HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Forum NEWS & Announcements > پیشنهادات و انتقادات > (Portal)پیشنهادات و انتقادات پرتال خبری

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-10-2009, 10:46 AM   #1 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

پیش فرض چرا در بخش خبر (پورتال) فعالیت نمی کنید؟

با پوزش از مدیران خبر فروم که این ترد را بدون هماهنگی با ایشان زده ام.

دوستان خوب من ، این فروم وقتی تاسیس شد ، یکی از اهداف مهم ش ، به روز رسانی پورتال خبری ش بود ، به شکلی که سر آمد همه سایت های فارسی باشد.
تا به امروز هم ، بخش مهمی از جذب کاربر به این فروم ، که هدف ش را توسعه فضای وب فارسی برای هندهلد قرار داده ، از طریق همین پرتال بوده است. اگر از آدرس handheldusers.comاستفاده کنید ، می بینید با اینکه پورتال هنوز فرم ظاهری نهایی ش را نیافته ، ولی خبر هایش به شکل زیبایی می آید و اغلب در جستجوی های فارسی گوگل اول است.
من با شناختی که از بچه های فروم دارم ، می دانم که بخش بزرگی شان ، دانش زبانی و هندهلدی شان به قدری هست که بتوانند مطالب خبری سایت های معتبر را ارایه بدهند اینجا. اما به جز مدیران ، فکر می کنم میان بیش از 500 خبری که از ابتدا تا کنون درج شده ، تنها و تنها ، یکی از سوی کاربران معمول فروم بوده ست. این اصلاً هدفی نبوده که در ذهن مدیران خبر بوده است.
در ضمن ، هر خبری که به قدر کافی داغ باشد ، همواره به قدری بحث و جدل راه می اندازد و به دانش هر کدام مان اضافه می کند که بعضی وقت ها یک تاپیک در بخش غیر خبر به خود اختصاص می دهد. بنابراین ، هرچه فکر می کنم ، نمی فهمم چرا کاربران این فروم، به نوشته ها و بحث های روزانه اهمیت می دهند ولی به خبر نه.
توضیحا بگویم که روند درج خبر به این گونه است که شما یک تاپیک باز می کنید ، و مدیران خبر و من ، خبر را تایید می کنیم. دستکاری در خبر صورت نمی گیرد مگر اینکه مثلا اشتباه تایپ باشد یا لینک صحیح نباشد. خبر هم به نام نویسنده در پورتال قرار می گیرد.

خواستم یک نظر سنجی بزنم ، دیدم خیلی مفید نیست ، ممکن است دلایل شما را شامل نشود
دلایلی که به نظرم رسید ولی رویش هیچ اطمینانی ندارم ، اینهایند ، لطفاً با توضیح راهکار ارایه بدهید:
1.پورتال خیلی ابتدایی ست ، کسی به پورتال سر نمی زند
2.اخبار به درد کسانی می خورد که انگلیسی بلد نباشند
3.این فروم محل مشاوره و ارایه نرم افزار است نه خبر
4. خبر ها کمکی به پیشرفت فروم نمی کنند.

پیشاپیش از ارایه نظرات تان ممنون
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 4 کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند:
eno (04-23-2009), Farshid.T (04-10-2009), Hossein505 (04-10-2009), siavash78 (04-10-2009)
قدیمی 04-10-2009, 11:32 AM   #2 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

بابا ترد هماهنگیو واسه ی مقاله ی 3 صفحه ای میزنن نه خبر ! :دی
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 04-10-2009, 11:37 AM   #3 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manuelcalavera نمایش پست ها
وقتی من همین امروز خبر زدم و یه مدیر ِ بنده خدای دیگه ای هم وقت میذاره اونو مینویسه ... خب چه فایده آخه

این مسئله باید درست بشه ! یا از نظر دور میمونه یه حس ِ بدی داره ، اگه شما به مدیر یا کسی که کاربر فعال هست اعتماد دارین که تاییدش چیه ، اگه ندارین چرا مدیر یا کاربر فعال شدن

خیلیم گفتم این مسئله رو
اون مدیر بنده خدا که می گی من بودم ، در هر دو موردی که در بیش از 500 خبر درج شده ، خبر مشابه آمده ، هر بار به دلیل اینکه خبر من دیرتر کار شده ، مطابق معمول همه کارهای خبری ، خبر اصلی ، مال شما بوده به دلیل تقدم زمانی. خبر من به عنوان پست تکمیلی رفته زیر ترد شما. در عین حال در پورتال هم به صورت خبر شما درج شده. این رو هم من خیلی گفته ام ، لابد به نفع نبوده ذکر بشه اینجا.
در مورد اینکه چرا خبر ها باید تایید بشه ، دلیل ش رو بالا نوشتم ، ایرادات تایپی و لینک و عکس و این جور چیز ها ، بیست درصد خبر های خود من، توسط مدیر اخبار تصحیح می شه.بحث اعتماد نیست ، مغلطه نکنید ، پس اگر که اعتماد داریم ، چرا یی هو اعتماد مان را کامل نکنیم و مستر پسورد فروم رو به همه کاربران ندیم؟ یا مثلا اختیار ادیت همه پست ها را به همه بدهیم. این دایره اختیاراتی ست که برای مدیران اخبار تعریف شده، برای اینکه یک موقعی غیبت اون ها مانع کارها نشه من به عنوان مدیر کمکی هم دسترسی دارم.

به جز یک بار که فرشید دو خبر داشت که چندین ساعت تایید نشده بودند ، هیچ خبری از شما بیش از یک ساعت منتظر تایید نمانده.
با این حال منتظر نظرات دیگران هم می شویم ، اگر واقعا ً تنها مشکل همین است ، برایش فکری می کنیم ، پس آن وقت باید سیل خبر سرازیر شود دیگر؟
قدیمی 04-10-2009, 11:41 AM   #4 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

من میگم یکی یکی موانع رو باید ورداشت ...

سیل خبر رو خدا میدونه ! اصلا" ممکنه کمتر بشه ولی من میگم موانع رو باید ورداشت

ادیت :
نقل قول:
حث اعتماد نیست ، مغلطه نکنید ، پس اگر که اعتماد داریم ، چرا یی هو اعتماد مان را کامل نکنیم و مستر پسورد فروم رو به همه کاربران ندیم؟ یا مثلا اختیار ادیت همه پست ها را به همه بدهیم. این دایره اختیاراتی ست که برای مدیران اخبار تعریف شده، برای اینکه یک موقعی غیبت اون ها مانع کارها نشه من به عنوان مدیر کمکی هم دسترسی دارم.
یعنی چی این حرفا !؟ 0 و 1 بودن رو نیستم ! یعنی چی آخه حالا که بحث ِ فلان شد بریم پسوورد ِ مستر رو بدیم به همه ؟

من در مقابل ِ همه نیمخوام با مدیر ارشدم بحث کنم ، پس یا نوشته های من رو به همرا کوت ها پاک کنید یا به بخش مدیران ( جایی که صحیح تر بوده ) انتقال دهید

ویرایش توسط manuelcalavera : 04-10-2009 در ساعت 11:45 AM
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 04-10-2009, 11:51 AM   #5 (permalink)

KingDani آواتار ها

من ایرادی نمی بینم که در جای آزاد بحث کنیم ، به هر حال ، اگر که از اشتباه در بیایم و بحث هم بدون توهین باشه ، هیچ اشکالی نداره در منظر عمومی باشه.

بحث صفر و یک نیست ، همانطور که گفتم ، اگر که حدس ات این است که می شه با آزاد کردن خبر برای مدیران و کاربران ویژه ( اصلا نمی دونم امکان ش رو وی بی می ده یا نه ) بهبود بخشید ، باید رویش اصرار کنی. البته به این نکته توجه نکردی که اصل موضوع من ، مدیران نیستند ، همانطور که نوشتم ، 5-6 مدیر اینجا خبر می زنند ، بحث من کاربران عادی فروم ست.
فرشید هم نوشت که برای کاربران عادی صلاح نیست ، به همان دلیل واضحی که اشاره کرد. بنابراین ، دوستان دیگه هم که می خوان نظر بدن ، پست اول رو با دقت بخونن، چرا کاربران تازه کار تر ، که توی بخش های دیگر مشغول می شوند ، خبر را اصلاً اهمیتی نمی دهند.
موفق باشی
قدیمی 04-10-2009, 12:57 PM   #6 (permalink)
کاربر فعال گفتگوی آزاد
bafarhang این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

bafarhang آواتار ها

من خودم جدا از مشغله شخصی ، یه دلیل دیگه هم دارم و اونم این هست که اغلب چون مستقیم وارد فروم می شم، نه صفحه اول! خیلی وقت ها خبر ها رو هم از تو خود فروم می خونم! شاید اگه راهکاری باشه که پرتال خبر بیشتر خودش رو به آدم نشون بده، مثلا به صورت head line در بالای صفحه اول فروم بهتر باشه!
ضمنا به نظر من به عنوان یه کاربر عادی نیاز به تایید خبر ها احساس می شه! چون به نوعی این صفحه پیشونی سایت حساب می شه و اخبار غلط از طرف یک فرد کم اطلاع یا حتی مغرض ممکنه در طولانی مدت برای این مجموعه مشکلاتی ایجاد کنه!
حالا شاید اگه برای کاربران فعال و سایر مدیرانتون امتیازاتی قائل بشید بد نباشه!

آواز خدا همیشه در گوش دل است

کو دل که دهد گوش به آواز خدا

bafarhang آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 7 کاربر از bafarhang برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Farshid.T (04-10-2009), Hossein505 (04-10-2009), KingDani (04-10-2009), M☼HAMMAD (04-10-2009), Nav ! D (07-28-2010), siavash78 (04-10-2009), z_qz54 (04-11-2009)
قدیمی 04-12-2009, 01:11 PM   #7 (permalink)

KingDani آواتار ها

کاربران تازه وارد تر ما نمی خواهند نظر بدهند؟
این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند:
M☼HAMMAD (04-12-2009)
قدیمی 04-12-2009, 10:16 PM   #8 (permalink)
مدیر بخش اندروید
gb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استgb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استgb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استgb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استgb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه استgb_amin این کاربر یک نام شناخته شده برای همه است

gb_amin آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
کاربران تازه وارد تر ما نمی خواهند نظر بدهند؟
راستش دکتر جان من خودم به شخصه سایت خبری درست و حسابی بلد نیستم که بخوام ازش خبر بردارم برای فروم اما اگه بهم معرفی کنین حتما کار ترجمه خبر رو انجام می دم.

gb_amin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از gb_amin برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Ali_WM (07-28-2010), M☼HAMMAD (04-13-2009)
قدیمی 04-12-2009, 11:21 PM   #9 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط gb_amin نمایش پست ها
راستش دکتر جان من خودم به شخصه سایت خبری درست و حسابی بلد نیستم که بخوام ازش خبر بردارم برای فروم اما اگه بهم معرفی کنین حتما کار ترجمه خبر رو انجام می دم.
اینم یه سری از سایت های معروف اخبار پاکت پی سی و گجت های مختلف
دیگه بهونه نداری

کد:
http://www.modaco.com/

http://www.brighthand.com/

http://www.engadget.com/

http://dailymobile.se/

http://wmpoweruser.com/

http://www.pocketpcthoughts.com/

http://www.mobile-review.com/

http://www.intomobile.com/

http://www.theunwired.net/

http://msmobiles.com/
کافیه؟
Ali_WM (07-28-2010), gb_amin (04-13-2009), M☼HAMMAD (04-13-2009)
قدیمی 04-12-2009, 11:25 PM   #10 (permalink)

KingDani آواتار ها

خوب امین جان به جهت آشنا شدن بچه ها هم می شه ترد جداگانه زد و هم می شه اینجا معرفی انجام داد:
Smartphone Reviews and News
Pocket PC Thoughts - Daily News, Views, Rants and Raves
Engadget Mobile
msmobiles.com - All about Windows Mobile phones : Microsoft Smartphone , Pocket PC and more
WMPoweruser.com
cell phone comparison, long distance plans, cell phone providers rates, services, plans comparison | PhoneDog.com
این ها که نوشتم ، تقریبا 90 % اخباری که اینجا می بینی را پوشش می دهند.بهتر است که از RSSفید شان استفاده کنی که بتوانی مرتب بخوانی و خوب هایش را اینجا ترجمه کنی.
موفق باشی

خوب دوستان دیگر چی ؟ چه عاملی مانع است؟
این 3 کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند:
gb_amin (04-13-2009), Hossein505 (04-12-2009), M☼HAMMAD (04-13-2009)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش