نمی دونم این آموزش تکراری هست یا نه ، یا شاید سطحش پایین باشه ، به هر حال من به شخصه تا به حال با این قضیه مشکل داشتم و این که تا این ساعت شب پیگیرش بودم تا راه حلش رو پیدا کردم و از خوشحالی تاپیک زدم نشون می ده که از نظر من چقدر مهم بوده
خلاصه اش کنم اینکه من مدت هاست که با تاچ پد لپ تاپ یه مشکل دارم و اینه که کلیک وسط نداره ( فقط چپ و راست داره ) خب حتما می پرسید اصلا کلیک وسط به چه دردی می خوره ، با کلیک وسط دو تا کار حیاتی ! می شه انجام داد که برای انسان های تنبلی مثل من واقعا حیاتی هستند .
1 - وقتی با کلیک وسط بر روی یک هایپرلینک کلیک می کنید ، لینک مربوط به اون در یک تب جداگانه باز می شه ( مثل اینکه روی هایپر لینک کلیک راست کنید و گزینه ی Open Link in new tab رو انتخاب کنید .
2 - با کلیک وسط بر روی Tab های باز شده در Browser می تونید اون تب رو ببندید.
خوب، همونطور که دیدید این دو کار برای یک انسان تنبل مثل خودم بسیار کار سخت و توان فرسایی هستند . برای همین گشتم و راه حل های رفع این مشکل رو پیدا کردم .دو روش برای انجام این کار هست
روش اول
یه بنده خدایی به همین مشکل من برخورده و نشسته دو تا اسکریپت ساده برای رفع این مشکل نوشته که این ها هستند :
و به صورت یه برنامه کوچیک درآورده ، عملکردش هم به این صورت هست که وقتی شما کلیک های چپ و راست رو با هم فشار می دهید مثل کلیک وسط عمل می کنه . به همین راحتی .کد:~LButton & RButton::MouseClick, Middle ~RButton & LButton::MouseClick, Middle
روش دوم
داخل تنظیمات Touchpad خودتون بشین و در قسمت Tap Zone قسمتی رو مشخص کنید که مایلید به عنوان کلیک وسط قرار بگیره و از این به بعد با لمس اون قسمت عملکرد کلیک وسط صورت می گیره ( مثلا همونطور که در این عکس دیده می شه این بنده خدا اومده قسمت پایین - چپ رو به عنوان کلیک وسط در نظر گرفته ، البته به نظر من هم بهترین جا برای تخصیص این عملکرد همون پایین چپ هست و یا نهایتا بالا جپ چون بقیه ی قسمت های تاچ پد کاربردهای دیگه ای دارند .
روش سوم
به نقل از دوست خوبم پرویز عزیز که برای یکی ازلپ تاپ های بنده هم جواب داد ( همین ایسوس جدیده !) اینه که اگر تاچ پد شما مولتی تاچ ( در حد لمس دو نقطه ) رو پشتیبانی می کنه ، می تونید با لمس دو انگشت بر روی هایپرلینک ها ، عمل کلیک راست رو انجام بدین. یا به عبارتی همون تپ دو انگشتی
آموزش این ترفند در همین جا به اتمام می رسه ، امیدوارم ترفند کاربردی باشه و هر وقت کلیک وسط می کنید من رو دعا کنید باشد که رستگار شوم![]()
نرم افزار نوشته شده رو برای دوستان پیوست می کنم .
پ.ن 1 : از مدیران محترم درخواست می کنم در صورت صلاحدید گزینه [ترفند] رو به عنوان تاپیک اضافه کنند. با تشکر

24سپاس
LinkBack URL
About LinkBacks

علاقه مندی ها (Bookmarks)