http://blog.enterprisemobile.com/200...-managed-code/

اینم یه سری توضیحات اضافه:http://dictionary.zdnet.com/definiti...lerometer.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Accelerometer
يادم باشد جواب کينه را با کمتر از مهر، وجواب دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم!
يادم باشد بايد فريادي داشته باشم از جنس سکوت!!!

سکوت فریاد معرفت است >>>>>>>> با معرفت پس یکم

Mute_Scream آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 3 کاربر از Mute_Scream برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Farshid.T (10-26-2008), rezam (12-30-2008), saeid (09-29-2008)
قدیمی 09-21-2008, 12:10 AM   #10 (permalink)

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hirad نمایش پست ها
من بازی های دایمون رو میتونم اجرا کنم ولی کند عمل میکنن بعد اونی که خوندی دانیال ماله VueFlow بوده که فقط یه جهت رو داشته واسه خوندن ای بوک و صفحه های وب بود ولی بعدن که نشستیم درایور پورت کردیم تونستیم که مثل دایمون رسش رو بکشیم... یکی از دوستان در امریکا ازش بعنوان شیب سنج توی زمین گلفم استفاده میکنه! یعنی چی؟!؟! یعنی جهت ها رو میگیره p:
آها پس یک فرمی از سنسور بیش از یک جهته داره ، ببینم ، بازی ها به همون دقت اجرا می شه؟
کسی کب فایل تیتر رو داره؟ همون بازی دیفالته
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش