نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
Like Tree24سپاس
  • 12 پستی از rezam
  • 3 پستی از sam5154
  • 2 پستی از sorena
  • 1 پستی از rezam
  • 3 پستی از parviz85
  • 3 پستی از cybamin

موضوع: کلیک وسط موس برای تاچ پد لپ تاپ

rezam آواتار ها

پیش فرض [ترفند] کلیک وسط موس برای تاچ پد لپ تاپ

نمی دونم این آموزش تکراری هست یا نه ، یا شاید سطحش پایین باشه ، به هر حال من به شخصه تا به حال با این قضیه مشکل داشتم و این که تا این ساعت شب پیگیرش بودم تا راه حلش رو پیدا کردم و از خوشحالی تاپیک زدم نشون می ده که از نظر من چقدر مهم بوده

خلاصه اش کنم اینکه من مدت هاست که با تاچ پد لپ تاپ یه مشکل دارم و اینه که کلیک وسط نداره ( فقط چپ و راست داره ) خب حتما می پرسید اصلا کلیک وسط به چه دردی می خوره ، با کلیک وسط دو تا کار حیاتی ! می شه انجام داد که برای انسان های تنبلی مثل من واقعا حیاتی هستند .
    1 - وقتی با کلیک وسط بر روی یک هایپرلینک کلیک می کنید ، لینک مربوط به اون در یک تب جداگانه باز می شه ( مثل اینکه روی هایپر لینک کلیک راست کنید و گزینه ی Open Link in new tab رو انتخاب کنید .
    2 - با کلیک وسط بر روی Tab های باز شده در Browser می تونید اون تب رو ببندید.

خوب، همونطور که دیدید این دو کار برای یک انسان تنبل مثل خودم بسیار کار سخت و توان فرسایی هستند . برای همین گشتم و راه حل های رفع این مشکل رو پیدا کردم .دو روش برای انجام این کار هست

روش اول
    یه بنده خدایی به همین مشکل من برخورده و نشسته دو تا اسکریپت ساده برای رفع این مشکل نوشته که این ها هستند :

کد:
    ~LButton & RButton::MouseClick, Middle ~RButton & LButton::MouseClick, Middle
    و به صورت یه برنامه کوچیک درآورده ، عملکردش هم به این صورت هست که وقتی شما کلیک های چپ و راست رو با هم فشار می دهید مثل کلیک وسط عمل می کنه . به همین راحتی .

روش دوم
    داخل تنظیمات Touchpad خودتون بشین و در قسمت Tap Zone قسمتی رو مشخص کنید که مایلید به عنوان کلیک وسط قرار بگیره و از این به بعد با لمس اون قسمت عملکرد کلیک وسط صورت می گیره ( مثلا همونطور که در این عکس دیده می شه این بنده خدا اومده قسمت پایین - چپ رو به عنوان کلیک وسط در نظر گرفته ، البته به نظر من هم بهترین جا برای تخصیص این عملکرد همون پایین چپ هست و یا نهایتا بالا جپ چون بقیه ی قسمت های تاچ پد کاربردهای دیگه ای دارند .

روش سوم
    به نقل از دوست خوبم پرویز عزیز که برای یکی ازلپ تاپ های بنده هم جواب داد ( همین ایسوس جدیده !) اینه که اگر تاچ پد شما مولتی تاچ ( در حد لمس دو نقطه ) رو پشتیبانی می کنه ، می تونید با لمس دو انگشت بر روی هایپرلینک ها ، عمل کلیک راست رو انجام بدین. یا به عبارتی همون تپ دو انگشتی

آموزش این ترفند در همین جا به اتمام می رسه ، امیدوارم ترفند کاربردی باشه و هر وقت کلیک وسط می کنید من رو دعا کنید باشد که رستگار شوم
    نرم افزار نوشته شده رو برای دوستان پیوست می کنم .

پ.ن 1 : از مدیران محترم درخواست می کنم در صورت صلاحدید گزینه [ترفند] رو به عنوان تاپیک اضافه کنند. با تشکر
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط rezam : 23-07-2012 در ساعت 02:36 PM
    siavash78 ،DRAGON ،Ali_WM و 9 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

My Phones: Siemens S55 >--> Siemens SX1 - >--> Imate PDA2k >--> HTC Advantage X7500 >--> Galaxy S

sam5154 آواتار ها

البته این تنظیمات تاچ پد مربوط به اکثر برندها میشه، به جز یکی از آشغالترین برندها (مخصوصا در زمینه تاچ پد) که دل بشه. من با تاچبد 5 میلیمتر در 5 میلیمتر نتبوک لنوو عین شیر کار میکنم با تاچپد به اندازه زمین فوتبال دل هیچ کاری نمیتونم بکنم.
    rezam ، DRAGON و ebi_lancer از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر انجمن sorena آنلاین نیست.
    کاربر فعال بخش خبر

sorena آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sam5154 نمایش پست ها
    البته این تنظیمات تاچ پد مربوط به اکثر برندها میشه، به جز یکی از آشغالترین برندها (مخصوصا در زمینه تاچ پد) که دل بشه. من با تاچبد 5 میلیمتر در 5 میلیمتر نتبوک لنوو عین شیر کار میکنم با تاچپد به اندازه زمین فوتبال دل هیچ کاری نمیتونم بکنم.
    توی DELL برای من به طور پیش فرض کلید وسط موس با فشردن همزمان کلیک چپ و راست فعال میشه (DELL Inspiron 1520).
    rezam و ebi_lancer از این پست قدردانی کرده اند.

rezam آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sorena نمایش پست ها
    توی DELL برای من به طور پیش فرض کلید وسط موس با فشردن همزمان کلیک چپ و راست فعال میشه (DELL Inspiron 1520).
    بله برای برخی لپ تاپ ها به صورت پیشفرض فعاله ولی برای من نبود . روی دو تا لپ تاپ تست کردم و این قابلیت فعال نبود .
    ebi_lancer از این پست قدردانی کرده است.

My Phones: Siemens S55 >--> Siemens SX1 - >--> Imate PDA2k >--> HTC Advantage X7500 >--> Galaxy S

مدیر اندروید

parviz85 آواتار ها

روی asus با تپ دو انگشتی کار کلیک وسط انجام میشه و تپ سه انگشتیکلیک راست . البته این لپتاپ جید هست رو قدیمی که دل بود باید نرمافزارش رو از سایتش دانلود می کردی.کلا به نرمافزار سازندش ربط داره.

کاربر فعال اندروید
    cybamin آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط parviz85 نمایش پست ها
    روی asus با تپ دو انگشتی کار کلیک وسط انجام میشه و تپ سه انگشتیکلیک راست . البته این لپتاپ جید هست رو قدیمی که دل بود باید نرمافزارش رو از سایتش دانلود می کردی.کلا به نرمافزار سازندش ربط داره.
    لپتاپ قبلی من که وایو EA بود (و تاچ پدش Synaptic بود) ، به سبک asus دو انگشت و سه انگشت و غیره را ساپورت میکرد ولی این وایو F کوفتی، حداکثر هنرش pinch2zoom ـه. البته middle click با فشردن دودکمه را عقلشون دیگه رسیده (ALPSـه تاچ پدش)
    ویرایش توسط cybamin : 21-07-2012 در ساعت 02:12 PM
    rezam ، ebi_lancer و parviz85 از این پست قدردانی کرده اند.

کاربر جدید فاطمه123 آنلاین نیست.

با سلام، ایجاد کلید وسط موس در لپ تاپ برای من خیلی ضروریه، روش اول و دوم که روی لپ تاپ من HP جواب نداد، خواستم از روش دوم استفاده بکنم اما در لپ تاپ من در پنجره properties for touchpad برای bottom left action گزینه jump to the start button به طور پیش فرض انتخاب شده و سایر گزینه ها غیر فعال است. من چکار باید بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنید