![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر نرم افزار پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
هدف از ایجاد این ترد یافتن برنامه هایست که دیگر دوستان به آن نیاز دارند .
لطفا ًدر مورد نرم افزار ِ در خواستیتان اطلاعات کامل بدهید ( ازقبیل نام کامل ، نوع برنامه ، کاربرد ، در صورت مشاهده تصویری از نرم افزار و ترجیحاً ورژن و سیستم مورد نیاز ) . دوستانی که لطف میکنند و نرم افزار درخواستی دیگران را جستجو میکنند جهت معرفی آن به قسمت نرم افزار رفته و در بخش مربوط به همان نرم افزار ( با رعاعیت قوانین ) معرفی کنند و لینک مربوطه را کوت به پست فرد درخواست کننده در همین ترد کنند . با سپاس مهدی
|
|
|
#4 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من هم اینترفیس اومنیا و هم دو تا ورژن مختلف وی جی ای و کیو وی جی ای اچ تی سی هوم رو دارم اگه وقت کنم واست رو Handheldusers.4shared.com آپلود میکنم
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
سلام .
1 _ آقا من دنبال یه تقویم فول شمسی و فارسی می گردم 2 _ دیکشنری انگلیسی به فارسی ، و فارسی به انگلیسی ، اگه جفتش تو یکی باشه ، بهتره . ( من تو اینترنت سرچ نکرد ، حس اش نبود اما توی اچ یو رو دیدم ، یا نبود و من ندیدم ، یا بود و من ندیدم =D> )مرسی
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
سلام!
من یه برنامه میخوام واسه wm6.1 (دستگاهم دیامونده) که بتونم sms رو به گروه contact هام بفرستم. مثلاً فقط برای Friends بره. تو برنامه ها گشتم برای Text Message طبقه بندی نداشتین. اگه زحمتش رو یکی از اساتید بکشه ممنون مشیم. (راستی یادم رفت بگم: فروم خیلی خوب شد. از زحمات همه بچه ها ممنونم. دنی، پارسا، حسین و ... . موفق باشید)
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
برنامه PowersMS هست رفیق..... همینجا هم معرفی شده
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
مدیر نرم افزار پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
viewtopic.php?f=69&t=312
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوستان اسکین فارسی برای iSkin رسکو کیبورد هستش که تمام حروف رو ساپورت بکنه و بشه با iSkin فارسی هم تایپ کرد ؟
در حالت معمول با اسکین دیفالت رسکو، فارسی تایپ میکنم.
|
![]() |
| برچسب ها |
| pocket pc, pocketpc, ppc, request, software, پاکت پی سی, پاکت پیسی, درخواست, نرم افزار |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|