![]() |
|
|
#12 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من که از وقتی این اومنیا اومده دستم خیلی طرفدار سامسونگ شده ام. استیبل ترین پاکت پی سی ای بوده که من داشته ام. البته رزولوشنش اذیتم می کنه.
اما این سی پی یوی اومنیا 2 زد تو ذوقم. این سی پی یو 100 در 100 شده؟ با این حساب از سیرف استار هم خبری نیست. حیف. |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
کد بندی ِ سی پی یو نصفش کوالکام هست نصفش سامسونگ ، msm6290 حتی از سی پی یو های فعلی ِ بازار یعنی msm72xx هم صعیف تره .
6410 ِ سامسونک هم به زور تا 667 کلاک میشه ، نمیدونم چیکار میخوان بکنن ولی مطمئنا" نمیان از PXA320 ِ مارول برسن به یه همچین ترکیب ِ نامیزونی |
|
|
|
| این 2 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (06-09-2009), Navid_K (06-09-2009) |
|
|
#14 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
به خاطر ضعف winmo 6.1 مجبور شدن روی اين گوشی هم صفحه resistive با 65 Kcolor بزارن،،، اين microsoft داره اعصاب منو خرد ميکنه!
هميشه فکر ميکردم سخت افزار جلوی نرم افزار کم ميآره ، ولی حالا نرم افزار جلوی سخت افزار کم آورده! از نظر hardware بهترين گوشی که تا حالا آمده i8910 يا همون omnia HD هستش ولی به خاطر همين ضعف های windows mobile مجبور شدن symbian نصب کنن.. من که تا وقتی windows 7 نياد امنيای خودمو نگه ميدارم ولی فکر کنم تا اون موقع android خيلی پيشرفت کرده باشه و ديگه کوچ کنيم روی android... راستی کسی اين سايت رو ديده: Samsung Unpacked منظورش همين omnia 2 هستش يا يه گوشيه ديگه؟؟؟!!!! اينجا ميگه سرعتش خيلی بالا رفته،،،، فکر کنم اين CPU که همه ازش ايراد ميگيرن اونقدرم بد نباشه.. |
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
پارسا جان خدا از دهنت بشنوه. اما مثل اینکه مرض کوالکام مسری هستش و احتمال داره از اچ تی سی به بقیه هم سرایت کنه. انصافا این امنیا رو که الان رام کردم خیلی دارم باش حال می کنم. ولی کاش به جای این قرتی بازی ها مثل دوربین و این حرف ها میومد همین امنیا رو با اسکرین وی جی ای واید ریلیز می کرد به عنوان امنیا 2.
هم ظاهر و هم باطن امنیا (1) خیلی خوبه. مشکلش همون رزولوشن مزخرفشه. ضمنا سی پی یوی اومنیا pxa 312 هستش نه 320. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
دوستان توجه داشته باشند كه حداقل 100 دلار در هزينه هاي توليد با تغيير چيپست به كوالكام صرفه جويي ميشه . اين در حاليست كه كاربران عادي اين 100 دلار رو هيچوقت استفاده نخواهند كرد و قشر بسيار كمي به اين هزينه به عنوان يك هزينه سربار نگاه نخواهند كرد.
باز هم توجه داشته باشيد كه پاور يوزر ها نميخواهند هر روز دستگاه خود رو عوض كنند و بعضا هنوز هم با اكسيم خود يا آيپاكشون بسيار هم حال ميكنند (در برخي موارد هم با ايسوس و توشيبا!) و البته همچنان به دنبال وي جي اي هاي كوچك و دوربين هاي بزرگ نيستند. اگر هم خيلي پاور يوزر باشند با اين قيمت هاي كاهش يافته نت بوك و يو ام پي سي علاقه اي به اين خرج هاي بزرگ براي دستگاهي كه هر بلايي سرش بياري نصف سرعت يك x86 هم رده اش رو نداره اصلا ندارند (فهميديد چي گفتم؟:دي) حالا به اين وضعيت جذابيت قيمت ها و كيفيت آيفون و جامعه دولوپرهاي اون رو اگر اضافه كنيم (و بازار مصرف جذابش رو) و البته بازار كد آزاد اندروئيد و شدت علاقه و تبليغات بسيار شديد سيمبيان براي جذب دولوپر ها و در نهايت ضعف مايكروسافت در بروز رساني سيستم عاملش رو اگر اضافه كنيد ميبينيد اين مقدار پيشرفت هم كه داريم بسيار اميدوار كننده است ! |
|
|
|
| این کاربر از vocian برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (06-10-2009) |
|
|
#18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
میگن 15 ژوئن ، دستگاهی که قراره کالبد شکافی بشه و عکس ِ x-rayش همه جا هست ، همینه
Cellfanatic اومده عکس های ایکس ری و امنیا2 رو روی هم گذاشته و با استناد به مینی یو اس بی و جک 3.5 میلیمتری و مشابه ِ اون گفته بله ، امنیا2 ، 15 ژوئن معرفی میشه |
|
|
|
| این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | آرمان (06-13-2009) |
|
|
#19 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
|
|
|
|
| این کاربر از Hossein505 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | amir_rafie (06-25-2009) |
|
|
#20 (permalink) |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
کدام بهتر است - TouchFlo3D 2 یا TouchWiz 2.0
[YOUTUBE]H00qLmCI_1Q[/YOUTUBE] همانطور که معلومه رابط کاربری قویتر و مجهز تر و در عین حال روان تر است. ویدیوی بعدی کارکرد Opera Browser و اجرای روان youtube بوسیله ی Flashlite 3.1 رو نشان میدهد. [YOUTUBE]_ujkiuyQxJM[/YOUTUBE] منبع ویرایش توسط Farshid.T : 06-18-2009 در ساعت 06:28 PM دلیل: پستها دو تا یکی شد |
|
|
|
| این کاربر از Hossein505 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | amir_rafie (06-25-2009) |
![]() |
| برچسب ها |
| i8000, omnia 2, omnia ii, samsung |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|