صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: اپراتورهای اروپایی از نوکیا لومیا راضی نیستند

مدیر بازنشسته

Arash.M آواتار ها

Post اپراتورهای اروپایی از نوکیا لومیا راضی نیستند

چهار اپراتور بزرگ اروپایی شکایت دارند که نوکیا لومیا توانایی رقابت با آیفون اپل و سامسونگ گلکسی را ندارد.
    یا به عبارت دیگر آن قدر خوب نیست که بتواند رقیب اینها محسوب شود. به نظر آنها این گوشی است با قیمتی
    بالاتر از چیزی که هست همراه با مشکلات باطری، و پشتیبانی و بازاریابی ضعیف نوکیا.

یکی از مدیران اجرایی یکی از این اپراتورها میگوید: "کسی وجود ندارد که اگر وارد فروشگاه شود سراغ لومیا رو بگیرد"
    فروش کمتر از پیشبینی 3 ملیون دستگاه که درواقع یک ملیون فروش رفته باشد در بازه زمانی نوامبر تا ژانویه ارزش نوکیا
    را کمتر کرده است.

با این که این گوشی در وسعت زیادی در اروپا عرضه میشود اما به عقیده سخنگوی اپراتور سومی "اگر نوکیا و مایکروسافت
    قیمت 220 یورو گوشی را پایینتر میاوردند تا بازار یابی کنند فروش این گوشی خیلی راحت تر بود! دیگر دودوتا چهارتای ساده است این قضیه!"

Mobile operators unconvinced by Nokia's revival bid | Reuters
    European carriers: Lumia phones are 'not good enough' to compete with iPhone and Android | The Verge
    siavash78 ،amir_rafie ،pedram_2000 و 11 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    دست بالای دست بسیار است، چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای محصولات و برندهایشان قیمه قیمه بکنید! اصلا حال نمیده اینطوری!
    Samsung Galaxy SIII with stock rom!

بسیار مهم: برای حفظ محیط فروم، پیش قدم بشوید. فراخوان مشارکت در اچ یو

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

غير از نوکيا، خود مايکروسافت هم کلا اصول بازاريابی رو زد ترکوند ... اون از دير اومدن نسخه اوليه وينفون، و بعد يکسال طول کشيد تا WP 7.5 بياد و يکمی جمع کنه خودش رو. و درست اون موقعی که بايد فکر ساپورت سخت افزار قويتر ميکرد که حداقل تو چشم مشتری جذاب بياد، اومد سر و ته سيستم عامل رو زد که روی 256 مگ رم هم اجرا بشه! و بعد دوباره همه چيز موکول شد به وينفون 8 ...
    -
    مسئله بعدی، نرم افزار هست، غير از اينکه تعداد نرم افزارها پايينه، کيفيت بسيار پايينی هم داره... چند روز پيش Gizmodo مقاله اي نوشت در اين باب که واقعا خيلی از حقايق رو در مورد برنامه های وينفون برای ماهايی که هنوز خود پلتفرم رو نداريم روشن کرد، اين چيزارو معمولا توی هيچ ريويويی نميشه پيدا کرد، بعضی از وبلاگ ها هم که فقط زدن تو کار تعريف، ZDnet هفته اي يه مقاله مينويسه در مدح وينفون و يک مقاله هم بد و بيراه به اندرويد ...

عنوان مقاله Gizmodo اين بود: Dear Windows Phone: Get Your Shit Together

توی اين مقاله گفته شده که مثلا کلاينت توييتر وينفون مثل استفراغ ميمونه :دی ، يا مثلا برنامه فيسبوکش داغونه ،، حالا به جای اينها، وينفون خودش تب People داره که اونم امکاناتش کمه، مثلا انگار نميتونه وال خودت در فيسبوک رو ببينی يا ترد های پاسخ در توييتر رو نشون نميده ...
    بازم مثال برای برنامه های مولتی پلتفرم زده، مثل Rdio برای اندرويد و iOS خيلی خوب کار استريم موزيکش رو انجام ميده، اما مثلا همين برنامه روی وينفون، يا سينک نميشه يا کرش ميکنه و ازين جور چيزا ...

يا مثلا يه مقايسه کرده که برنامه های اصلی خود اپل روی iOS فوق العاده هستن، اما مثلا تب People وينفون، بعضی وقتها توييت ها و استاتوس هارو لود ميکنه، بعضی وقتها نه ... يا موزيک پليرش از نظر سازماندهی و اينها اوضاش خرابه و اينها ...
    به طور خلاصه گفته که خسته شده از اينکه مثلا بايد به دوستاش بگه که ببينيد چقدر خوشگله اين گوشيه من، اما فلان قابليت پايه اي رو نداره، گفته مثل اين ميمونه که يه خونه با وسايل خيلی خوشگل و لوکس داشته باشی، اما مثلا شير آب و کليد های روشن/خاموش چراغ ها کار نکنن ...

Dear Windows Phone: Get Your Shit Together

به هر جهت تا وقتی اين اوضاع درست نشه، اين مشکل فروش وينفون باقی ميمونه، به خصوص کسايی که الان ميخرن، يه تجربه ورود - خروج پيدا ميکنن و شايد به خاطر همين مشکلات هر چند کوچولويی که Gizmodo نوشته، دوباره برگردن روی iOS و Android ... بعدا اعتماد سازی دوباره مشتری که بازم برگرده وينفون رو امتحان کنه خيلی سخت تر ميشه..

ویندوزفون خیلی زیباست ایده جدیدی هم داشت ولی مایکروسافت به معنای واقعی نابودش کرد بعضی چیزارو عالی کار کرده ولی آخرش اومده . .. بهش.
    این سیستم عامل باید بازنگری بشه فکر کنم مایکروسافت هم خودش به این نتیجه رسید که بعد از نسخه 7.5 عملاً آپدیتی براش نداده الآن قضیه ویندوزفون شده این: تکنولوژی دیروز برای فردا!
    در مورد هاب people از نظر من که خوبه اما مسلماً طوری نیست که شما رو از اپ اصلی بی نیاز کنه بیشتر حالت خوندن داره تا ارسال مطلب. اینکه یه نگاه به این هاب بندازی ببینی تو اکانت هات که همشون یه جا جمع شده کلاً چه خبره. ولی این اپ فیس بوک از روز اول مشکل داشته گویا.
    فکر کنم شما اون مقاله Windows Phone’s many problems: Should Microsoft give up?” از zdnet رو نخوندی
    siavash78 ،amir_rafie ،pedram_2000 و 11 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

sam5154 آواتار ها

یک ضرب المثلی هست: "کوری شده عصاکش کور دیگری".
    siavash78 ،mrm2007 ،massoudsh و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر انجمن Aegon آنلاین نیست.

Aegon آواتار ها

همه اینها زنگ خطری شده Microsoft to hold meeting about Windows Phone customization
    siavash78 ،!Al ،mrm2007 و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر فعال ویندوز فون

MohammadMicrosoft آواتار ها

یکم روشن گری کنیم :دی

حقیقتا با اپلیکشن توییتر ویندوز فون زیاد کار نکردم قبلا هم گفتم نیازی نمیبینم بخوام اپلیکشن توییتر رو استفاده کنم چون توی هاب people هست اگه کسی استفاده کرده باشه متوجه میشه واقعا نیازی نیست مگه اینکه بخوای کسی رو فالو کنی همه کار هم میشه باهاش کرد عکس share کرد و.. کارایی جواب ریپلا رو داد و... کلا کارای که قرار با اپلیکشن توییتر انجام بدی رو برات انجام میده من از وقتی که توییتر رو توی هاب people وارد کردم تا حالا نشده یک بار چپزی رو برام لود نکنه .(تازه بدون چیز این حرفاست وصله به ویندوز لایو ) توییتر منم که نگاه کنید اکثرا توییتام از ویندوز فون (ویندوز لایو ) هست تازه بیرون هم که از gprs ایرانسل استفاده میکنم همه چی عالی کار میکنه . مثلا یکی رو توی توییتر فالو میکنم چند لحظه بعد زندگی نامش توی هاب people وارد میشه (همون مشخصاتی که توی توییترش نوشته ) حالا چرا برای این آقا براش کار نمیکنه یا مشکل داره نمیدونم ما اینجا که مشکلی نداریم .Rdio رو کامل تست نکردم ولی از اسپاتی فای که استفاده میکنم خیلی عالی کار میکنه تو کامپیوتر اهنگ رو لود میکنی بعد تو گوشی هم که باز میکنی فوری سینک میشه . مشکل.Rdio از خود برنامه هست نه ویندوز فون (البته چند وقت پیش دوباره آپدیت شده احتمالا مشکلاتش جل شده باشه Rdio for Windows Phone 7: Now with Offline Music - Rdio Blog — Rdio Blog افلاین مود هم اضافه شد ) ولی من الان متوجه شذم چرا مایکروسافت فعلا نمیخواد طرف چند هسته ای ها بره چون اگه میرفت طرف چند هسته ای ها مردم هم به امید چند هسته ای میخردن (همون اوایل ) بعد چشمشون به مارکت بود که دولوپرها مارکت رو پر کنن یا برنامه نوییسا هر چند وقت یک بار برنامه شون رو آپدیت کن که فلان مشکلش حل بشه . اینجوری تنفر پیدا میکردن از ویندوز فون (مثلا همین Rdio) بعد بعضی از برنامه ها ویندوز فون هستن که هر نسخه جدیدی که عرضه میکردن کلا برنامه دگرگون میشد . در کل بنظرم اگه مایکروسافت طرف سخت افزار چند هسته ای قبل از ویندوز فون هشت بره خیلی اشتباه بزرگی میکنه . همونطور که تو خبرا هست قراره هسته ویندوز فون بشه همون ویندوز 8 مایکروسافت میخواد اینارو با هم کلا ادغام کنه که به راحترین روش بشه برنامه های که برای ویندوز 8 مینویسن سه سوت برای ویندوز فون هم عرضه بشه . مثلا الان cute the rope برای ویندوز 8 هست ولی برای ویندوز فون نیست ! میتونست باشه ولی نیست ! یا مثلا همین اسپاتی فای مایکروسافت تو میکس 11 نشون داد بعد از چند ماه برای ویندوز فون اومد بدتر از اون اسکایپ یه نسخه کامل اونجا نشون دادن اینجا یه نسخه خیلی بیسیک رو معرفی کردن یا مثلا photosynth که فقط برای ios معرفی شده !!!!
    منظورم اینه که دولوپرها عمرا ویندوز 8 رو از دست بدن مایکروسافت هم میاد این دوتارو یکی میکنه اون دولوپر برنامه شو برای ویندوز 8 نوشته برای ویندوز فون هم معرفی میکنه . همین دیگه
    siavash78 ،Navid_K ،!Al و 9 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

---

نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadMicrosoft نمایش پست ها
    یکم روشن گری کنیم :دی

حقیقتا با اپلیکشن توییتر ویندوز فون زیاد کار نکردم قبلا هم گفتم نیازی نمیبینم بخوام اپلیکشن توییتر رو استفاده کنم چون توی هاب people هست اگه کسی استفاده کرده باشه متوجه میشه واقعا نیازی نیست مگه اینکه بخوای کسی رو فالو کنی همه کار هم میشه باهاش کرد عکس share کرد و.. کارایی جواب ریپلا رو داد و... کلا کارای که قرار با اپلیکشن توییتر انجام بدی رو برات انجام میده من از وقتی که توییتر رو توی هاب people وارد کردم تا حالا نشده یک بار چپزی رو برام لود نکنه .(تازه بدون چیز این حرفاست وصله به ویندوز لایو ) توییتر منم که نگاه کنید اکثرا توییتام از ویندوز فون (ویندوز لایو ) هست تازه بیرون هم که از gprs ایرانسل استفاده میکنم همه چی عالی کار میکنه . مثلا یکی رو توی توییتر فالو میکنم چند لحظه بعد زندگی نامش توی هاب people وارد میشه (همون مشخصاتی که توی توییترش نوشته ) حالا چرا برای این آقا براش کار نمیکنه یا مشکل داره نمیدونم ما اینجا که مشکلی نداریم .Rdio رو کامل تست نکردم ولی از اسپاتی فای که استفاده میکنم خیلی عالی کار میکنه تو کامپیوتر اهنگ رو لود میکنی بعد تو گوشی هم که باز میکنی فوری سینک میشه . مشکل.Rdio از خود برنامه هست نه ویندوز فون (البته چند وقت پیش دوباره آپدیت شده احتمالا مشکلاتش جل شده باشه Rdio for Windows Phone 7: Now with Offline Music - Rdio Blog — Rdio Blog افلاین مود هم اضافه شد ) ولی من الان متوجه شذم چرا مایکروسافت فعلا نمیخواد طرف چند هسته ای ها بره چون اگه میرفت طرف چند هسته ای ها مردم هم به امید چند هسته ای میخردن (همون اوایل ) بعد چشمشون به مارکت بود که دولوپرها مارکت رو پر کنن یا برنامه نوییسا هر چند وقت یک بار برنامه شون رو آپدیت کن که فلان مشکلش حل بشه . اینجوری تنفر پیدا میکردن از ویندوز فون (مثلا همین Rdio) بعد بعضی از برنامه ها ویندوز فون هستن که هر نسخه جدیدی که عرضه میکردن کلا برنامه دگرگون میشد . در کل بنظرم اگه مایکروسافت طرف سخت افزار چند هسته ای قبل از ویندوز فون هشت بره خیلی اشتباه بزرگی میکنه . همونطور که تو خبرا هست قراره هسته ویندوز فون بشه همون ویندوز 8 مایکروسافت میخواد اینارو با هم کلا ادغام کنه که به راحترین روش بشه برنامه های که برای ویندوز 8 مینویسن سه سوت برای ویندوز فون هم عرضه بشه . مثلا الان cute the rope برای ویندوز 8 هست ولی برای ویندوز فون نیست ! میتونست باشه ولی نیست ! یا مثلا همین اسپاتی فای مایکروسافت تو میکس 11 نشون داد بعد از چند ماه برای ویندوز فون اومد بدتر از اون اسکایپ یه نسخه کامل اونجا نشون دادن اینجا یه نسخه خیلی بیسیک رو معرفی کردن یا مثلا photosynth که فقط برای ios معرفی شده !!!!
    منظورم اینه که دولوپرها عمرا ویندوز 8 رو از دست بدن مایکروسافت هم میاد این دوتارو یکی میکنه اون دولوپر برنامه شو برای ویندوز 8 نوشته برای ویندوز فون هم معرفی میکنه . همین دیگه
    توئیتر رو نمی دونم ولی فیس بوک تو چند تا کشور برای چند روز سینک نمی شد که مایکروسافت دلیلش رو تغییرات فیس بوک تو سایت اصلی عنوان کرد
    البته اینجوری که تو این مقاله نوشته بنظر میاد که یک روز در میون برنامه های نیتیو ویندوزفون کار نمیکنن که اصلاً اینطور نیست در مورد برنامه های مشترک هم به نظر من نسخه های ویندوزفون کمبود داشتن نسبت به رقبا. ولی تو بعضی از نرم افزارها نسخه ویندوزفون بمراتب بهتر هست و قابل قیاس نیست کافیه که فقط imdb رو امتحان کنید
    کلاً من هرچی فکر میکنم میبینیم اگه آیفون هم قیمت گوشی های دیگه باشه کسی دیگه بقیه گوشی ها رو نخره (خیلی کم) بهترین دوربین و قویترین پردازنده و صفحه نمایش عالی و کیفیت ساخت عالی (از این نظر فقط همین لومیا رو بهتر از آیفون می دونم) و سیستم عاملش هم که خیلی خوبه، از لحاظ اپ و پشتیبانی هم که حرفف اول رو می زنه
    siavash78 ،!Al ،mrm2007 و 3 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر بازنشسته

Arash.M آواتار ها

مایکروسافت اگر مهندسانش به HTC نگاه کرده بودند میفهمیدند که کار بیخودی هست فیسبوک و توییتر رو به سیستم عامل اضافه کنند!
    HTC Sense هر چند وقت یک بار فیسبوک و توییتر سینکش از کار میافتاد به خاطر تغییراتی که میدادند این شرکتها. البته توییتر خیلی کمتر است
    siavash78 ،!Al ،mrm2007 و 3 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    دست بالای دست بسیار است، چیزی که امروز داری فردا از رده خارج است
    خودتان را برای محصولات و برندهایشان قیمه قیمه بکنید! اصلا حال نمیده اینطوری!
    Samsung Galaxy SIII with stock rom!

بسیار مهم: برای حفظ محیط فروم، پیش قدم بشوید. فراخوان مشارکت در اچ یو

کاربر فعال ویندوز فون

MohammadMicrosoft آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط احمدرضا2 نمایش پست ها
    توئیتر رو نمی دونم ولی فیس بوک تو چند تا کشور برای چند روز سینک نمی شد که مایکروسافت دلیلش رو تغییرات فیس بوک تو سایت اصلی عنوان کرد
    البته اینجوری که تو این مقاله نوشته بنظر میاد که یک روز در میون برنامه های نیتیو ویندوزفون کار نمیکنن که اصلاً اینطور نیست در مورد برنامه های مشترک هم به نظر من نسخه های ویندوزفون کمبود داشتن نسبت به رقبا. ولی تو بعضی از نرم افزارها نسخه ویندوزفون بمراتب بهتر هست و قابل قیاس نیست کافیه که فقط imdb رو امتحان کنید
    کلاً من هرچی فکر میکنم میبینیم اگه آیفون هم قیمت گوشی های دیگه باشه کسی دیگه بقیه گوشی ها رو نخره (خیلی کم) بهترین دوربین و قویترین پردازنده و صفحه نمایش عالی و کیفیت ساخت عالی (از این نظر فقط همین لومیا رو بهتر از آیفون می دونم) و سیستم عاملش هم که خیلی خوبه، از لحاظ اپ و پشتیبانی هم که حرفف اول رو می زنه
    آره فیسبوک بعد از چند وقت که راحت بدون چیز ! اینجا کار میکرد از کار افتاد دیگه بدون چیز پی به هیچ صراطی مستقیم نمیشد هر چند که داره کارشو توی خود ویندوز لایو انجام میده ولی الان دیگه با چیز شکن خوب کار میکنه.در مورد کمبود برنامه ها اون اوایل و قبل از مانگو برنامه ها کمبود داشتند ولی بعد از مترو تمام برنامه های مهم و معروف آپدیت شدن کلی قابلیت بهشون اضافه شد. خودم از روز اولی که ویندوز فون گرفتم هر برنامه مهمی که میومد رو فورا با برنامه که برای
    ایفون عرضه کرده بود مقایسه میکردم (قبل از مانگو کمبود داشتند و اینترفیس اکثر برنامه ها بعد از مانگو کلا زیباتر شد) بعد از مانگو برنامه ها اکثرا تمام امکاناتشون فعال بود همیشه همجا صحبت از زیبایی برنامه های ios بود و هست .ولی اینو دیگه به چشم خودم دیدم برنامه های از شرکتهای معروف و مهم که برای ویندوز فون معرفی شدن تو زیبایی و قابلیتهایی که ویندوز فون بهشون میده (لایو تایل پین تو استارت) و افکتهای ویندوز فون مثلشون نیست(نه اینکه برنامه های ios زشت باشن ها منظورم اینه مایکروسافت یه استاندارد جدید برای ساخت برنامه ها معرفی کرد) .یعنی تا چند وقت دیگه میخوان بگن چقدر این اپلیکیشن قشنگه و... برنامه های ویندوز فون و ویندوز 8 رو مثال میزنن . نمونه 7digital که چند وقت پیش برای ویندوز فون معرفی شد

ویندوز فون
    http://www.windowsphone.com/en-US/ap...8-f8dbf6fad2cc

اینم برای ios

App Store - 7digital Music Sync

اندروید

play.google.com/store/apps/details?id=uk.co.sevendigital.android

کیفیت و ساخت و زیبایی برنامه ها هم خیلی خیلی تو جذب کاربر تاثیر داره .

بدون شک کیفیت صفحه نمایش رزولیشن هم به زیباتر دیده شدن برنامه کمک میکنه (همین 7digital
    رو روی لومیا 800 تست کردم دیگه بدم اومد به تروفی نگاه کنم واقعا. و بقیه برنامه ها )

پ.ن: فقط امیدوارم که مایکروسافت با همین کوالکام ادامه بده (البته برنامه های که برای ویندوز 8 نوشته میشن اتوماتیک برای کوالکام انویدیا تی ای . اینتل همانگه یعنی یه بار برنامه رو منتشر میکنی تمام .) ولی اگه مایکروسافت با همین کوالکام ادامه بده برای ویندوز فون خیلی خوبه. بگردی تو کوالکام آشنا هم پیدا میشه حتی !:دی
    ویرایش توسط MohammadMicrosoft : 19-04-2012 در ساعت 07:49 PM
    siavash78 ،!Al ،mrm2007 و 8 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

---

sam5154 آواتار ها

حالا بحث رسید به اپلیکیشنها:
    مایکروسافت به قول معروف داره با پا پس میزنه و با دست پیش میکشه. از اونور دانشگاه برنامه نویسی وینفون میزنه، از اینطرف فقط برای اینکه یه دولوپر بتونه اپلیکیشنش رو روی یک تلفن واقعی آزمایش کنه، باید سرویس application hub رو به قیمت سالی 99 دلار بخره.

Enjoying Chevron? Say Goodbye to Your Developer Unlock | xda-developers
    !Al ،mrm2007 ،DaeiAlborz و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین