![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
Manila Rhodium VGA Port
![]() ![]() خوب همون طور که در بخش خبر گفته شده، هکرهای فروم XDA Developers قصد دارند قبل از ارائه ی رسمی Rhodium توسط HTC ، ورژن جدید Manila ی عرضه شده روی این گوشی رو که دارای یک Landscape آبرومند، و امکانات بسیار بیشتری نسبت به ورژن قبلی می باشد را به دارندگان دیوایس های Raphael و Diamond هدیه کنند!! این ترد هم برای بحث در مورد این UI جدید ایجاد شده. ![]() کد:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493531 ![]() کد PHP:
ویرایش توسط rämTn : 04-28-2009 در ساعت 02:28 PM |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
نقل قول:
نقل قول:
من مدتي هست كه دارم استفاده مي كنم، سرعتشم عاليه. بله، اوني كه شما معرفي فرمودين، landscape نداره... البته عذر مي خوام، من اصلاً متوجه ترد شما نبودم. حالا هر طور كه صلاح مي دونيد اقدام بفرماييد. اگر لازمه ادغام كنيد، يا اين رو حذف كنيد.
ویرایش توسط rämTn : 04-28-2009 در ساعت 02:31 PM |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
براي حل مشكل عقب بودن ساعت، فايل 2330fc3c_manila.zip را Extract كرده، و در فولدر Windows كپي كنيد.
براي حل مشكل Programs راه حل ارائه شده در لينك اطلاعات بيشتر، جواب نمي دهد. راه حل ديگر اين است كه 6be6fd25_manila.zip و 22bb3b19_manila.zip را Extract كرده و در فولدر Windows كپي كنيد و سپس show. program tab.cab را نصب كنيد. براي اينكه سرعت قسمت SMS chat زياد باشد، بهتر است تعداد كمي SMS داشته باشد.
ویرایش توسط rämTn : 04-28-2009 در ساعت 09:05 PM |
|
|
|
| این 3 کاربر از rämTn برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#10 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
سلام
این برنامه را نصب کردم.از ساعت 11 تا 14:40 این صفحه اولش htc میاد بعد همین touch flo میاد که ارور میده.همینطور پشت سر هم.2 دفعه هم clear storage را زدم.هر چی داشتم پاک شد. چون هر کاریش میکردی پاک نمیشدن.الان هم یه دفعه دیگه باید این کارو بکنم.رام اصلی htcهم رو گوشی نصبه. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| manila 2, touch flo 3d 2 |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|