صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: خیابان های ایران در نقشه گوگل

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

پیش فرض خیابان های ایران در نقشه گوگل

مطمئن نیستم که قبلاً هم این امکان فعال نبوده باشه ، چون من مدت ها بود که فقط satellite view رو بروی ایران استفاده می کردم ، ولی ظاهراً این امکان اضافه شده که شما خیابان ها رو به اسم واقعی شون ببینید ، اگر این چنین باشه ، با توجه به حجم بسیار کم محتوای نقشه های گوگل ، به نظر من که با سرویس GPRS یک ترکیب ایده آل می سازد. در ضمن به یاد داشته باشید که در صورتی که عده ای زیاد شروع به استفاده کنند، به زودی امکاناتی هم چون Points Of Interest و یا Geo-tagged photo ها بروی نقشه شهر های ایران اضافه می شود

البته من هنوز شهر های دیگر ایران را تست نکرده ام.
    ولی باید بگویم به دلیل اینکه برنامه گوگل مپز به شکل ذاتی قابلیت بسیار بالایی در استفاده از AGPS دارد ، حتی زیر سقف هم در چند ثانیه ، شما یک مکان تقریبی بروی نقشه دارید ، که مزیتی عمده است نسبت به برنامه های نقشه خوان.

می شود آرزو کردن street view بعد از اضافه شدن برای شهر های بزرگی همچون Los Angeles ، برای تهران هم باشد . فقط امیدوارم حین تصویر برداری ، آلاینده های تصویری همچون گشت ارشاد حضور نداشته باشند.

کاربر انجمن
    eno
    eno آنلاین نیست.

eno آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
    مطمئن نیستم که قبلاً هم این امکان فعال نبوده باشه ، چون من مدت ها بود که فقط satellite view رو بروی ایران استفاده می کردم ، ولی ظاهراً این امکان اضافه شده که شما خیابان ها رو به اسم واقعی شون ببینید ، اگر این چنین باشه ، با توجه به حجم بسیار کم محتوای نقشه های گوگل ، به نظر من که با سرویس GPRS یک ترکیب ایده آل می سازد. در ضمن به یاد داشته باشید که در صورتی که عده ای زیاد شروع به استفاده کنند، به زودی امکاناتی هم چون Points Of Interest و یا Geo-tagged photo ها بروی نقشه شهر های ایران اضافه می شود

ولی باید بگویم به دلیل اینکه برنامه گوگل مپز به شکل ذاتی قابلیت بسیار بالایی در استفاده از AGPS دارد ، حتی زیر سقف هم در چند ثانیه ، شما یک مکان تقریبی بروی نقشه دارید ، که مزیتی عمده است نسبت به برنامه های نقشه خوان.

می شود آرزو کردن street view بعد از اضافه شدن برای شهر های بزرگی همچون Los Angeles ، برای تهران هم باشد . فقط امیدوارم حین تصویر برداری ، آلاینده های تصویری همچون گشت ارشاد حضور نداشته باشند.

این سرویس به تازگی اضافه شده و یکم تعجب برانگیزه. به دلیل اینکه ما در لیست تحریم این شرکت قرار داریم و تقریبا اکثر برنامه های گوگل برای ما کار نمی کنه(یا اصولا نباید کار کنه). همون که سرچ انجین فارسی رو ور نداشتن خیلی بود.

به هر حال به نظر می رسه یکم سر عقل اومدند.

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

پیام جان چند مسئله رو با هم قاطی کردید :
    اولا ً سرچ انجین فارسی ، برای ما نیست ، برای فارسی زبانان است. این همه کشور دیگر هستند که رشته دانشگاهی ادبیات فارسی دارند ( تقریبا همه دانشگاه های ایالتی امریکا دارند ، و تقریبا تمام دانشگاه های مرکزی کشور های اروپایی )
    دوماً مسئله تحریم را گوگل بر اساسی سیاستی کاملاً متفاوت اعمال می کند ، مشابه سیاستی که قرار است شرکت دختر گوگل ، یعنی فیس بوک ، ایران را از سرویس هایش محروم کند. این سرویس ، می تواند مورد استفاده مثلاً یک امریکایی که می خواهد بداند خانه من نزدیک کدام خیابان ست هم قرار بگیرد
    موفق باشید
    saeid از این پست قدردانی کرده است.

مدیر کامپیوتر و IT

saeid آواتار ها

من اخرش ازین گوگل مپ سر در نیاوردم. این اسامی خیابون هارو از جی پی آر اس میگیره؟ یا تو همون خدا مگ نقشه هست؟ بعد سرعت کانکتش با ماهواره نسبت به گرمین فرق داره؟
    ویرایش توسط saeid : 23-04-2009 در ساعت 09:57 PM

mrm2007 آواتار ها

با سلام

فعلا که توی اصفهان فقط خیابانهای اصلی رو داره.
    KingDani از این پست قدردانی کرده است.

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

@ سعید ، گوگل مپز بهترین برنامه نقشه ست. من در بریتانیا ، بیخودی 1 گیگ نقشه اروپا دانلود کردم این قدر اعصاب زد گارمین ، اخرش زدم رو گوگل مپز و با 3G عشق دنیا رو کردم.
    کلاً دو تا مود داره ، یکی ستلایت هست که بچه ها اون فایل 220مگی رو از همین satellite viewش تهیه کرده اند. یکی دیگه هم ، نقشه برداری ست که خود گوگل کشیده. بعد این نقشه تا قبل از این در ایران ، قابل مسیر یابی و این حرف ها نبود ، ضمنا اسم هم نداشت. اما الان می بینی که کامل نوشته که خیابان ولنجک هست ، حتی روی زعفرانیه ، به فونت فارسی نوشته این رو. این نقشه layeredهست یعنی یواش یواش ، بهش می تونن جزییات اضافه کنن. یعنی مثلا شما می ری یک رستورانی ، روی نقشه تگ ش می کنی و بعد من که خواستم برم ، می زنم سرچ توی گوگل مپز ، پیداش می کنم و ادرس می گیرم می رم. البته اول باید او لایه های نقشه اضافه بشه.در ضمن درست می گی برای اینکه این ها رو ببینی باید جی پی آر اس فعال داشته باشی ، هرچند من در خانه استفاده کردمو با وای فای. این ماه قبض موبایل ام سر به فلک می زنه ، شاید زدم به فاز بی خیالی و چک کردم که این کار رو می شه کرد یا نه.
    saeid ، Hossein505 و z_qz54 از این پست قدردانی کرده اند.

dany20mh آواتار ها

ممنون بابت خبر .

اما شما یکم دیر این خبر بهتون رسیده ، این خبر رو من حداقل 10 روز پیش توی فروم مطرح کردم و حتی نحوه استفاده آفلاین اون رو هم گفتم .

موفق باشید .

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط mrm2007 نمایش پست ها
    با سلام

فعلا که توی اصفهان فقط خیابانهای اصلی رو داره.
    تشکر از اینکه خبر دادید ، می شه بگید منظور تان چیست؟ یعنی اسم خیابان های اصلی را اضافه کرده اند ، چون می بایست دقت کنید که این نقشه ها همانطور که نوشتن ، لایه لایه اند و به مرور آپدیت می شوند ، یعنی یک وقتی حتی خیابان های موازی ولنجک هم در نقشه نبود حالا اسم شان هم هست. الان همه خیابان ها را دارد ولی اسم بعضی شان را ندارد؟

مدیر بازنشسته
    gb_amin آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها

یه نکته جالب اینه که A-GPS با استفاده از امکان emergency calls only مکان شما رو پیدا می کنه و با تطبیق دکل مخابراتی نزدیکتون جاتونو حدس می زنه! یعنی اگه یه جایی باشه که no network coverage باشه احتمالا نمی تونه جای شمارو پیدا کنه!
    KingDani ، hamid.it و mrm2007 از این پست قدردانی کرده اند.
    Everex E900 (Eten M500) --->HTC Touch DiAMOND--->HTC Google Nexus One
    Phone: Nokia 1208

مدیر بازنشسته

KingDani آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    10

نقل قول نوشته اصلی توسط dany20mh نمایش پست ها
    ممنون بابت خبر .

اما شما یکم دیر این خبر بهتون رسیده ، این خبر رو من حداقل 10 روز پیش توی فروم مطرح کردم و حتی نحوه استفاده آفلاین اون رو هم گفتم .

موفق باشید .
    قربان خبر به من نرسید ، متوجه ش شدم. می بینید که منبعی برای خبر نگذاشته ام.
    پست شما را در تاپیگ گوگل مپز دیدم ، ولی تصور من این بود که شما نحوه دانلود ساتلایت ویو را نوشته اید. ای کاش شما همان موقع به صورت خبر اینجا درج می کردید ،چون به نظر من با توجه به استفاده فوق العاده نقشه در زندگی شهری ، خیلی هم می تواند مفید باشد. اگر لطف کنید و اینجا یک بار دیگر شیوه دانلود آفلاین را بنویسید تشکر می کنم.
    موفق باشید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)