![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
![]() Coming Soon : - New Manila port from Rhodium (Aka Touch Pro 2) - Optimized Slider - Multiclock - Integrated Background - ... [Still Updating...] ویرایش توسط TAEL : 03-15-2009 در ساعت 09:18 PM |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
نقل قول:
)راستش متاسفانه من به TF2D و QVGA دسترسی ندارم ، وگرنه حتما یه کاری می کردم . ممنون |
|
|
|
|
| این کاربر از TAEL برای این پست مفید تشکر کرده اند: | M☼HAMMAD (03-15-2009) |
|
|
#5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
آره اقا مرام بگذار اسم اچ یو رو هم ببر حسابی بهت افتخار می کنیم.
طایل جان می شه روی دایموند هم استفاده کرد دیگه؟ بعد باید با اون برنامه هه استفاده بشه یا اینکه ازین کب فایل هاست؟
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
سلام
من این برنامه را رو تاچ پرو نصب کردم وقتی wallpaper را عوض می کنی هیچ تغییری ایجاد نمیشه بعد قسمت پایین که عوض می کنی بره سر home اگر اون نشانه سفید رنگ کوچکتر باشد بهتره تا کناریش people مشخص باشه. خیلی ممنون از زحمتی که کشیدیت |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
نقل قول:
نقل قول:
فایل CAB هست ، نیازی به برنامه ای نیست . Fast & Easy Setup نقل قول:
منظورتون اینه که نمیتونید Wallpaper رو عوض کنید ؟ همچنین منظورتونو از نشانه ی سفید رنگ متوجه نشدم ؟ {از دوستانی که تست می کنند و باگ ها رو گزارش میدن ، سپاسگزارم} |
|||
|
|
|
| این 2 کاربر از TAEL برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-16-2009), KingDani (03-16-2009) |
|
|
#9 (permalink) | |
|
نقل قول:
دیده نشدن گزینه های کناری فکر کنم بخاطر Slider باشه که در نسخه ی بعدی رفع میشه . کار نکردن منوی مسیج مربوط به این برنامه نیست . من بدون این برنامه هم تست کردم ، کار نمی کرد . فکر کنم بخاطر Second Today باشه . |
|
|
|
|
| این کاربر از TAEL برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-17-2009) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|