صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: اولین گوشی اندروید ایرانی با مارک GLX

mpaknahad آواتار ها

پیش فرض اولین گوشی اندروید ایرانی با مارک GLX

شركت ارتباط همراه گويا اروند اقدام به توليد گوشي هوشمند G1 با صفحه تمام لمسي 4/1 اينچ ، دوربين 5 مگاپيكسل ، سيستم عامل آندرويد نسخه 2/3 نموده است.
    اين گوشي جزء گوشي هاي نسل سوم (3G) بوده و تكنولو‍ژي مكالمه ويدئوئي را پشتيباني مي كند،صفحه لمسي اين گوشي از نوع حرارتي بوده و بسيار سريع و روان است .
    حافظه اين گوشي 16 گيگ RAM خارجي مي باشد.بر روي اين گوشي نرم افزار بازار نصب شده تا كاربران بتوانند انواع نرم افزارهاي مورد نياز خود را از آن بگيرند.
    شبكه ي wi-fi ، سيستم GPS و سيستم راه بري از مزاياي ديگر اين گوشي مي باشد.
    سيستم عامل اين گوشي كاملاً فارسي بوده و به طور بسيار ساده اي طراحي گرديده است.

منبع
    ویرایش توسط cna : 02-11-2011 در ساعت 09:51 PM دلیل: آپلود عکس در آپلود سنتر
    Hossein505 ،Farshid.T ،rezam و 20 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

فکر نکنيد من مخالف توليد داخلم و زود جبهه ميگيرم عليه ابداعات جوانان فکور! اما يادمه اين GLX يه گوشی ميزد که امکانات واقعيش در حد 1100 بود اما کلی دروغ در مورد ويژگيهاش مينوشت که اصلا وجود خارجی نداشت! حالا بايد ديد اين اندرويدش چی از آب در مياد!
    بعد اين خط توليدش چرا مختلط نشستن؟ فردا اماکن مياد درشو تخته ميکنه! پروژه ملی ميره تو هوا!!! :دی

کاربر فعال اندروید
    cybamin آواتار ها

شركت ارتباط همراه گويا اروند اقدام به توليد گوشي هوشمند G1 با صفحه تمام لمسي
    فکر کردن T-Mobile اند؟

صفحه لمسي اين گوشي از نوع حرارتي بوده
    ما آخر نفهمیدیم چرا اینا به تاچ خازنی میگن حرارتی

سيستم GPS و سيستم راه بري از مزاياي ديگر اين گوشي مي باشد.
    فکر کنم منظورش ناوبری هستش.

سيستم عامل اين گوشي كاملاً فارسي بوده و به طور بسيار ساده اي طراحي گرديده است.
    سیانوژن فارسی دیگه مثلا؟ خودشون ساده طراحی کردن؟؟

کاربر فعال اندروید
    i!iEbi!i آواتار ها

چجوری آندروید روش نصبه در حالی که تحریمیم؟؟؟یعنی دزدیه؟؟در ضمن بگیم مونتاژ ایران بهتره تا ساخت ایران.چون فکر نکنم قطعاتش ایرانی باشه!
    rezam ،mrm2007 ،DaeiAlborz و 8 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

HamedSenator آواتار ها

وای خدااااا

فکر کنم باید بخری بری خارجه از 3 جیش! استفاده کنی.
    استفاده از اندروید در ساخت گوشی نیاز به لایسنس گوگل نداره؟
    اونایی که با 2680 فضاییش آشنا هستن خبر دارن که دوربینش وی جی ای بود اما زده بودن 2 Omega Pixel!
    "2Omega Pixel"
    حالا اینجا هم یه جورایی شک بر انگیزه 5 مگا! خب حالا 5 مگا چی؟
    به نظر من، 1 ریال هم قیمتش باشه نمی ارزه، به دلیل نام و آوازه ی تولید کنندش!
    امیدوارم سر هم کردن این قطعات باعث افزایش تعرفه واردات نشیم.
    یه جورایی آدم متاسف میشه!
    rezam ،DaeiAlborz ،tantal و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    * *
    |
    ____

کاربر فعال اندروید
    cybamin آواتار ها

البته از ظاهرش بر میاد که یه کالای OEM چینی باشه.
    rezam ، i!iEbi!i و peaceful1 از این پست قدردانی کرده اند.

C@ncer آواتار ها

امشب به طور اتفاقی داشتم کانال3 خودمونو نگاه میکردم,تبلیغشو که دیدم کف کردم! بازی فروت نینجا هم داشتن باهاش بازی میکردند که خیلی خوب و روون اجرا میشد!
    مونده بودم بخندم یا تعجب کنم؟!

قطعاتش که قطعا از کشور دوست و برادر چین جون میاد.احتمالا با چینی ها زد و بند کردند و جینجربرد روش گذاشتند.شاید آپدیت آیسکریم هم دریافت کنه...چه شود!

ولی ظاهرش شبیه محصولات اچ تی سی شده! در نظر بگیرید که در آینده HTC از GLX شکایت کنه که ظاهرش شبیه ما هستش و دادگاه بازی!
    amir_rafie ،rezam ،mrm2007 و 11 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

در کشور من مردم با نفرت بیشتری به صحنه بـوســـیدن دو عاشق نگاه می کنند تا صحنه اعدام یک جوان! زیستن با این مردمان دردناک است.

mrm2007 آواتار ها

یک اسپم کوچک هم بزنیم :

دقت کردین که این برادران مشغول در خط مونتاژ هیچ کدوم کلاهشون اندازه سرشون نیست؟؟؟
    amir_rafie ،rezam ،MURCIELAGO و 5 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    HTC Touch Diamond
    SPL :1.93 Olinex UnSigned
    Radio:1.13.25.24
    ROM : BsB 6.5R Black + SPB Mobile Shell 3.5

SonyEricsson Xperia Neo - Hallon
    ROM : Official ROM ICS 4.0.4

PMP : Cube H900HD
    HU Exclusive :Cube H900HD unboxing+Mini Review
    HD Player: Egreat R4A
    Accessories: Philips SHP2000 & SHE4500 & SHS4700 + Creative EP550 Headphones

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<

!Free Will is a Gift , you'll never know how to use it,until you fight for it

مدیر اندروید

parviz85 آواتار ها

این فضای کاریشون خیلی نامناسبه ها .سقف کوتاه و ابعاد کوچک، با اون همه نفرات .مثل کارخانه های چینی میمونه.
    فکر نکنم محصولی خوب از آب در بیاد ؛ ولی اگه واقعا هدفشون تولید داخل و پیشرفت این تکنولوژی در داخل باشه ،خوبه و امیدیبه آینده اش میشه داشت.

mahdyshr آواتار ها

من یک مسئله رو نمی فهمم تولید این گوشی در داخل چه اشکالی دارد که دوستان می آیند متاسف می شوند؟ حالا نه ما خیلی همه گوشی هامون از راه قانونی وارد میشه که اگر مثلا تعرفه هم بره بالا قیمت ها خیلی تغییر کنه. اکثر گوشی های کشور قاچاقه و اگر هم به دلیل این گوشی بخواهد تعرفه زیاد بشود تاثیری رو قیمت گوشی های قاچاق ندارد(مگر خود فروشنده ها افزایش قیمت رو بدهند) تولید (یا مونتاژ )این گوشی در داخل باعث اشتغال زایی تعدادی از افراد همین کشور میشه که به نظر من وقتی مشتری این گوشی وجود دارد دلیلی برای تولیدش نشدنش وجود نداره. از طرف دیگه مگه از SGS 1 که این قدر سامسونگ روش تبلیغ کرد و خودش رو رسما خفه کرد به آیس کریم آپدیت می شه که آپدیت نشدن این گوشی بشه یک ایراد بزرگ و اساسی؟ همین SGS 2 هم که طبق اخبار 4 -5 ماه دیگه آپدیت رو می گیره.اساسا مرغ همسایه غازه

بعد یعنی ما از چین کمتریم که هر روز یک مشت گوشی آندروید جدید تولید می کنه این هم مثل اون. حالا مگه به جایی بر می خوره؟ باز هم اساسا مرغ همسایه همیشه غازه.

یکی از نزدیکان یکی از مدل های همین گوشی GLX رو داره که یادمه زمان خریدش امکانات گوشیش حدودا بیشتر از بقیه گوشی های بازار بود (البته در همون رنج قیمت) الان هم ازش راضیه و مشکلی باهاش نداره

یکی از دوستان در مورد دروغ گویی این شرکت در مورد مگاپیکسل گوشی های این شرکت گفتند که متاسفانه صحت داره. و من واقعا از این دروغ گوییشون شدیدا ناراحت شدم ولی وقتی می بینم شرکت های بزرگ جهانی هم بعضا حقایق را وارونه جلوه می دهند نمی تونم به خاطر این مسئله ایرادی رو به این شرکت نسبت به بقیه شرکت ها وارد کنم.

شاید من این گوشی رو نخرم ولی اگر قیمت خوبی داشته باشد مطمئنم با توجه به بازار هدفش فروش خوبی هم خواهد کرد .

امیدوارم هر چه زودتر این شرکت و شرکت های مشابه به قدری پیشرفت کنند که من هم بتونم با افتخار گوشی ساخت کشور خودم رو بخرم.... به امید اون روز.....
    Mehrshad ،Mute_Scream ،rezam و 11 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین