![]() |
|
|
#111 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
در جواب سوال شما، میشه گفت امنیا2 فقط در 2 مورد بر HD2 برتری داره، کیفیت صفحه نمایش و دوربین ! در سایر موارد HD2 برتری داره، از جمله سرعت، رابط کاربری، اندازه ی اسکرین، کیفیت بدنه، ... بهتون پیشنهاد میکنم 7-8 تا ویدئو از این دو دستگاه ببینید تا خیالتون از بابت مقایسه راحت بشه. در ویدئو ها چیزی که به شدت محسوس هست، اختلاف سرعت این دو دستگاه هست. چیزی هم که کاملا در عکس ها مشهوده ، کیفیت نمایش رنگ در امنیا2 هست. در مورد سرعت، حتی اگر به کمک رامهای کوک شده از شر رابط کاربری کند و بدردنخور امنیا2 خلاص بشید، باز هم با توجه به برتری واضحی که HD2 در پردازنده و رم داره، هرگز از این نظر حتی به نزدیکی HD2 هم نخواهد رسید. پ.ن: تنبلی کردم، باید همون یک ماه پیش یک تاپیک برای مقایسه ی این دوتا، تو بخش مشاوره برای خرید میزدم، اگر شد فردا میزنم. تو این مدت احیانا کسی این کار رو نکرده ؟
Conscious faith is freedom. Emotional faith is slavery. Mechanical faith is foolishness. G. I. Gurdjieff ویرایش توسط Navid_K : 12-07-2009 در ساعت 02:07 AM |
|
|
|
|
|
|
#112 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوستان اینجا مقایسه هست بین این دو گوشی
مقایسه بین HTC HD2 و Samsung Omnia 2 ٠ من امنیا رو پسندیدم به این دلایل : 1- قیمت مناسب 2- خوشدست و سبک بودن و ظاهر جذاب و زیبا 3- صفحه AMOLED 4- دوربین عکاسی و فیلمبرداری با کیفیت بسیار عالی البته اچ تی سی اچ دی 2 بحرین نیومده هنوز و من از نزدیک ندیدمش ، قیمتش هم توی عربستان و امارات حدود 850-900 تومن هست |
|
|
|
|
|
#113 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
|
کاربر فعال iOS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
|
|
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
الان داشتم مرور فون ارینا رو در مورد مقایسه شش دوربین دستگاه های مختلف می خوندم. بی همه چیز نوشته که سامسونگ امنیا ۲ از همه بدتره.حتی در مقابل دستگاه مزخرفی مثل اچ تی سی ایماجیو.
عکس هایی که ازش دیدم اصلا نشان از مشکل پیکسلاسیون نداشت. ولی این می گه که رنگ ها واقعی نمی اوفته. دوستان نظری ندارند؟واقعیت داره؟Verizon Cameraphone Comparison Q4 2009 - page4 (Phone Arena Reviews)
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| i8000, omnia 2, omnia ii, samsung |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|