![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
هرگونه بحث در مورد نحوه ی نوشتن صفحه ی هر محصول در این ترد انجام خواهد شد.
صفحه ی هر محصول شامل:
اطلاعیه مرتبط: http://www.handheldusers.com/forum/a...ements104.html با تشکر
سعی نکنید موفق شوید، بلکه سعی کنید با ارزش شوید. (آلبرت انیشتن) چطور از باتری های لیتیوم-یون نگهداری کنیم آشنایی با کلمات تخصصی هندهلد ها ویرایش توسط Farshid.T : 05-17-2009 در ساعت 04:48 AM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() |
آقا خسته نباشید .
من اگه بخواین حاضرم تو صفحه Touch HD فعالیت کنم . حالا باید صفحه رو خودمون بسازیم یا شما می سازید و ما کاملش می کنیم ؟
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
| کاربران زیر از dany20mh برای این پست مفید تشکر کردند: | Farshid.T (05-17-2009) |
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
HTC Touch HD موجود است. من شکل بندی صفحه رو فردا درست میکنم مابقی با شما.ممنون
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() |
ممنون .
یه ایرادی من الان توی این صفحه دیدم ، شما زده بودید که گوشی Wi-Fi ندارد و این ایراد داره . بعد در صفحه تنها یک گزینه ویرایش وجود دارد و اون هم تنها منابع رو ویرایش میکنه و نه هیچ جای دیگه رو .
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
| کاربران زیر از dany20mh برای این پست مفید تشکر کردند: | Farshid.T (05-17-2009) |
|
|
#5 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
علت اون WiFi هم یک اشتباه کوچیک تو کدهای اون جدول بود. درستش کردم. *** یک چیز دیگه هم اینکه به نظر شما برای دستگاهها توضیحات قرار بگیره یا خیر؟ کاربرای دیگه هم نظر بدن لطفاً. پ ن: به نظر من اگر مثل http://wiki.xda-developers.com/index...HTC_Blackstone بشه فوق العاده ست.
سعی نکنید موفق شوید، بلکه سعی کنید با ارزش شوید. (آلبرت انیشتن) چطور از باتری های لیتیوم-یون نگهداری کنیم آشنایی با کلمات تخصصی هندهلد ها ویرایش توسط Farshid.T : 05-17-2009 در ساعت 02:21 PM |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
آقا من يك پيشنهاد دارم؛
اينكه جزئي ترين توضيحات سخت افزاري مربوط به هر PPC هم توي WIKI ثبت بشه، مثل PDADB.NET يا كاملتر، نه اينكه فقط مشخصات كلي وجود داشته باشند. و همچنين رام هاي معروف و سيستم عامل هايي كه روي يك PPC توسط كوكرها تا به حال اجرا شده (منظورم سير تحولات زيرزميني مربوط به گوشي هستش) توسط يكي از دارندگان هر گوشي نوشته بشه. و به يك فرم استاندارد در بياد.
|
|
| کاربران زیر از rämTn برای این پست مفید تشکر کردند: | Farshid.T (05-18-2009) |
|
|
#7 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
محتوای این صفحه به این صورت است: - لینک به ریویو های معروف - توضیح کلی در مورد دستگاه - نکات مثبت از نظر نرم افزاری و سخت افزاری - نکات منفی - specs - و در آخر هم قابلیت های ویژه یه همچین صفحه ای برای هر دستگاه درست خواهد شد. ولی دقت داشته باشید که این صفحه ی اصلی نیست؛ از صفحه ی اصلی به اینجا بعنوان "مرور دستگاه" لینک داده میشه. *** در مورد نظر شما هم برای دستگاههای پر کاربر به یک گروه نیاز داریم. کسی میتونه لیستی از مطالب قابل استفاده از یک دستگاه رو ارائه بده؟ اگر صفحه ی یک دستگاه رو بطور کامل درست کنیم نیمی از کار رو رفته ایم.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() |
خوب مثل اینکه اصلا کسی تمایل نداره نه کمک کنه ، نه نظر بده !!!
من تو صفحه BlackStone ، دو مطلب برای آپدیت رام قرار دادم ( که هم ترجمه از سایت xda هست و هم تجربیات خودم ) ، یه نگاه بکنید ، ببینید چه جوری هستش .
|
|
|
| کاربران زیر از dany20mh برای این پست مفید تشکر کردند: | Farshid.T (05-18-2009) |
|
|
#9 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
برای شروع خیلی خوبه. تا فردا یکم بخش بندی ها رو سزو سامون میدم تا بهتر بشه.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیر ارشد
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |