![]() |
|
|
#12 (permalink) | |
|
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2008
|
نقل قول:
تازه افتاده اید در دام گرفتاری دکتر جان ! من حدود دو سال در یک فوروم ( که اسم اش را نمی برم ) مسئولیتی بخشی را داشتم که مستلزم ارائه ی خبرهای تازه بود . حدود دو هزار و اندی خبر ( در حد یک پاراگراف ) آنجا گذاشتم یک نفر نیامد بنویسد آقا دستت بشکند ! حتی می شد روز تعطیل این خبرگزاری ها را زیر و رو می کردم و وقت می گذاشتم ، بدون هیچ چشمداشتی . اگر این کار را انجام می دهید باید قید همیاری ( و احتمالا قدردانی و تشکر ) را بزنید . این از جمله ی آن کارهایی است که همه از نتایج اش بهره مند می شوند اما .... هیچکس حاضر نیست به دام بلا بیفتد . -------------------------------------------- بعد از شوخی ، ببینید ، اداره ی یک پرتال خبری اصولا کار یک و دو نفر نیست . کار ده نفر است که باید شب و روز دوندگی کنند ( البته اگر از اداره ی چنین بخشی یک منظور واقعی داشته باشید و بخواهید در اینترنت سری توی سرها در بیاورید ) . به عنوان مثال یادم هست چند وقت پیش بحث بود در باره ی ظاهر این بخش ، خود من چندین پیشنهاد دادم که برای همه اش دلیل داشتم اما فقط یکی اش را می بینم که اجرا شده ( برداشتن آن تقویم ) . یادتان باشد که پورتال خبری ولو این که قسمتی از یک فوروم باشد ، قرار نیست شکل فوروم باشد . این رنگ های زمینه ی فوروم برای خواندن طولانی مدت طراحی شده و یک سایت خبری حتما باید رنگ های تند و زنده داشته باشد . -------------------------------------------- ویرایش توسط Dr.faustus : 04-26-2009 در ساعت 05:13 PM |
|
|
|
|
| کاربران زیر از Dr.faustus برای این پست مفید تشکر کردند: | siavash78 (04-27-2009) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|