HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Forum NEWS & Announcements > پیشنهادات و انتقادات

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا شما با ایجاد آپلود سنر عکس برای سایت موافق هستید ؟
بله موافق هستم 24 88.89%
خیر لزومی نداره (با ذکر دلیل) 3 11.11%
رأی دهندگان: 27. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-11-2009, 07:59 PM   #31 (permalink)
مدیر بازنشسته
M☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هستM☼HAMMAD ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

M☼HAMMAD آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHDIOMNIA نمایش پست ها
دوستان عزیز
وب من مخصوص آپلود عکس هست هست اما شخصی هست برای خودم هست فقط الان سه سال داره کار میکنه و عکس های وب خودمو فقط روش میریزم هاستش 5ساله هست و تا دوسال دیگر کار میکنه بعدشم تمدیدش میکنم
اگر دوست دارید خیلی راحت اونجا آپلود کنید
www.pi6.ir
ادرسش هست
مرسی برای همکاری شما
من هم ایمیج سنتر دارم، اما به هیچ کدومش اعتباری نیست
الان که این آپلود سنتر خودمون راه افتاده از هر چیزی بهتره
M☼HAMMAD آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-05-2010, 11:39 PM   #32 (permalink)
کاربر فعال iOS
Nav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Nav ! D آواتار ها

احیانا کسی احساس نمی کنه آپلود سنتر خیلی کند کار می کنه ؟ مخصوصا وقتایی که می خواد واترمارک بذاره

بعضی اوقات اصلا یه عکس ۲۰۰ ۳۰۰ کیلو بایتی رو آپ نمی کنه . تا چه حجمی اجازه آپ شدن داره ؟‌
واسه این که عکس ها موندگار باشن نمی خوام تو این irupload . ir آپ کنم که بعد یه مدت پاک بشه
Nav ! D آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از Nav ! D برای این پست مفید تشکر کرده اند:
amir_rafie (08-06-2010), Arash.M (08-05-2010)
قدیمی 08-06-2010, 10:12 AM   #33 (permalink)
مدیر ارشد
Farshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Farshid.T آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nav ! D نمایش پست ها
احیانا کسی احساس نمی کنه آپلود سنتر خیلی کند کار می کنه ؟ مخصوصا وقتایی که می خواد واترمارک بذاره

بعضی اوقات اصلا یه عکس ۲۰۰ ۳۰۰ کیلو بایتی رو آپ نمی کنه . تا چه حجمی اجازه آپ شدن داره ؟‌
واسه این که عکس ها موندگار باشن نمی خوام تو این irupload . ir آپ کنم که بعد یه مدت پاک بشه
من تغییری در سرعت احساس نمیکنم. سایر دوستان نظرشون چیه؟

محدودیت فعلاً 512 کیلوبایت هست.
Farshid.T آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 4 کاربر از Farshid.T برای این پست مفید تشکر کرده اند:
سياوش (08-06-2010), amir_rafie (08-06-2010), KingDani (08-06-2010), Nav ! D (08-06-2010)
قدیمی 08-06-2010, 10:36 AM   #34 (permalink)
cna
cna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

cna آواتار ها

منم خیلی آپ کردم تا الان ، مشکلی از نظر سرعت احساس نکردم
محدودیتش هم حداقل برای پرتابل جواب میده...

cna آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 3 کاربر از cna برای این پست مفید تشکر کرده اند:
سياوش (08-06-2010), amir_rafie (08-06-2010), Nav ! D (08-06-2010)
قدیمی 08-06-2010, 10:59 AM   #35 (permalink)
کاربر انجمن
سياوش
سياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردسياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردسياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردسياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردسياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردسياوش این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

سياوش آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshid.T نمایش پست ها
من تغییری در سرعت احساس نمیکنم. سایر دوستان نظرشون چیه؟

محدودیت فعلاً 512 کیلوبایت هست.
من آپلود سنتر فروم رو با يك عكس 480KB چك كردم و زمان اون رو با يكي از 5 وب سايت مطرح آپلود عكس دنيا مقايسه كردم ، اون سايت اين تصوير رو در عرض 55 ثانيه آپلود كرد و آپلود سنتر فروم 70 ثانيه ، و اين موضوع نشون مي ده كه فرق چنداني بين آپلود سنتر اينجا با بهترين آپلودر هاي عكس دنيا وجود نداره ، البته ترافيك مسئله ي مهمي براي اين آزمايشه كه ما اونو در نظر نگرفتيم ، ممكنه در ساعت هايي كه بار ترافيك آپلود زياد بشه مشكل خودش رو نشون بده ، كه اين امر نسبت مستقيم تعداد كاربرها و ظرفيت آپلود سنتر فروم داره .

در مورد صحبت Nav عزيز ، شما در زمان هاي مختلف و با وب سايت هاي مشابه امتحان كن ، شايد اشكال از سرعت اينترنت شما يا منطقه ي شما باشه

يك كاغذ سفيد را هر چقدر هم كه زيبا باشد هيچ كس قاب نمي گيرد براي ماندن بايد حرفي براي گفتن داشت
در بحث ها ي فروم شركت كنيد و تجربيات خود را در اختيار ديگران قرار دهيد

سياوش آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 8 کاربر از سياوش برای این پست مفید تشکر کرده اند:
amir_rafie (08-06-2010), cna (08-06-2010), Farshid.T (08-06-2010), Hossein505 (08-07-2010), kabootar (08-25-2010), KingDani (08-06-2010), Nav ! D (08-06-2010), Sh-HD (08-07-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش