![]() |
|
|
#591 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#593 (permalink) | |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
من اخرین نقشه ایران که تو پست 2 گذاشته بودید رو هم تو مموریه گوشی ریختم هم مموریه جانبی با استفاد از کیجن که داده بودید همsw.unl هم gmapsupp.unl رو درست کردم و به گوشی و به پوشه garmin انتقال دادم رفتم بالا پشتبوم از اون 5 تا انتن فقط 2 تای اولیش قرمز شد view map هم که میرفتم بازم base map رو نشون میداد چیکار کنم تهران رو بجای base map نشون بده (اصلا چطور base map رو حذف کنم؟؟؟) مرسی |
|
|
|
|
|
|
#594 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
چون فایلشون هم نام هست ! ولی اگر باز هم نشد یکبار برنامه رو پاک کنید و فقط در مموری خارجی فایل ها رو کپی کنید قسمتی که گفته شده فایل base map رو نصب کنید رو انجام ندید اون فایل های unl رو هم نیازی نیست دوباره تولید کنید از همون هایی که ساختید کپی بگیرید و تا زمانی که همین گوشی رو دارید میتونید از این فایل ها استفاده کنید برای آنتن دهی هم شما اول از همه برنامه quick gps رو برید با اینترنت آپدیت کنید تا سریع تر و بهتر کانکت بشه اگر دیدی بازم آنتن های قرمز بودن و سبز نشد برید یک منطقه دیگه ببینید بازم اینجوری میشه یا نه اگر بازم وصل نشد ممکنه gps شما مشکل داشته باشه چون یک دیاموند یکی از دوستان داشت که هیچ زمانی بیشتر از 2 تا آنتن نمیداد و مشکل سخت افزاری داشت |
|
|
|
|
|
|
#595 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
حسین جان این کیجنو برام فرستادی,منتها من نتونستم پیداش کنم,بی زحمت اگه میتونی برام میلش کن: miloo12000@yahoo.com tnx
|
|
|
|
|
|
#596 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#598 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
نقل قول:
![]() رو میاره آیا ؟ اگر جواب منفیه ، نقشه رو درست نصب نکردین ، اما اگر جواب مثبت هست ، احتمال زیاد ، شما GPS اتون مکان یابی نمیکنه ! برای همین نقشه ی اروپا رو میاره ، برین توی یک فضای آزاد ، و Where AM I رو بزنین و بهش زمان بدین تا با ماهواره ها ارتباط برقرار کنه و Location شما رو به دست بیاره ! اون موقع خودش به طور اتوماتیک نقشه ی ایران رو لود میکنه دوست خوبم . |
|
|
|
|
| این کاربر از Radian برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (07-11-2009) |
|
|
#599 (permalink) |
|
مدیر بخش اندروید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
آقا حسین زحمت کشیده بودن تو پست دوم یه نقشه مالزی و اندونزی گذاشته بودن که متاسفانه الان از رپید شیر پاک شده. در پست های بعدی هم یه نقشه مالزی و سنگاپور برامون گذاشتن. من الان اندونزی هستم دنبال نقشه بودم. گشتم اینو پیدا کردم تقریبا نقشه خوبیه گفتم اینجا معرفی کنم اگه صلاح بود به پست دوم اضافه بشه.
کد PHP:
|
|
| این کاربر از gb_amin برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (07-11-2009) |
|
|
#600 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
|
نقل قول:
|
|
|
|