![]() |
|
|
#53 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
آنتی ویروس کلن تعطیل , در مورد این برنامه هم باید درست تنظیم بشه . تا درست به کار بیاد .
هیچ کس تنها نیست خدا ( همراه اول چیه بابا )يادم باشد حرفي نزنم که به کسي بر بخورد، نگاهي نکنم که دل کسي بلرزد وخطي ننويسم که آزار دهد کسي را! يادم باشد جواب کينه را با کمتر از مهر، وجواب دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم! يادم باشد بايد فريادي داشته باشم از جنس سکوت!!! سکوت فریاد معرفت است >>>>>>>> با معرفت پس یکم ![]()
|
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
سلام دانیال جان خوبی برادر اقا منم اینو نصب کردم رو x1 و مشکل پخش موسیقی رو در حالت Suspend
دارم حتی کلاک را تا528هم بالا بردم نشد اما پروفایل را که رو ماکسیمم میگذارم حله! حالا روش این ساخت پروفایل که مثلا زمان پخش موسیقی کلاک را چنج میکند رو به روایت تصویر برام میگذاری چون خیلی ور رفتم و نتونستم! ممنون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
سلام ، شرمنده بابت دیر جواب دادن .
من خودم این کار رو انجام ندادم ، اما فکر کنم این توضیح بتونه بهتون کمک بکنه : xda-developers - View Single Post - Update! nueDynamicClock v1.3 - Tool to change Clockspeed of your Blackstone موفق باشید .
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
|
|
#56 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
نقل قول:
ممنون از لطفت دانیال جون
|
|
|
|
|
#57 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
|
نقل قول:
من روی اچ دی نتونستم نصب کنم پیام میده دوایس جلوگیری میکنه و اتوماتیک ریستارت میشه ولی باز ارور و پیام اول رو میده لطفا راهنمایی کنید کاربرمحترم لطفا فارسی تایپ کنید ویرایش توسط Hossein505 : 03-02-2010 در ساعت 01:47 PM دلیل: تایپ فارسی !!! |
|
|
|
|
|
|
#58 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوست من یعنی چی ریاستارت میشه . من خیلی وقت پاکش کردم.
ولی شما بیشتر توضیح بده ببینیم مشکل از کجاست ؟
هیچ کس تنها نیست خدا ( همراه اول چیه بابا )يادم باشد حرفي نزنم که به کسي بر بخورد، نگاهي نکنم که دل کسي بلرزد وخطي ننويسم که آزار دهد کسي را! يادم باشد جواب کينه را با کمتر از مهر، وجواب دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم! يادم باشد بايد فريادي داشته باشم از جنس سکوت!!! سکوت فریاد معرفت است >>>>>>>> با معرفت پس یکم ![]()
|
|
|
|
| این کاربر از Mute_Scream برای این پست مفید تشکر کرده اند: | KingDani (02-28-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|