![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
در این ترد که با هماهنگی مدیر بخش زده شده دستگاههای دست دوم قیمت گذاری خواهند شد.
هرکس قیمت دستگاه دست دوم خودش رو خواست برند، مدل، میزان کارکرد، وضعیت ظاهری و میزان لوازم جانبی دستگاه رو میگه و اعضا قیمت مورد نظر خودشون رو با توجه به شرایط میگن. هیچ کس هم حق نداره به قیمت دیگری ایراد بگیره چون هرکسی میتونه نظر خودش رو بنویسه. با تشکر
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر ارشد
|
اول از همه خودم میخواستم قیمت Asus P535 رو بدونم.
یک سال کارکرد، LCD بدون خش، بدنه چند تا ضربه خوردگی. وسایل جانبی هم مثل پکیج اورجینال با جعبه. ممنون میشم قیمت های پیشنهادی رو بدونم.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
عکس هم باید باشه تااون ضربه خوردگی ها مشخص شه ! |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
حدودی میخوام بدونم.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: May 2009
|
لطفا دوستانی که آشنایی دارن راهنمایی کنن (البته نمیدانم میتونم اینجا برا چیزی که میخوام بخرم از دوستان راهنمایی بگیریم یا نه ؟ )
یه DELL AXIM X51V میخام بگیرم (بیشتر از این پول ندارم )خودمم تو نت پیدا کردم و آشنایی با فروشندش ندارم به من این اطلاعات رو داده تا حالا هم PDA نداشتم اولین تجربمه قیمت 240-50 سالم فقط میگه دوتا خش رو بدنش داره روش ویندوز 6.1 داره (نمیدانم این عیبه یا حسن برای این دستگاه ) مرداد 87 نو گرفته ram : 64 rom : 256 محافظ صفحه نمایش هم داره میگه میخوام لپ تاپ بگیرم وگرنه دستگام مشکلی نداره سوالاتم ویندوزش خوبه روش ؟ راست میگه مرداد گرفته اون موقع نوش بود ؟ قیمتش چطوره خوبه یا پایین تر بیام ؟ باطری این مدل نوش پیدا میشه ؟ چند هست ؟(فکر میکنم با توجه به این که استفاده شده باطریش حال ور روز خوبی نداشته باشه ) تشکر
ویرایش توسط Farzad13 : 05-29-2009 در ساعت 06:29 PM دلیل: اضافه کردن مشخصات |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
البته بگویم که خودم خریدار چنین دستگاهی نیستم ، ولی کامیونیتی ش مانند اتم هنوز عالی کار می کنه. در مورد دیگه با فرشید موافقم ، غیر از مواردی که مثلا دستگاه دربو داغون شده باشه ، خط و خش واقعا تاثیری نداره ، حتی اگر دیوایسی خیلی هم تمیز نگه داری شده باشه ولی سخت افزارش قدیمی باشه ، به درد موزه می خوره و پول اضافی بابت ش دادن به صرف اینکه تمیزه ، به نظرم دور از عقله. موفق باشید
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Farshid.T (05-30-2009) |
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
توی وب سایت معتبر ebay معمولا به دستگاه های بدون جعبه بر می خورید ، ولی نویسنده یک راه خیلی ساده به خصوص در مورد دستگاه های ری برند شده داره ، می گه شماره سریالش رو با شرکت ارایه دهنده ش چک کنید توی فلان سایت، نشون می ده که دزدی نیست ( یک مبلغ بسیار جزیی می گیره و اعلام می کنه ) اونجا شماره سریال دستگاه ها مانند پلاک ماشین قابل اعلام است و وقتی سرقتی اعلام می شه ، در تمام کشور از کار می افته.بنابر این ، معمولا ً طرف مبلغ کمی حدود 5 تا 10 درصد از قیمت اصلی ، به دلیل کامل نبودن پک کم می کنه.
اما اینجا خیلی بی ربط و غیر عادلانه است ، معمولاً حرف از 20 درصد یا حتی بیشتر است.
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Reza_Sadeghi (05-30-2009) |
|
|
#10 (permalink) | |
|
نقل قول:
موفق باشید
|
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| pocket pc, ppc, دست دوم, قیمت |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|