![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال IT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
isecretary : a full answering machine
![]() ![]() Pocket PC with Windows Mobile 5.0 /6.0/6.1 or higher pro or standard .Net Framework 2 or higher روی گوشیهای زیر امتحان شده و کار میکند : ASUS P525, DOPOD M700, ASUS P535, ASUS P735, HTC Wizard, HTC Touch, I-Mate Jam, Rover E5, I-MATE JASJAR, Eten M600+, E-TEN G500, Toshiba Portege g900. روی گوشیهای زیر هم با کمی مشکل (نداشتن بعضی امکانات ) کار میکند : E-TEN X500, ASUS P526, E-TEN M700, HTC TYNT, TYNTII, Vario 3, Universal, Vario 2, Orbit, Kaiser. ![]() یک منشی تلفنی تمام عیار که freeware هم هست. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کد:
http://www.isecretary.net/about.php ![]() کد PHP:
ویرایش توسط mrm2007 : 03-30-2009 در ساعت 05:38 PM |
|
|
|
| این 3 کاربر از mrm2007 برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر نرم افزار پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
برای من باگ های زیر رو داشت :
1- میکروفن علیرغم زدن تیک ( Off ) همچنان صدا رو رد میکنه. 2- بعد از یکبار ران شدن برنامه دیگه وارد اون نمیشه ( شروع دوباره مستلزم ریست کردن گوشیست ) 3- قسمت هشداری که به صورت نوتیفیکیشن بر روی صفحه میاد بعد از زدن View هیچ عکس العملی نشون نمیده . 4- بعد از ضبط مکالمه - پیام ذخیره شده پخش نمیشه . برای دیگر دوستان هم همینگونه است یا من باید گوشیم رو بگوبم به سقف !
|
| این 2 کاربر از مهدی برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (03-30-2009), mrm2007 (03-30-2009) |
|
|
#3 (permalink) | |
|
کاربر فعال IT
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
با سلام من هم یکی دو تا از این مشکلات رو داشتم. بعد از یک سرچ در xda ظاهرا مشکل به خاطر تنظیمات سخت افزاری گوشیهای htc است به این صورت که ظاهرا منبع incoming sound فقط میکروفون تعریف شده وباید روی بلندگو باشد تا صدا را از میکروفون ضبط کند!!! یعنی اگر روی بلندگو نروید عملا هیچی هم ضبط نمیشه. وبه همین دلیل ظاهرا روی خیلی از مدلهای htc نه این نرم افزار و نه نرمافزار دیگری (ظاهرا به اسم Magicall) جواب نمی دهد. ظاهرا فعلا هم راه حلی نیست برای یک سری از گوشیهای Htc شامل پرو , دیاموند و چند تای دیگه البته من هنوز دارم بهش ور میرم ببینم چی میشه. پست اول رو هم ادیت کردم ولیست گوشیهایی رو که ساپورت میکنه ( به نقل از سایت اصلی) اضافه کردم. ویرایش توسط mrm2007 : 03-30-2009 در ساعت 05:39 PM |
|
|
|
|
| این 3 کاربر از mrm2007 برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
iSecretary v4.6
![]() ویندوز موبایل 5 به بالا دات نت 2 ![]() منشی تلفنی برای پاکت پیسی با ده ها قابلیت کاربردی ![]() ![]() ![]() قابلیت های برنامه
کد:
- lifts the handset automatically when the preset time expires; - plays the file to the caller; - records your caller's message within the limits of preset time and hangs up; - contact list filter (choose an individual wav for each contact or group of contacts); - ignore list; - compatible with speakerphone (for PDA which can not work with signal in line); - autoload after SoftReset; - speakerphone volume control; - microphone control (its work with some PDA, For example: ASUS P525); - black list, reject ringing (filtering by phone number); - notify system; - task bar icon; - Events system, send sms or voice message by rules; - Emulate sound around you. ![]() کد:
http://www.isecretary.net/about.php ![]() کد PHP:
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من دانلود کردم اما هنوز تست نکردم .
در مورد ضبظ کردن که فقط از طریق اسپیکر ضبط میکنه رو فکر کنم یک فایل کوچیک حل کرده .. یکی از دوستان توی قسمت audio recording معرفی کرد . یه تست بزنید ببینید این مشکل حل میشه با این یا نه . 1.42 کیلو بایت 2 Way Recording.cab
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
من این برنامه رو امتحان نکردم ولی تا اونجایی که میدونم موقعی که طرف مقابل داره پیغام میذاره صدا از اسپیکر پخش و توسط میکروفن ضبط میشه... الانم به همین شکله دیگه ؟ پس با این حساب اون گزینه Microphone off چیه ؟
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|