![]() |
|
|
#132 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
خوب من چند روز پیش WM6.5 رسمی را از طریق NPS برای دوستم نصب کردم.
TouchWiz با وجود زیبایی و جلوه اش لکه ی ننگی بر سامسونگه. Today Screenش سرعت خیلی کمی داره و widgetهاش به درد نمیخورن! یه چیز جالب اینکه ویجت ِ تقویمش امروز 6 ژانویه را جمعه زده به جای شنبه! Settings گوشی هم کاملا با ویندوز موبایل فرق داره و انجام هر تغییری مدت زیادی وقت میگیره! Messaging هم که مثل قبل کند عمل میکنه. در کل UI همه چیز رو خراب کرده...
|
|
|
#133 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() |
درود
فرشید جان براش sense ui بریز حالشو ببره ....
دنیا خیلی کوچیکه ... خیلی سعی کن توی لحظه زندگی کنی، نه توی گذشته، نه توی آینده Device: ACER Neotouch | S200 | F1 ROM: Rafyvitto_Acer_s200_LEO_BlacK_NeO_v.2.7 Latest OEM drivers 2.004 Build 23518 110 Special Thanks To Moderators & Admins![]() |
|
|
|
|
|
#134 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() |
الان توی xda گشتم، اینو از موداکو پیدا کردم :دی
TouchFlo3D - WinMo @ MoDaCo TouchFlo3D v1.3 هست، اما از یو آیِ خود سامسونگ فکر کنم بهتره !
دنیا خیلی کوچیکه ... خیلی سعی کن توی لحظه زندگی کنی، نه توی گذشته، نه توی آینده Device: ACER Neotouch | S200 | F1 ROM: Rafyvitto_Acer_s200_LEO_BlacK_NeO_v.2.7 Latest OEM drivers 2.004 Build 23518 110 Special Thanks To Moderators & Admins![]() |
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
همین الان گوشی رسید دستم
باطریش 1500 چینی هست، برای شما هم همینجوریه؟ چند نفر گفتم مثل بنز خط میفته روش، این روکش خودشم که صد تا نوشته و عکس روشه محافظ خوب چی بگیرم که هم کدر نکنه صفحرو هم تاچش ضعیف نشه و هم ضد خش باشه ویرایش توسط Profesion@l : 02-22-2010 در ساعت 06:00 PM |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
این گوشی یه مشکل نسبتا بزرگ داره که موداکو رو هم زیر و رو کردم اما راه حلی نداره
اونم اینه که 3 ثانیه اول زنگ خوردن، صدای خیلی کمی داره و بعد از 3 ثانیه، صدای زنگ عادی میشه دنبال نرم افزاری هستم که بتونم 3 ثانیه اول آهنگ رو صدا رو خیلی زیاد کنم که وقتی این گوشی کمش هم کنه تازه بشه اندازه حالت نرمال اینجوری که الان هست، وقتی من صدای زنگ خوردن رو میشنوم، تو گوشی طرف 2 3 تا بوق آزاد زده! missed call خیلی میوفته اینجوری |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
تاچ مثل samsung ui روون نیست |
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
من تا حالا که با این گوشی کار کردم هیچ ضعفی توش ندیدم
یکی یکی میرم جلو: قابلیت و کیفیت و کمیت برنامه هاش نسبت به سیمبین برتری داره ( خوشحالم که omnia hd رو به خاطر دوربینش انتخاب نکردم) صدای اسپیکرش با توجه به مونو بودن بسیار با کیفیت ولی بلدندش در حد معمولیه ولی با هدفون یا با اتصال به سیستم خانگی صدای خیره کننده ای با حالت SRS wow hd داره ، برای یک گوشی صداش فوق العادس نکته مثبت دیگش در صفحه بزرگ ب3.7 ، رزولیشن بالای wvga و صفحه amoled کیفیتی بی نظیری را بوجود آورده، من قبل جمین داشتم که تاچش مقاومتی بوده اما تاچ این با انیکه خازنی نیست خیلی عالی و رون هست . این مورد برای من خیلی مهم بود چون شما با هر برنامه ای ککار کنین کیفیت صفحه رو خستگی چشم و ... تاثیر میزاره. اما زیر نور خورشید اصلا خوب خونده نمیشه( ایراده بزرگیه ) در مورد کیفیت ساخت بازم بسیار عایله واقعا تو دست گرفتنش احساس خوبی به آدم دست میده، خبری از پلاستیک بی کیفیت یا لقی یا ... نیست ، نکته منفی قابلیت عالی این گوشی برای خط افتادن هست که البته به راحتی با محافظ صفحه که منم نصب کردم قابل جلوگیری هست دوربین این گوشی به جرات جزو بهترین و با قابلیتترین 5 مگاپیکسلی هاست که بنده دیدم ( خودم قبلا n95 داشتم ) واقععا کیفیت و امکانات راضی کنندهالی بهتون میده، دوال ال ای دی نور بسیار خوبیرو برای عکس و فیلمیرداری تامین میکنه ، نکته منفی نبودن روپوشی برای لنز هست سیستم عامل گوشی بزای من که شاید روی سیمبین تعصب داشتم و سخت بود برام که دوباره برم سمت وینمو بسیار عالی هست که البته تاچ ویز سامسونگ به جذاب و راحت تر شدن کار با سیستم عامل تاثیر گذار بوده حتما گوشی رو به ورژن 6.5 وینمو آپدیت کنین تمامیه لگ ها و اذیت های سیستم از بین میره و کلا بسیار روونتر میشه سوالی بود در خدمتم |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| i8000, omnia 2, omnia ii, samsung |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|