![]() |
|
|
#41 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
متنفرم از این حرفی که میزنم، ولی متاسفانه HTC وجهه و جایگاهی رو که در این عرصه بدست آورده بود در یکی دو سال اخیر با این درجا زدن ها داره از دست میده و طرفدارانش رو هم همچنین. |
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
در ضمن توجه کن که شرکت وارد کننده نمیتونه توضیح بده صفحه ی AMOLED و DNSe چی هستند و وجود جک 3.5 چقدر خوبه و داشتن ِ دکمه ی OK روی کیبورد توی هر مقاله ای از نکات مثبته و این حرفا ، مجبوره قیمت رو جوری بذاره که از تاچ پرو2 کمتر باشه و این به نفع ِ ماست |
|
|
|
|
|
|
#43 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
|
نقل قول:
پ.ن 1 : خوشم میاد هم نکته سنجی و هم یک ppc کار حرفه ای ! اون دکمه ی OK به شکل وحشتناکی کاربردیه ! پ.ن 2 : منکه از همین الان برنامه ریزی هام رو میکنم که یا خودم بیام تهران و یا یک نفر رو گیر بیارم که بگیره برام. چون اینجا که هم دیر تر میرسه و هم با قیمت بالاتر. ویرایش توسط Navid_K : 07-03-2009 در ساعت 08:49 PM |
|
|
|
|
|
|
#46 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
واسه اینکه آف تاپیک نشه ، چون این چیپست ِ S3C6410 که روی این دو تا امنیا هست واسه ی MID ها هم طراحی شده ، فک کنم درصدی امید باشه با یکم توئیک از توش هاست بکشن بیرون |
|
|
|
|
| این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Mazi (07-03-2009) |
|
|
#47 (permalink) | ||
|
نقل قول:
این سایز اصلا برای دستگاه موبایل قابل تحمل نیست، کلی دردسر و مضرات داره. خودت باید بهتر بدونی.برای اینکه آف تاپیک نباشه : وقتی گزینه ای مثل امنیا پرو داری دیگه صرف نظر کردن از اون توشیبای وسوسه کننده راحت تر میشه. نقل قول:
|
||
|
|
|
|
|
#48 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
|