صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: HTC ChaCha : جعبه گشایی و مرور جامع

کاربر فعال ویندوز فون ۷

نقل قول نوشته اصلی توسط javadmjm نمایش پست ها
    سعید جان ، ریویو خیلی کامل و خوب بود.
    در مورد باطری باید بگم درست میگید.

خواستم جواب اون سوالتون در مورد جستجو توی اس ام اس ها رو بدم:
    کافیه برید توی
    Settings / Search / Searchable Items / Message
    رو تیکش رو فعال کنید.
    موفق باشید.
    ممنون. چند روز پیش متوجه شدم :دی

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed12 نمایش پست ها
    درود بر شما دوست بزرگوار . سایت عالی و دقیقی دارید که عملا توضیح میدید / اولین بار بود دیدم که یک نفر با عکس و دقیق گوشی چاچا رو بررسی کرده بود مثل شما . که البته 90 درصدشو نفهمیدم چون کلمات تخصصی اندروید زیاد داشت و چون توی عمرم گوشیم از ای 250 سامسونگ و کا 510 سونی اریکسون بالاتر نبوده با بررسی های بیحدی که داشتم دیدم من که عشقم اینترنت و بررسی صفحات وب و ارسال ایمیل و خوندن سایتها هستم تنها این گوشی با دکمه هایی که داره بدرد میخوره . اما متاسفانه چیزی نمیدونم از اندروید و مخصوصا گوشی چاچا . الان 150 ت از پول گوشیو دادم بقیه اش هم میخواستم پرداخت کنم که دیدم رنگ مشکیش نیست و الان فقط سفید / بنابر این تا وقتی رنگ مشکیه چاچا بیاد باید منتظر باشم و بعد بقه پولو بدم . حالا لطفا و عاجزانه از شما برادر بزرگوار و عزیز اقا سعید خواهش میکنم منو راهنمایی کنی / درمورد اینکه کلا از اول که خریدم تا برنامه ها برای فیلم و موزیک و وبگردی و امنیت و استفاده از وی پی ان برای شکستن فیلتر برای وبگردی و.......باید چه کنم و چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما اگه زحمتی قبول کنید درحد توانم جبران میکنم . خواهش میکنم کمی برای این حقیر وقت بگذارید . وبطور کامل راهنمایی کنید شماره تماسمو به خدمتتون میدم اگه وقت داشتید تماس بگیرید . یا بنده مزاحم بشم . از لطف شما ممنونم واقعا هیچی نمیدونم و کسی رو هم نمیشناسم و خودمم میترسم گوشیو خراب کنم برای همین قبلش میخوام با یکنفر وارد مشورت کنم و راهنمایی بگیرم /شاید یک ساعت وقت شما گرفته بشه اما جای دوری نمیره . تشکر از لطفتان پیشاپیش /لطفا بیجواب نگذارید .سعید رضایی .تهران
    توی پیغام خصوصی جوابتون رو دادم.
    saeed12 از این پست قدردانی کرده است.

کاربر جدید saeed12 آنلاین نیست.

خیلی لطف کردید . اما من تمام ایمیلهامو زیر و رو کردم نتونستم ببینم جواب شما رو . شاید نرسیده . اگه زحمت نیست و وقت کردید هروقت تونستید لطفا دوباره زحمت بکشید یا همونو بفرستید / امیدوارم که کامل و دقیق جواب بدید و بفرمایید که از اول چیکار کنم مثلا اولش اینکار و بعد.........اگر وقتتونو نمیگیره / چون من از امکاناتش مخصوصا وب گردی و سایتهای گوناگون خبری با وی پی ان روی گوشی و ارسال و دریافت ایمیل و چت صوتی وتصویری اگر امکانشو داره میخوام استفاده کنم . وقتی جواب شما رو دیدم خیلی اضطراب پیدا کردم / اینهمه ما منتظر بودیم گفتم چرا نشد جواب شمارو پیدا کنم و بعد اینکه ایا جوابشون یک خطی بوده یا کامل البته انتظاری از شما ندارم چون کسی را نمیشناختم به شما رو زدم اگرهم نشد لطفا یک جایی یا یکنفر یا یک مجله ای بهم معرفی کنی که چطور از امکاناتش استفاده کنم اگر هم پول بگیرن مهم نیست توضیح هم ندن باز مهم نیست فقط نرم افزارهایی که من برای اینترنت و چت و........میخوام برام نصب کنن و طرز استفادشو بگن .توی خیلی از کارها واردیم اما گوشی اندرویدی نه .باز سپاس از شما و سایر دوستان
    ویرایش توسط saeed12 : 21-08-2011 در ساعت 01:39 AM

مدیر اندروید

parviz85 آواتار ها

خیلی لطف کردید . اما من تمام ایمیلهامو زیر و رو کردم نتونستم ببینم جواب شما رو . شاید نرسیده . اگه زحمت نیست و وقت کردید هروقت تونستید لطفا دوباره زحمت بکشید یا همونو بفرستید / امیدوارم که کامل و دقیق جواب بدید و بفرمایید که از اول چیکار کنم مثلا اولش اینکار و بعد.........اگر وقتتونو نمیگیره / چون من از امکاناتش مخصوصا وب گردی و سایتهای گوناگون خبری با وی پی ان روی گوشی و ارسال و دریافت ایمیل و چت صوتی وتصویری اگر امکانشو داره میخوام استفاده کنم . وقتی جواب شما رو دیدم خیلی اضطراب پیدا کردم / اینهمه ما منتظر بودیم گفتم چرا نشد جواب شمارو پیدا کنم و بعد اینکه ایا جوابشون یک خطی بوده یا کامل البته انتظاری از شما ندارم چون کسی را نمیشناختم به شما رو زدم اگرهم نشد لطفا یک جایی یا یکنفر یا یک مجله ای بهم معرفی کنی که چطور از امکاناتش استفاده کنم اگر هم پول بگیرن مهم نیست توضیح هم ندن باز مهم نیست فقط نرم افزارهایی که من برای اینترنت و چت و........میخوام برام نصب کنن و طرز استفادشو بگن .توی خیلی از کارها واردیم اما گوشی اندرویدی نه .باز سپاس از شما و سایر دوستان
    دوست عزیز صبر کنید گوشی به دستتون برسه بعد سوالاتتون رو بپرسید.اینطوری بهتره.کار کردن با سیستم عامل خیلی ساده است.شما باید یه چند روز باهاش کار کنید تا کلیت دستتون بیاد.
    خیلی از برنامه ها از قبل رو گوشی نصب هست مثل اینترنت و چت گوگل و gmail و ....

در ضمن ایشون گفتن پیغام خصوصی فرستادن نه ایمیل.برای دیدن پیغام خصوصی باید از طریق منوی بالا صفحه که "جهت اطلاع شما" رو نوشته اقدام کنید.

کاربر جدید saeed12 آنلاین نیست.

پیش فرض روش فعالسازی جی پی ار اس گوشی چاچا

درود . بلاخره امروز گوشی با پست بدستم رسید / هر کار میکنم به اینترنت وصل نمیشه / به شماره 700 ایرانسل زنگ زدم تا تنظیمات جی پی ار اس رو برام بفرستن مثل سایر گوشی ها که هم ام ام اس و هم جی پی ار اس رو برام فرستادن ودر گوشی هایی که داشتم نصب شد.اما همین کا برای چاچا نمیشه میگه این گوشی قابل شناسایی نیست . خودم هم نمیدونم چطوری دستی اینکارو بکنم تا از اینترنت گوشی که همه چیز گوشی هست استفاده کنم . در ضمن در جایی که خریدم گوشیمو با رام رسمی و خاورمیانه ای اچ تی سی مجهز کردن نمیدونم چرا روی گوشی نمیتونم تایپ فارسیشو پیدا کنم و بیارم و استفاده کنم / همه دکمه هاشو زدم نشد.نمیدونم چرا گوشیهای 30 هزارتومنی منوی فارسی دارن اما این گو شیها منوی فارسی ندارن ؟ تعجبه که منو به زبان فارسی ندارن.خیلی فوریه اگه کسی چشمش دید و حال داشت جواب بده اگه جواب تلگرافی میدید لطفا زحمت نکشید بدردم نمیخوره .خاکی باشید کلاس نزارید.اگه میخواید کمکی بکنید.
    saeidonline و parviz85 از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر اندروید

parviz85 آواتار ها

درود . بلاخره امروز گوشی با پست بدستم رسید / هر کار میکنم به اینترنت وصل نمیشه / به شماره 700 ایرانسل زنگ زدم تا تنظیمات جی پی ار اس رو برام بفرستن مثل سایر گوشی ها که هم ام ام اس و هم جی پی ار اس رو برام فرستادن ودر گوشی هایی که داشتم نصب شد.اما همین کا برای چاچا نمیشه میگه این گوشی قابل شناسایی نیست . خودم هم نمیدونم چطوری دستی اینکارو بکنم تا از اینترنت گوشی که همه چیز گوشی هست استفاده کنم . در ضمن در جایی که خریدم گوشیمو با رام رسمی و خاورمیانه ای اچ تی سی مجهز کردن نمیدونم چرا روی گوشی نمیتونم تایپ فارسیشو پیدا کنم و بیارم و استفاده کنم / همه دکمه هاشو زدم نشد.نمیدونم چرا گوشیهای 30 هزارتومنی منوی فارسی دارن اما این گو شیها منوی فارسی ندارن ؟ تعجبه که منو به زبان فارسی ندارن.خیلی فوریه اگه کسی چشمش دید و حال داشت جواب بده اگه جواب تلگرافی میدید لطفا زحمت نکشید بدردم نمیخوره .خاکی باشید کلاس نزارید.اگه میخواید کمکی بکنید.
    کی کلاس گذاشته ؟
    اندروید منو فارسی نداره و به نظر من لازم هم نیست،ولی رام هایی هست که منو فارسی هستن که اون هم برای بعضی گوشی ها هستش.
    شما در اندروید می تونید چند نوع کیبورد داشته باشید،که اونا رو هم باید خودتون نصب کنید.برای تغییر کیبورد از طریق زیر اقدام کنید : Settings>language and keyboard در اونجا اگه کیبورد فارسی نصب باشه نشون میده.اگر نبود ممکنه لطف کنید نوع کیبورد موجود رو همین جا بنویسید ،شاید کیبورد چند زبانه باشه.
    در مورد GPRS :
    تنظیمات GPRS برای اندروید
    در ضمن گوشی نو هم مبارک باشه
    saeidonline از این پست قدردانی کرده است.

کاربر فعال ویندوز فون ۷

n,sتان من متوجه این نبودم تا اینکه یه روز خیلی اتفاقی دستم روی دکمه ی Home که خازنی هست و دکمه ی Power با هم رفت ( ببینید چقدر این حادثه میتونه اتفاقی باشه ) و اسکرین شات گرفت !!! به همین سادگی.
    البته زدن همزمان این 2 دکمه که یکیشون خازنی هست، کار سختیه اما اسکرین شات میگیره! نیازی نبود من واسه نشون دادن محیط سیستم عامل و سنس، اینهمه با یه دوربین دیگه عکس میگرفتم. ( البته فکر کنم HTC پول این چیزا رو به اپل داره میده :دی تو این فکرم حالا که داریم پولشو میدیم چرا زیاد استفاده نمیکردیم :دی)
    ......

کاربر جدید payadesign آنلاین نیست.

پیش فرض سوال

با اجازه صاحب تاپیک

فرق این چاچا با این مدل HTC Status چی که هر دو یه شکل هستن.

آیا درسته ضعف باطری دارن . در حد یک کارکرد معمولی چند روز باطری نگه می داره ؟
    saeidonline از این پست قدردانی کرده است.

کاربر فعال ویندوز فون ۷

فرقی ندارن. اون مشکی هست. پیشنهاد من به شما خرید نسخه ی مخصوص خاورمیانه با حروف عربی هست.
    بله متاسفانه سیستم عامل حتی بعد ار آپدیت به جینجربرد دارای مصرف باتری بالایی هست که من فکر میکنم بیشتر این مصرف مربوط به دکمه های فیزیکی هست.
    Navid_K ، massoudsh و sam5154 از این پست قدردانی کرده اند.
    ......

کاربر جدید oolmeck آنلاین نیست.

سلام دوستان، چه طور میشه با این گوشی فارسی تایپ کرد؟

کاربر فعال ویندوز فون ۷

نقل قول نوشته اصلی توسط oolmeck نمایش پست ها
    سلام دوستان، چه طور میشه با این گوشی فارسی تایپ کرد؟
    اگه نسخه ی خاورمیانه داری میشه. وگرنه نمیشه مگر اینکه روت کنی و رام غیر رسمی و با ساپورت عربی نصب کنی. تازه اون هم باید از حفظ بزنی. اما گچپژ نمیشه.
    !Al و cna از این پست قدردانی کرده اند.
    ......

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین