HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Forum NEWS & Announcements > پیشنهادات و انتقادات > (Portal)پیشنهادات و انتقادات پرتال خبری

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-20-2009, 08:45 PM   #11 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط gb_amin نمایش پست ها
راستش دکتر جان من خودم به شخصه سایت خبری درست و حسابی بلد نیستم که بخوام ازش خبر بردارم برای فروم اما اگه بهم معرفی کنین حتما کار ترجمه خبر رو انجام می دم.
چی شد پس حاج امین ؟
منبع هم که بهت دادم
منتظر خبرهای داغ شما هستیم
قدیمی 04-26-2009, 03:49 PM   #12 (permalink)
مدیر ارشد
Faustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه داردFaustus این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

Faustus آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
با پوزش از مدیران خبر فروم که این ترد را بدون هماهنگی با ایشان زده ام.

دوستان خوب من ، این فروم وقتی تاسیس شد ، یکی از اهداف مهم ش ، به روز رسانی پورتال خبری ش بود ، به شکلی که سر آمد همه سایت های فارسی باشد.
تا به امروز هم ، بخش مهمی از جذب کاربر به این فروم ، که هدف ش را توسعه فضای وب فارسی برای هندهلد قرار داده ، از طریق همین پرتال بوده است. اگر از آدرس handheldusers.comاستفاده کنید ، می بینید با اینکه پورتال هنوز فرم ظاهری نهایی ش را نیافته ، ولی خبر هایش به شکل زیبایی می آید و اغلب در جستجوی های فارسی گوگل اول است.
من با شناختی که از بچه های فروم دارم ، می دانم که بخش بزرگی شان ، دانش زبانی و هندهلدی شان به قدری هست که بتوانند مطالب خبری سایت های معتبر را ارایه بدهند اینجا. اما به جز مدیران ، فکر می کنم میان بیش از 500 خبری که از ابتدا تا کنون درج شده ، تنها و تنها ، یکی از سوی کاربران معمول فروم بوده ست. این اصلاً هدفی نبوده که در ذهن مدیران خبر بوده است.
در ضمن ، هر خبری که به قدر کافی داغ باشد ، همواره به قدری بحث و جدل راه می اندازد و به دانش هر کدام مان اضافه می کند که بعضی وقت ها یک تاپیک در بخش غیر خبر به خود اختصاص می دهد. بنابراین ، هرچه فکر می کنم ، نمی فهمم چرا کاربران این فروم، به نوشته ها و بحث های روزانه اهمیت می دهند ولی به خبر نه.
توضیحا بگویم که روند درج خبر به این گونه است که شما یک تاپیک باز می کنید ، و مدیران خبر و من ، خبر را تایید می کنیم. دستکاری در خبر صورت نمی گیرد مگر اینکه مثلا اشتباه تایپ باشد یا لینک صحیح نباشد. خبر هم به نام نویسنده در پورتال قرار می گیرد.

خواستم یک نظر سنجی بزنم ، دیدم خیلی مفید نیست ، ممکن است دلایل شما را شامل نشود
دلایلی که به نظرم رسید ولی رویش هیچ اطمینانی ندارم ، اینهایند ، لطفاً با توضیح راهکار ارایه بدهید:
1.پورتال خیلی ابتدایی ست ، کسی به پورتال سر نمی زند
2.اخبار به درد کسانی می خورد که انگلیسی بلد نباشند
3.این فروم محل مشاوره و ارایه نرم افزار است نه خبر
4. خبر ها کمکی به پیشرفت فروم نمی کنند.

پیشاپیش از ارایه نظرات تان ممنون

تازه افتاده اید در دام گرفتاری دکتر جان !

من حدود دو سال در یک فوروم ( که اسم اش را نمی برم ) مسئولیتی بخشی را داشتم که مستلزم ارائه ی خبرهای تازه بود . حدود دو هزار و اندی خبر ( در حد یک پاراگراف ) آنجا گذاشتم یک نفر نیامد بنویسد آقا دستت بشکند ! حتی می شد روز تعطیل این خبرگزاری ها را زیر و رو می کردم و وقت می گذاشتم ، بدون هیچ چشمداشتی . اگر این کار را انجام می دهید باید قید همیاری ( و احتمالا قدردانی و تشکر ) را بزنید .

این از جمله ی آن کارهایی است که همه از نتایج اش بهره مند می شوند اما .... هیچکس حاضر نیست به دام بلا بیفتد .

--------------------------------------------

بعد از شوخی ،

ببینید ، اداره ی یک پرتال خبری اصولا کار یک و دو نفر نیست . کار ده نفر است که باید شب و روز دوندگی کنند ( البته اگر از اداره ی چنین بخشی یک منظور واقعی داشته باشید و بخواهید در اینترنت سری توی سرها در بیاورید ) .

به عنوان مثال یادم هست چند وقت پیش بحث بود در باره ی ظاهر این بخش ، خود من چندین پیشنهاد دادم که برای همه اش دلیل داشتم اما فقط یکی اش را می بینم که اجرا شده ( برداشتن آن تقویم ) . یادتان باشد که پورتال خبری ولو این که قسمتی از یک فوروم باشد ، قرار نیست شکل فوروم باشد . این رنگ های زمینه ی فوروم برای خواندن طولانی مدت طراحی شده و یک سایت خبری حتما باید رنگ های تند و زنده داشته باشد .

--------------------------------------------

ویرایش توسط Faustus : 04-26-2009 در ساعت 04:13 PM
Faustus آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 3 کاربر از Faustus برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Ali_WM (07-28-2010), Phoenix (05-07-2010), siavash78 (04-27-2009)
قدیمی 07-28-2010, 09:52 PM   #13 (permalink)
cna
cna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

cna آواتار ها

بنده چند مدت به صورت کاملا ناشیانه فعالیت کردم ، اما با رفتار غیر منطقی و تهدید آمیز مدیر آیفون آقای نیما مواجه شدم و دیگر فعالیت نخواهم کرد
این فروم شدیدا از نداشتن قانون رنج میبرد و من که به تازگی به عضویت این فروم در آمده ام ، این حس را دارم که به جز مواردی استثنا ، بقیه ی مسئولین فروم ، در حال حاضر وقت چندانی برای این فروم ندارند که صرف کنند

cna آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از cna برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Ali_WM (07-28-2010)
قدیمی 07-28-2010, 10:01 PM   #14 (permalink)
کاربر فعال iOS
Nav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری دارهNav ! D این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Nav ! D آواتار ها

منم خيلي دست و پا شكسته انگليش بلدم ... ترانسليتر هام كمكي نمي تونن بكنن
Nav ! D هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-29-2010, 06:16 AM   #15 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط cna نمایش پست ها
بنده چند مدت به صورت کاملا ناشیانه فعالیت کردم ، اما با رفتار غیر منطقی و تهدید آمیز مدیر آیفون آقای نیما مواجه شدم و دیگر فعالیت نخواهم کرد
این فروم شدیدا از نداشتن قانون رنج میبرد و من که به تازگی به عضویت این فروم در آمده ام ، این حس را دارم که به جز مواردی استثنا ، بقیه ی مسئولین فروم ، در حال حاضر وقت چندانی برای این فروم ندارند که صرف کنند

سینا جان من از طرف خودم سخن می گویم... از شما بسیار بیش از این انتظار داشته ام.
شما خود به مساله لی که مطرح نمئده اید نیک بنگرید. فرموده اید فعالیت ناشیانه؟؟؟ می نمودید و با برخورد مدیر آیفون مواجه شده اید. اصلا هم به اصل قضیه کاری ندارم.
اما این توضیح شما این را می رساند که مدیر آیفون از ناشی گری (جسارت نباشه خودتان فرمودید) جلوگیری نموده است.
این مسایل نیاز به موشکافی دارند و به سادگی نباید ما یکدیگر را محکوم نماییم.
...
در مورد قانون. سینا جان باز هم از شما تعجب می کنم. شما در سیاتی فعالیت نموده اید که زمان زیادی از حضورتان نگذشته ولی به فعالیت مفیدتان اهمیت داده شده... و سریع در حد توان اندک سایت از شما قدردانی شده. و در مقامی هستید که اظهار نظرهایتان در مدیریت مورد بررسی جدی قرار می گیرد.
حال در یک سایت بی قانون آنگونه که می فرمایید چنین چیزی ممکن است؟؟
آیا در فوروم های دیگر ندیده اید که طرفداری از یک گروه و نفر و باند و برند و ازین قبیل ملاک عنوان گیری است؟
در مورد وظایف و ازین قبیل هم می توانید به قانون و اساسنامه سایت مراجعه کنید که آن هم بر اساس رای گیری بوده.
در اچ یو حتی ادمین ها هم هیچ برتری ندارند و تنها مسولیت فنی دارند و اینگونه نبوده که مانند جاهای دیگر کسی صاحب سایت باشد و خودش هم ادمین باشد!
تا حالا دیده اید یک ادمین حتی یک بار به خودش اجازه اظهار نظر داده باشد؟
مالکیت سایت هم به صورت سهامی در آورده ایم و دیدید که چند روز پیش فراخوان هم زدیم برای سهامدار شدن.
کسانی که سهتامدار میشوند صاحبین سایت میشوند و در چهارچوب قوانین هیئت مدیره ای وجود دارد (که از مدیریت جداست) گروه سهامداران وجود دارد و گروه ویژه وجود دارد و گروه مدیران هم وجود دارد.
لازم هم نیست کسی به اینجا می آید بداند من در هیئت مدیره هستم یا نه. برای یوزر چه اهمیتی دارد؟
اداره با مدیران است که همه میدانید. کاربران ویژه هم کاربرانی هستند که از ایشان تقدیر صورت گرفته... یا پیش ازین مدیر بوده اند یا ممکن است کاندیدای مدیریت در آینده شوند.
این مطلب سنتی که به عنوان انتقاد مطرح فرمودید دقیقا چیست؟؟؟

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید

siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 5 کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند:
!Al (07-29-2010), Farshid.T (07-29-2010), Hirad (07-29-2010), METALLICA (07-29-2010), parviz85 (07-29-2010)
قدیمی 07-29-2010, 07:45 AM   #16 (permalink)
parviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه است

parviz85 آواتار ها

پیرو بیانیه سیاوش عرض کنم، که بنده در یکی از فرومهای دیگه ای که حدود 2 سال هست عضو هستم به شدت این مساله حس مالکیت سایت توسط ADMIN و برخورد فوق العاده بد و گاها بی ادبانه این فرد رو که همیشه حق به جانب برخورد میکنه (هر چند حرفهاش درست بود ولی برخورد بد بود) رو شاهد بودم و در نتیجه دراونجا نوعی دیکتاتوری حاکم شد که موجب کاهش فعالیت ها و جدا شدن بسیاری از مدیران و سابقه داران فروم شد و در حال حاضر بسیار کم رونق فعالیت می کنه(البته صافی کردن هم تاثیر داشته)
ولی به جرات می تونم بگم که اینجا یکی از بهترین جاهایی هست که به بهترین صورت با وجود نظران متفاوت به خوبی با کاربر ها برخورد می شه و هیچ برخورد اهانت آمیز و جانب دارانه ای صورت نمی گیره.
parviz85 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از parviz85 برای این پست مفید تشکر کرده اند:
!Al (07-29-2010), siavash78 (07-29-2010)
قدیمی 07-29-2010, 08:28 AM   #17 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

البته پرویز جان لطف دارند و من هم فکر نمی کنم که از نظر اداره سایت کامل هستیم.
ما هم نواقص زیاد داریم که همه اش هم در جلوی چشم همه است و مطلب پنهانی ای خودتان دیده اید که نیست.
در یک مکان عمومی مانند همین فوروم ها هم به دلیل برخورد نظرات و عدم شناخت کافی دوستان از همدیگر دلخوری طبعا پیش خواهد آمد. این را هم کاریش نمی توان کرد.
مهم اینست که زود همدیگر را محکوم نکنیم. البته سینا نشان داده که برای سایتمان اررزش قائل است و بارها این را ثابت نموده...
انتقاد و پیشنهاد هم که حتما باید باشد. اگر نباشد که بعد از مدتی آن چیزی میشود که میدانید.

«آن کس که با هيولا می ستيزد بايد بپايد که خود در اين ميانه هيولا نشود» فريدريش نيچه

از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید.

در صورتی که با کلمات تخصصی هند هلد آشنایی ندارید اینجا را کلیک کنید

siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند:
!Al (07-29-2010)
قدیمی 07-29-2010, 09:18 AM   #18 (permalink)
کاربر انجمن
charchoob
charchoob این کاربر به زودی به شهرت می رسهcharchoob این کاربر به زودی به شهرت می رسه

نقل قول:
نوشته اصلی توسط cna نمایش پست ها
( من نمیدونم قضیه چیه و البته ندیده بودم کسی از نیما شاکی باشه اما این چیزیو که میگم کلی میگم و کاری به مشکلت با مدیر آیفون ندارم )
سینا جان کسانی که من رو و آیدی ِ قبلیم رو میشناسند میدونن که من چقدر با یک سری کانفلیکت های جدی مواجه شدم به حدی که دیگه حتی حاضر نبودم با آیدی ِ اصلیم فعالیت کنم . اما بگذار چیزی بهت بگم به عنوان کسی که از روز اول همراه این سایت بوده ؛ این فروم آینده ی فروم های فارسی برای هندهلد هاست . و افرادی مثل تو آینده ش رو خواهند داشت . این ساایت اونقدر چیز های دوست داشتنی داره که از خیلی چیز ها میشه چشم پوشی کرد . مطمئن باش خیلی ها از جمله من هواتو دارند چون به واقع بجا و خوب مینویسی و توی این سایت هیچ چیزی بیشتر از این پسندیده به حساب نمیاد . نمیخوام مدیران رو به چالش بکشم ولی خیلی هاشون مسئولیتی احساس نمیکنن ، خیلی هاشون ول کردن و خیلی هاشون رو از روی رودربایستی نگه داشته اند ، و خیلیهاشون مثل پادشاهی شده اند که به دیوانگی دچار شده اند و همه رو مایوس کرده ن . اما از قدیمی ها کسانی هستند که پایه های سایت رو نگه داشته ن و به جای شعار دادن و چسبیدن به برند و تعصب های شخصی ، واقعیت ها رو هدف قرار میدن و چیزی براشون مهمتر از این نیست که جامعه ی ایرانی دچار سردرگمی نشه و نمیذارن نظرات شخصی جای واقعیات رو بگیره . از جدیدی ها هم خیلی ها مثل خودت هستند که اسم کاربریشون به منی که خیلی خیلی خیلی ، اینجا برام مهم بوده و زحمت براش کشیدم ( کشیده بودم ) امید میده و سعی میکنم نوشته هات رو با دقت بخونم و مثل پست های دیگه اسکیپ نکنم .
منظور این که چرا این چیزها برات مهمه ؟ وقتی خیلی ها نوشته هات رو دوست دارن ...
قدیمی 07-29-2010, 09:53 AM   #19 (permalink)
parviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استparviz85 این کاربر یک نام شناخته شده برای همه است

parviz85 آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط siavash78 نمایش پست ها
البته پرویز جان لطف دارند و من هم فکر نمی کنم که از نظر اداره سایت کامل هستیم.
ما هم نواقص زیاد داریم که همه اش هم در جلوی چشم همه است و مطلب پنهانی ای خودتان دیده اید که نیست.
در یک مکان عمومی مانند همین فوروم ها هم به دلیل برخورد نظرات و عدم شناخت کافی دوستان از همدیگر دلخوری طبعا پیش خواهد آمد. این را هم کاریش نمی توان کرد.
مهم اینست که زود همدیگر را محکوم نکنیم. البته سینا نشان داده که برای سایتمان اررزش قائل است و بارها این را ثابت نموده...
انتقاد و پیشنهاد هم که حتما باید باشد. اگر نباشد که بعد از مدتی آن چیزی میشود که میدانید.
نگفتم کامل هست ولی اینطوری هم نیست که یه عده حکمرانی کنن شبیه همون نمونه ای که آوردم،در حال حاضر که وضعیت مناسبیه برای فعالیت(قبلش رو نمی دونم)،نمونه اش همین سینا در این مدت کوتاه که فعال شده بهش امتیازات خوبی دادن و بالا رفته و در قسمت دیزایر هم کار خوبی انجام داده و کسی جلوش رو نگرفته.
فقط این دلخوری ها شاید ناشی از اون بحث قدیمی آیفون باشه که بیشتر برخورد نظرات هست و اگر کل سایت یه قطبی بشه که دیگه اون ارزش یادگیری رو نداره و بیشتر به یه خبررسان شبیه میشه ولی الان نگاه کنید تو همین کل کل ها و بحث ها چیزهای خوبی برای یاد گرفتن وبالابردن سطح اطلاعات پید میشه.
parviz85 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-29-2010, 11:38 AM   #20 (permalink)
cna
cna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه داردcna این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

cna آواتار ها

بنده به خاطر علاقه ی شخصی خودم فعالیت میکردم و چون دیدم تو این محیط میتونم چیزهای زیادی را از دوستان یاد بگیرم به فعالیتم ادامه دادم ( که اگر شبیه آن فرومی که پرویز جان اشاره کردن بود که دلیلی نداشت اینجا وقت بگذارم )

موضوع به هیچ وجه ربطی به کل کل نداشت که بنده بخوام ناراحت بشم ، فروم جای بحث هست ، ( نه جای بی احترامی ! ) این را من خودم هم چند بار گفتم !! موضوعی دیگر بود که من رو ناراحت کرد و آقای سیاوش پیگیرش هستن.

در مورد قانون هم سیاوش جان بنده نظر شخصیم را بیان کردم ، این مرامنامه هم که فرمودید ، میتوانید نظر سنجی بگذارید تا ببینید چند نفر تا به حال این مرامنامه را حتی دیده اند !! اینکه فرمودید در فرومهای دیگر به چه صورتی عمل میکنند ، آیا این فروم آینده اش حداکثر به رسیدن به یکی از همان فرومها خلاصه میشود ؟

اینکه فرمودید به یوزر چه ربطی دارد که من مدیر هستم یا ... ، این موضوع که کسی که گرداننده ی این فروم است چه کاری برای پیشبرد فروم انجام میدهد آیا اهمیت ندارد قربان ؟ ( شاید شما به نظرتون یوزرها بدون توجه به هیچ موضوع خاصی فقط کامنت میدهند ؟ )

در پایان اگر به دوستان ( مخصوصا آقای سیاوش ) اینطور القا شد که بنده قصد خراب کردن جو فروم را دارم ، ازتون عذر میخوام

cna آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از cna برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Hirad (08-15-2010), siavash78 (07-29-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش