![]() |
|
|
#111 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوستان اینجا مقایسه هست بین این دو گوشی
مقایسه بین HTC HD2 و Samsung Omnia 2 ٠ من امنیا رو پسندیدم به این دلایل : 1- قیمت مناسب 2- خوشدست و سبک بودن و ظاهر جذاب و زیبا 3- صفحه AMOLED 4- دوربین عکاسی و فیلمبرداری با کیفیت بسیار عالی البته اچ تی سی اچ دی 2 بحرین نیومده هنوز و من از نزدیک ندیدمش ، قیمتش هم توی عربستان و امارات حدود 850-900 تومن هست
|
|
|
|
#112 (permalink) | |
![]() ![]() |
نقل قول:
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#119 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
الان داشتم مرور فون ارینا رو در مورد مقایسه شش دوربین دستگاه های مختلف می خوندم. بی همه چیز نوشته که سامسونگ امنیا ۲ از همه بدتره.حتی در مقابل دستگاه مزخرفی مثل اچ تی سی ایماجیو.
عکس هایی که ازش دیدم اصلا نشان از مشکل پیکسلاسیون نداشت. ولی این می گه که رنگ ها واقعی نمی اوفته. دوستان نظری ندارند؟واقعیت داره؟Verizon Cameraphone Comparison Q4 2009 - page4 (Phone Arena Reviews)
انجیل واژه های هند هلد بهترین ابزار آشنایی با دنیای هندهلد سیستم امتیاز دهی فروم را بشناسید کاملترین مرور فارسی NexusOne بخش ۱ بخش ۲ بخش ۳ بخش ۴ بخش ۵ بخش ۶ بخش ۷ بخش ۸ بخش ۹ بخش ۱۰ بخش جدید مرور نکسوس وان منتشر شد : بخش ۱۱ آلبوم عکس های من با نکسوس بیانکونرو می نویسد |
|
|
|
|
|
#120 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
مطمئنم در مورد HD2 هم نوشته دوربينش عاليه و پروسسورش ضعيف ! احتمالا در مورد Omnia II هم نوشته کيفيت صفحه اش پايينه !
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| i8000, omnia 2, omnia ii, samsung |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|