یکم روشن گری کنیم :دی
حقیقتا با اپلیکشن توییتر
ویندوز فون زیاد کار نکردم قبلا هم گفتم نیازی نمیبینم بخوام اپلیکشن توییتر رو استفاده کنم چون توی هاب people هست اگه کسی استفاده کرده باشه متوجه میشه واقعا نیازی نیست مگه اینکه بخوای کسی رو فالو کنی همه کار هم میشه باهاش کرد عکس share کرد و.. کارایی جواب ریپلا رو داد و... کلا کارای که قرار با اپلیکشن توییتر انجام بدی رو برات انجام میده من از وقتی که توییتر رو توی هاب people وارد کردم تا حالا نشده یک بار چپزی رو برام لود نکنه .(تازه بدون چیز این حرفاست وصله به ویندوز لایو ) توییتر منم که نگاه کنید اکثرا توییتام از ویندوز فون (ویندوز لایو ) هست تازه بیرون هم که از gprs ایرانسل استفاده میکنم همه چی عالی کار میکنه . مثلا یکی رو توی توییتر فالو میکنم چند لحظه بعد زندگی نامش توی هاب people وارد میشه (همون مشخصاتی که توی توییترش نوشته ) حالا چرا برای این آقا براش کار نمیکنه یا مشکل داره نمیدونم ما اینجا که مشکلی نداریم .Rdio رو کامل تست نکردم ولی از اسپاتی فای که استفاده میکنم خیلی عالی کار میکنه تو کامپیوتر اهنگ رو لود میکنی بعد تو گوشی هم که باز میکنی فوری
سینک میشه . مشکل.Rdio از خود برنامه هست نه ویندوز فون (البته چند وقت پیش دوباره آپدیت شده احتمالا مشکلاتش جل شده باشه
Rdio for Windows Phone 7: Now with Offline Music - Rdio Blog — Rdio Blog افلاین مود هم اضافه شد ) ولی من الان متوجه شذم چرا مایکروسافت فعلا نمیخواد طرف چند هسته ای ها بره چون اگه میرفت طرف چند هسته ای ها مردم هم به امید چند هسته ای میخردن (همون اوایل ) بعد چشمشون به مارکت بود که دولوپرها مارکت رو پر کنن یا برنامه نوییسا هر چند وقت یک بار برنامه شون رو آپدیت کن که فلان مشکلش حل بشه . اینجوری تنفر پیدا میکردن از ویندوز فون (مثلا همین Rdio) بعد بعضی از برنامه ها ویندوز فون هستن که هر نسخه جدیدی که عرضه میکردن کلا برنامه دگرگون میشد . در کل بنظرم اگه مایکروسافت طرف سخت افزار چند هسته ای قبل از ویندوز فون هشت بره خیلی اشتباه بزرگی میکنه . همونطور که تو خبرا هست قراره هسته ویندوز فون بشه همون ویندوز 8 مایکروسافت میخواد اینارو با هم کلا ادغام کنه که به راحترین روش بشه برنامه های که برای ویندوز 8 مینویسن سه سوت برای ویندوز فون هم عرضه بشه . مثلا الان cute the rope برای ویندوز 8 هست ولی برای ویندوز فون نیست ! میتونست باشه ولی نیست ! یا مثلا همین اسپاتی فای مایکروسافت تو میکس 11 نشون داد بعد از چند ماه برای ویندوز فون اومد بدتر از اون اسکایپ یه نسخه کامل اونجا نشون دادن اینجا یه نسخه خیلی بیسیک رو معرفی کردن یا مثلا photosynth که فقط برای
ios معرفی شده !!!!
منظورم اینه که دولوپرها عمرا ویندوز 8 رو از دست بدن مایکروسافت هم میاد این دوتارو یکی میکنه اون دولوپر برنامه شو برای ویندوز 8 نوشته برای ویندوز فون هم معرفی میکنه . همین دیگه
علاقه مندی ها (Bookmarks)