![]() |
|
|
#21 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
کاش حداقل این لوگوی سامسونگ رو کمی کوچکتر میزد روش. چه خبره بابا...
پارسا خیلی حال کردم با این خبر پلیسی ات! |
|
|
|
| این کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | eno (07-02-2009) |
|
|
#23 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
دو چیزش آزار دهنده ست ، یکی همونطور که دوستان گفتند اون آرم سامسونگ به اون بزرگی ! (آدم احساس میکنه با یک شرکت عقده ای طرفه !
)دومین مورد هم اون دکمه ی Cube مسخره ! علاوه بر اینکه اون دکمه به نظر من کاربرد چندانی هم نخواهد داشت ، همون اینترفیس مکعبی هم به نظر من اصلا کابردی نیست. مثل برگشتن به اینترفیس تاچ کروز هست. ![]() صرف نظر از این دو مورد ، دستگاه فوق العاده ای به نظر میرسه ، بی صبرانه منتظر عرضه شدنشم ، کسی خبر دقیق تری نداره ؟ |
|
|
|
| این کاربر از Navid_K برای این پست مفید تشکر کرده اند: | eno (07-02-2009) |
|
|
#24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
![]() عکس های جدید از سامسونگ امنیا 2 EXCLUSIVE! PHOTO REPORT SAMSUNG OMNIA 2 i8000 - PART 2! | Samsung mobile |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
|
|
|
|
| این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (07-01-2009) |
|
|
#26 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
|
منم قبلاً همین فکرو می کردم،اما در عمل دیدم این حرف فقط یک شعاره متعصبانست...
الان باید قبول کرد که سامسونگ هم یکی از بزرگترین تولید کنندگان پاکت پیسی توی دنیاست و هربار با محصولاتش طرفداران پاکت پیسی رو بهت زده می کنه،و هر بار یه نو آوری جدید توی پاکتاش داره،در حالی که اچ تی سی فاقد این نو آوریه و خیلی محصولاتش شبیه هم هستن ، مثلاً همین پرو2 و دیاموند دو آنچنان تفاوتی با قبلیا ندارن،حتی از همون سی پی یو استفاده می کنن. من که واقعاً با دیدن این محصول جدید سامسونگ به وجد اومدم... و به نظرم این محصول بد جوری دیاموند2 و پرو 2 رو در خطر قرار می ده، الان تکنولوژی اونقدر پیشرفت کرده و همه نو آوری نشون می دن که دیگه نمی شه گفت فلان شرکت توی فلان محصول حرف اول رو می زنه،این حرفا مال قدیماست ![]() البته اینا نظر شخصی بودن ، امیدوارم کسی برداشت اشتباه نکنه... |
|
|
|
| این 2 کاربر از !Al برای این پست مفید تشکر کرده اند: | eno (07-03-2009), manuelcalavera (07-03-2009) |
|
|
#27 (permalink) |
|
|
|
|
|
| این 2 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (07-03-2009), Hossein505 (07-03-2009) |
|
|
#28 (permalink) |
|
سامسونگ ِ بلژیک اعلام کرده این دستگاه در آگوست ( ماه آینده ) با قیمت ِ 549 یورو عرضه میشه ( زودتر از زمانی که چند پست بالاتر گفته شده بود )
http://wmpoweruser.com/?p=5445 ویرایش توسط manuelcalavera : 07-03-2009 در ساعت 05:32 PM |
|
|
|
| این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (07-03-2009) |
![]() |
| برچسب ها |
| i8000, omnia 2, omnia ii, samsung |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|