HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Windows Mobile > زیر ذره بین اعضا

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-03-2009, 08:11 PM   #41 (permalink)
Navid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

Navid_K آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazi نمایش پست ها
از یه چیز این سامسونگ خوشم میاد اونم اینه که اصلا وقت نمیده رقبا به خودشون بجنبن...لامصب انگار به جای خط تولید گوشی ها رو با جادو جنبل درست میکنه..الان میاد میگه همچین گوشی ای میخوام تولید کنم 1 ماه بعد میبینی کل بازار پر شده و در مقیاس عمده ریخته تو بازار...

نمیدونم والله ...این نوکیا و سونی اریکسون و HTC تا بیان به خودشون یه تکون بدن کلی یا عقب افتادن یا اگر هم در مواردی مثل این Pro 2 که مال HTC بود و اندک مزیتی به امثال I900 داشت و در واقع تو این مورد خاص HTC جلو بود کمی...هنوز درست حسابی Pro 2 تو کل دنیا پخش نشده و خیلی کشورها هنوز به دستشون نرسیده سامسونگ اومد گفت Omnia Pro تولید میکنم..2 هفته بعد هم اومده میگه 10-20 روز دیگه میتونید بخرید....

دیگه چه خاکی میتونه HTC بریزه تو سرش؟ کلی هزینه و سرمایه گذاری و طراحی و...پای Pro 2 ریخته به امید اینکه فعلا رقیب مشابه نداره...

سامسونگ نذاشت حداقل 1 ماه دلشون خوش باشه...اب خوش از گلوشون بره پایین..
منم راستش از گذشته ی دور تنفر خاصی نسبت به سامسونگ داشتم، اما فقط بخاطر عملکردش در زمینه ی پاکت پیسی و مخصوصا همین دلیلی که شما گفتی نظرم بتدریج عوض شده تا جایی که الان قصد دارم همین دستگاه رو بخرم.
متنفرم از این حرفی که میزنم، ولی متاسفانه HTC وجهه و جایگاهی رو که در این عرصه بدست آورده بود در یکی دو سال اخیر با این درجا زدن ها داره از دست میده و طرفدارانش رو هم همچنین.
Navid_K آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-03-2009, 08:27 PM   #42 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid_k نمایش پست ها
ایول !!!

خوش خبر باشی. این خبر خوبت جبران خبر امنیا 2 رو کرد برام ، کلی حال کردم.
omnia 2 رو به عنوان دستگاه بعدیم انتخاب کرده بودم، ولی از اونجا که دیروز دستگاه خودم رو فروختم طاقت نداشتم 3 ماه صبر کنم. حالا دیگه 1ماه رو یه جوری سر میکنم با یه چیزی تا امنیا پرو بیاد.
قیمت هم که عالیه ، احتمالا ایران هم ظرف یک هفته بعد از ورود، حدود 750 میشه خریدش.
روزای اول ماکروتل میاردش احتمالا و ماکروتل قیمت های مناسبی میذاره ...

در ضمن توجه کن که شرکت وارد کننده نمیتونه توضیح بده صفحه ی AMOLED و DNSe چی هستند و وجود جک 3.5 چقدر خوبه و داشتن ِ دکمه ی OK روی کیبورد توی هر مقاله ای از نکات مثبته و این حرفا ، مجبوره قیمت رو جوری بذاره که از تاچ پرو2 کمتر باشه و این به نفع ِ ماست
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Navid_K (07-03-2009), siavash78 (07-04-2009)
قدیمی 07-03-2009, 08:44 PM   #43 (permalink)
Navid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهNavid_K این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

Navid_K آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manuelcalavera نمایش پست ها
روزای اول ماکروتل میاردش احتمالا و ماکروتل قیمت های مناسبی میذاره ...

در ضمن توجه کن که شرکت وارد کننده نمیتونه توضیح بده صفحه ی AMOLED و DNSe چی هستند و وجود جک 3.5 چقدر خوبه و داشتن ِ دکمه ی OK روی کیبورد توی هر مقاله ای از نکات مثبته و این حرفا ، مجبوره قیمت رو جوری بذاره که از تاچ پرو2 کمتر باشه و این به نفع ِ ماست
بله دقیقا همینطوره، مخصوصا که به هر حال هنوز هم htc برای عموم، پاکت پیسی قابل اعتماد تر و محبوب تری هست و از نظر ظاهر هم تاچ پرو وضع خیلی بهتری داره بنا بر این مسائل و همچنین مواردی که شما اشاره کردی، قیمت اولیه باید لااقل کمی پایین تر از پرو 2 باشه تا در بازار جایگاه خوبی داشته باشه.

پ.ن 1 : خوشم میاد هم نکته سنجی و هم یک ppc کار حرفه ای ! اون دکمه ی OK به شکل وحشتناکی کاربردیه !

پ.ن 2 : منکه از همین الان برنامه ریزی هام رو میکنم که یا خودم بیام تهران و یا یک نفر رو گیر بیارم که بگیره برام. چون اینجا که هم دیر تر میرسه و هم با قیمت بالاتر.

ویرایش توسط Navid_K : 07-03-2009 در ساعت 08:49 PM
قدیمی 07-03-2009, 09:04 PM   #44 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

حالا بدبختی اینه که همونطور که به مازی گفتم ، USB Host ِ این توشیبائه حتی با اون سایزش چشمک میزنه ، حساب کن بتونی فلش و دوربینت رو مستقیم به جای کامپیوتر به پاکت پی سیت وصل کنی این یعنی یه UM-PPC !
قدیمی 07-03-2009, 09:14 PM   #45 (permalink)
Mazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMazi این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

Mazi آواتار ها

یکم اف تاپیکه..

ولی اون USB host توشیبا واقعا کار میکنه؟ یا مشکلات و دردسر هایی داره هنوز؟
Mazi هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-03-2009, 09:20 PM   #46 (permalink)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazi نمایش پست ها
یکم اف تاپیکه..

ولی اون USB host توشیبا واقعا کار میکنه؟ یا مشکلات و دردسر هایی داره هنوز؟
گویا مث ِ دستگاه های دیگه نیست و توی منوی پروگرم براش اصلا" یه برنامه گذاشتن ، 9 جولای ریلیز میشه واسه اورنج توی لندن ، اگه آنلاک هم ریلیز بشه میگم هفته ی دیگه یکی بفرسته بیاد ببینیم چطوریاس .

واسه اینکه آف تاپیک نشه ، چون این چیپست ِ S3C6410 که روی این دو تا امنیا هست واسه ی MID ها هم طراحی شده ، فک کنم درصدی امید باشه با یکم توئیک از توش هاست بکشن بیرون
این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
Mazi (07-03-2009)
قدیمی 07-03-2009, 10:13 PM   #47 (permalink)

Navid_K آواتار ها

نقل قول:
حالا بدبختی اینه که همونطور که به مازی گفتم ، USB Host ِ این توشیبائه حتی با اون سایزش چشمک میزنه ، حساب کن بتونی فلش و دوربینت رو مستقیم به جای کامپیوتر به پاکت پی سیت وصل کنی این یعنی یه UM-PPC !
بابا من خودم کلی مرض خرید دستگاه های غیر متعارف دارم، ولی این توشیبائه از حد تحمل منه خارجه. منم کلی باهاش حال کردم، این usb host هم که کشنده ست، ولی گول نخور این سایز اصلا برای دستگاه موبایل قابل تحمل نیست، کلی دردسر و مضرات داره. خودت باید بهتر بدونی.
برای اینکه آف تاپیک نباشه : وقتی گزینه ای مثل امنیا پرو داری دیگه صرف نظر کردن از اون توشیبای وسوسه کننده راحت تر میشه.

نقل قول:
گویا مث ِ دستگاه های دیگه نیست و توی منوی پروگرم براش اصلا" یه برنامه گذاشتن ، 9 جولای ریلیز میشه واسه اورنج توی لندن ، اگه آنلاک هم ریلیز بشه میگم هفته ی دیگه یکی بفرسته بیاد ببینیم چطوریاس .

واسه اینکه آف تاپیک نشه ، چون این چیپست ِ S3C6410 که روی این دو تا امنیا هست واسه ی MID ها هم طراحی شده ، فک کنم درصدی امید باشه با یکم توئیک از توش هاست بکشن بیرون
اگه بشه که عالیه ، ولی درصد امیدش خیلی پایینه
قدیمی 07-03-2009, 11:22 PM   #48 (permalink)
کاربر انجمن
alireza_simkesh
alireza_simkesh این کاربر به زودی به شهرت می رسه

alireza_simkesh آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط navid_k نمایش پست ها
منم راستش از گذشته ی دور تنفر خاصی نسبت به سامسونگ داشتم، اما فقط بخاطر عملکردش در زمینه ی پاکت پیسی و مخصوصا همین دلیلی که شما گفتی نظرم بتدریج عوض شده تا جایی که الان قصد دارم همین دستگاه رو بخرم.
متنفرم از این حرفی که میزنم، ولی متاسفانه HTC وجهه و جایگاهی رو که در این عرصه بدست آورده بود در یکی دو سال اخیر با این درجا زدن ها داره از دست میده و طرفدارانش رو هم همچنین.
البته HTC همیشه راه رو برای شرکتهای دیگر تولید کننده ppc باز میکرده و بقیه شرکتها از نظر امکانات هیچ وقت creativity HTC رو نداشتن. به عنوان مثال HTC اولین شرکتی بود که G-sensor رو وارد ppc ها کرد. همین الان هم در pro 2 امکانات جدیدی داره که هیچ کدوم از ppc های حاظر و آینده از جمله همین omnia pro ندارن. فقط یه نمونش همین speaker های stereo برای conference calling هست که خواهیم دید در آینده ای بسیار نزدیک مانند G-sensor به عنوان یه استاندارد در میاد. ولی کدوم شرکت این نمونه استاندارد هارو برای بار اول بناگزاری کرد؟
alireza_simkesh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-07-2009, 10:03 PM   #49 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

پیش فرض Samsung Omnia Pro reviewed

این گوشی توسط phonearena بررسی شد

لینک
iNima (07-07-2009)
قدیمی 07-07-2009, 10:09 PM   #50 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

ّبه شکل عجیبی عاشق گوشی های جدید سامسونگ شدم!

Omina pRo , Omnia ll , Omnia HD , Beat Dj

ویندوز موبایلاشم که حرف ندارن!

به احتمال 60% گوشی آیندمو انتخاب کردم!

Omnia pRo
iNima هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
omnia pro, samsung, سامسونگ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش