درود بر شما دوست بزرگوار . سایت عالی و دقیقی دارید که عملا توضیح میدید / اولین بار بود دیدم که یک نفر با عکس و دقیق گوشی چاچا رو بررسی کرده بود مثل شما . که البته 90 درصدشو نفهمیدم چون کلمات تخصصی اندروید زیاد داشت و چون توی عمرم گوشیم از ای 250 سامسونگ و کا 510 سونی اریکسون بالاتر نبوده با بررسی های بیحدی که داشتم دیدم من که عشقم اینترنت و بررسی صفحات وب و ارسال ایمیل و خوندن سایتها هستم تنها این گوشی با دکمه هایی که داره بدرد میخوره . اما متاسفانه چیزی نمیدونم از اندروید و مخصوصا گوشی چاچا . الان 150 ت از پول گوشیو دادم بقیه اش هم میخواستم پرداخت کنم که دیدم رنگ مشکیش نیست و الان فقط سفید / بنابر این تا وقتی رنگ مشکیه چاچا بیاد باید منتظر باشم و بعد بقه پولو بدم . حالا لطفا و عاجزانه از شما برادر بزرگوار و عزیز اقا سعید خواهش میکنم منو راهنمایی کنی / درمورد اینکه کلا از اول که خریدم تا برنامه ها برای فیلم و موزیک و وبگردی و امنیت و استفاده از وی پی ان برای شکستن فیلتر برای وبگردی و.......باید چه کنم و چطوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتما اگه زحمتی قبول کنید درحد توانم جبران میکنم . خواهش میکنم کمی برای این حقیر وقت بگذارید . وبطور کامل راهنمایی کنید شماره تماسمو به خدمتتون میدم اگه وقت داشتید تماس بگیرید . یا بنده مزاحم بشم . از لطف شما ممنونم واقعا هیچی نمیدونم و کسی رو هم نمیشناسم و خودمم میترسم گوشیو خراب کنم برای همین قبلش میخوام با یکنفر وارد مشورت کنم و راهنمایی بگیرم /شاید یک ساعت وقت شما گرفته بشه اما جای دوری نمیره . تشکر از لطفتان پیشاپیش /لطفا بیجواب نگذارید .سعید رضایی .تهران

علاقه مندی ها (Bookmarks)