خبری بسیار جذاب برای مشتاقان نسخه بعدی اندروید، امروز بالاخره اولین تصاویر از محیط ایس کریم منتشر شد که خود گویا هستند، پس فقط ملاحظه کنید:
منبع
خبری بسیار جذاب برای مشتاقان نسخه بعدی اندروید، امروز بالاخره اولین تصاویر از محیط ایس کریم منتشر شد که خود گویا هستند، پس فقط ملاحظه کنید:
منبع
مسعود جان این که همش سیاه شده ما کجاشو ببینیم
واسه این که اسپم نشه کی ما میتونیم دانلودش کنی .
ویرایش توسط massoudsh : 13-08-2011 در ساعت 12:21 AM
تو قسمت android version نباید عدد یاشه؟؟؟؟
به جاش نوشته ice cream sandwich!!!!!
Apple New iPad 64Gig+4g
Asusu Eee Note
Amazon Kindle 6 inch Simple
HP Pavilion g7
تاریخ عرضه مشخص نشده براش؟
من هم امیدوارم جعلی باشند (که احتمالا هم هستند).
تا اونجایی که در این تصاویر میشه دید، رابط کاربری عملا همون UI بی هویت قدیمی اندروید هست.
| ویندوز فون | ویندوز فون 8 | پرسش و پاسخ ویندوزفون | نرم افزارهای ویندوزفون | بازیهای ویندوزفون | Marketplace | Zune | آموزش HSPL و فلش کردن رام برای ویندوزفون7 | نگاهی بر برترین نرم افزارهای ویندوزفون |
| تاپیک جامع ویندوز 8 | پیش نگاهی بر Microsoft Surface RT |
-----------------------------------------------------------------------
Fight Features. …The only way to make software secure, reliable, and fast is to make it small
Andrew S. Tanenbaum
اینکه دقیقا سیانوژن ئه! عجب revolution ی رخ داده در عرصهی UI !
من هم فکر میکنم فیک باشه!
هیچ شباهتی به اون چیزی که فکر میکردم نداره!شاید از لحاظ پرفرمنس یا اسموت بودن تفاوت انکار نشدنی با gb داشته باشه ولی با این ui اصلا به نظرم جذاب نیستش. اون از ios5 اینم از ics.به نظرم bb os7 نسبت به سایر پلتفرمها بیشتر از نسخه های قبلی دچار تغییر شده!!! باز هم امیدوارم این عکس ها فیک باشن.چند روز دیگه معلوم میشه!
در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه بـوســـیدن دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک جوان! زیستن با این مردمان دردناک است.
علاقه مندی ها (Bookmarks)