![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال گفتگوی آزاد
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
|
Pocket Radiologist
![]() ![]() این برنامه دارای 100 تشخیص اصلی در هر یک اعضای نام برده هست که به صورت عکس رادیو لوژی آرشیو شده! به عنوان سمپل فکر می کنم برای دوستانی که لازم دارن و در سال های اولیه پزشکی به سر می برن بسیار مفید خواهد بود. اعضای مورد اشاره و سایر امکانات: The Pocket Radiologist series: o Brain o Head and Neck o Spine o ER-Trauma o Muscoloskeletal o Temporal Bone o PedsNeuro o Chest o Cardiac o Vascular o Abdominal o Interventional o Pediatrics o Obstetrics o Genycology o Breast * 16 volumes cover a wide range of radiologic specialties, including musculoskeletal imaging • head and neck imaging • neuroimaging • chest imaging • ultrasound • cardiac imaging • spine imaging • vascular imaging • pediatric imaging • gastrointestinal/genitourinary imaging • and emergency imaging. * For each diagnosis, readers will find 1 - 2 radiologic images/illustrations, plus lists of Key Facts • Imaging Findings • Differential Diagnosis • Clinical Issues • Pathologic Features • and References. * Imaging Findings include General Features • CT Findings • and MR findings, as well as Other Modality Findings and Imaging Recommendations (where appropriate). * Pathologic Features detail General Pathology • Gross Pathologic/Surgical Features • Microscopic Features • and Staging or Grading Criteria. * Clinical Issues address Presentation as well as Natural History and Treatment and Prognosis (where relevant). ![]() ![]() ![]() کد:
http://www.amirsys.com/publishing/pr.php
آواز خدا همیشه در گوش دل است کو دل که دهد گوش به آواز خدا ویرایش توسط مهدی : 02-18-2009 در ساعت 06:51 AM دلیل: وار-ز |
|
|
|
| این 4 کاربر از bafarhang برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
بیشتر به درد سال های بالینی می خوره ، واقعا برای مرور بیماری ها عالی هست چونکه نسبتاً کامل هست از همه نظر ها ، اما مشکل های چند گانه داره ، مثلا نصب ش واقعا عذاب هست و در ویندوز موبایل 5 بدون یک تصحیح کننده لینک عمل نمی کنه ، در ضمن فقط در مموری داخلی نصب می شه و وقتی هم نصب می شه می بایست تغییرات رجیستری اعمال کنید.
از همه بد تر ، اینترفیس برنامه هست که اصلا بهینه سازی نیست و عذابی می ده تا یک چیزی رو توش بخونین ولی عکس هایش عالی هست و توضیح ش بی نقصه
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Jahandar (02-18-2009) |
![]() |
| برچسب ها |
| رادیولوژی آناتومی پزشکی |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|