![]() |
|
|
#21 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
ممنون از راهنماییتون. درسته همه گوشی های اپل لاک هست اما وقتی تو ایران این آیفون ها دارن کار میکنن یعنی آنلاکش کردن . این رو هم آنلاک میکنن حالا کی رو نمی دونم. فقط دارم حساب میکنم با 13% مالیات واسه 16 گیگش تقریبا در میاد 790 دلار کانادا. که قیمتش تقریبا به پول ایران میشه 695200 تومان. (با احتساب هر دلار کانادا 880 تومان). این به نظر من به صرفه هست اگه از اونجا بفرستن اگه با پست خصوصی مثل DHL بفرستن خوبه فقط نمی دونم هزینه پستش چقدر میشه. آخه پست ایران هیچ چیزش معمول نیست امکان داره دو در شه. اونوقت باید بیابید پرتقال فروش را.
از دوستان کسی اطلاعاتی داره که کی این گوش هک و آنلاک میشه؟
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
سلام به همه دوستان...
من می خواستم یه factory unlock 3gs بخرم ولی قبلش می خواستم بدونم همان مشکلات 3g رو در ایران داره؟ 1-delivery report برای همراه اول 2-این که نمیشه فیلم و عکس گرفت از گوشی های دیگه در ضمن این برنامه ibluetooth که میگن این مشکل رو رفع کرده مال خود apple هست ؟ 3-لطفا اگه کسی با gps کار کرده بگه توی خیابان های تهران چطوریه؟وقتی با ماشین رانندگی می کنی خیلی روان نشان میده کجایی یا مثلا هر 1-2 دقیقه یه بار نشون میده؟ اگه کسی جواب بده خیلی ممنون خواهم شد
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
میدونم از اون تاریخی که قرار بود گوشی به دستم برسه ، خیلی وقت هستش که گذشته ( آخه از شانس ما به هر فروشگاه AT&T که میرفتیم ، میگفتند که این گوشی رو ندارند ) و باز هم از شانس بد ما چند ساعت آخر که داشتم بر میگشتم تهران ، به یه فروشگاه Apple رفتیم و اونجا این گوشی رو خریدیم .
در کل اگه بخوام اون چند ساعتی رو که گوشی دستم بود و استفاده میکردم رو براتون توضیح بدم ، میتونم بگم که گوشی واقعا خوبی هستش ( یعنی برای کشور آمریکا و هر جایی که Support بشه ، میشه گفت عالی هستش ) ما این گوشی رو با قیمتی در حدود 270 دلار تهیه کردیم ( iPhone 3GS 16 ) ، که این اضافه شدن قیمت برای گارانتی ( Apple Care ) و اینترنت و ... و نکته جالب که همین گارانتی که داره ، این هستش که شما در حین این 2 سالی گه گوشی رو داری ، اگه یه بلایی سرش بیاد ، میتونی بیای و یکی دیگه بگیری !!! من وقت نکردم عکس و فیلم گرفته شده با گوشی رو در کامپیوتر تست کنم و فقط تونستم اونها رو در خود گوشی مشاهده کنم . سرعت فیلم برداری گوشی واقعا عالی هستش ، و سریع خودش رو با محیط از نظر نور و سرعت هماهنگ میکنه ، مثلا من داخل ماشین ( روز بود ) فیلم گرفتم و وقتی از داخل ماشین فیلم میگرفتم ، خودش رو با نور داخل ماشین تنظیم میکرد ( در حین فیلم برداری ) و به محض اینکه از محیط بیرون فیلم میگرفتم ، چون محیط بیرون روشن بود ، اول صفحه سفید میشد و بعد سریع با محیط خودش رو سازگار میکرد . قابلیت جدید دیگه ای که من در این گوشی دیدم ، نقشه گوگل بود که واقعا عالی کار میکرد و حتی به شما جهت ایستادنتون رو هم نشون میده . یک قالبیت دیگه ای هم که در گوشی اضافه شده ، قابلیت قطب نما بودش که اون هم در نوع خودش جالب هستش . سنسور های نور گوشی هم در بالای گوشی در کنار قسمت که شما گوش خودتون رو برای صحبت قرار میدید ، هستند . سرعت پاسخ دهی صفحه لمسی اون هم واقعا خوب و سریع هستش و شما اصلا لازم نیست که انگشت خودتون رو بر روی صفحه فشار بدید . میدونم ، همه اینها رو شما قبل توی سایت های مختلف خوندید و حتی بهتر و کاملتر ، من فقط خواستم تجربه اون چند ساعتی که گوشی دستم بود رو در اختیارتون قرار بدم . و حرف آخر اینکه این گوشی واقعا گوشی عالی هستش ، البته برای کسی که بتونی از همه امکانات خوبی که داره استفاده کنه و همه امکانات اون هم بیشتر بر میگرده به اینترنت که در ایران نمیشه استفاده کرد ، الان در آمریکا با دادن ماهی 30 دلار ، شما به صورت مادام به اینترنت وصل هستید و هر مقداری هم که بخواهید میتونید استفاده کنید . در کل به کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارند ، اگر در کشوری هستند که ساپورت میشه ، من پیشنهاد میکنم که بگیرند ولی اگر در کشوری هستند که این گوشی ساپورت نمیشه ( مثل ایران ) ، به شما پیشنهاد نمیکنم که این گوشی رو تهیه کنید .
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
من توی ویدیوهاش اینو دیدم. این یکی از کاربردهای قطب نماش هست که در گوگل مپس هم استفاده شده که جهتی که ایستادی همون جهت هم بهت نشون میده و همزمان تغییر میکنه... کسی میدونه این قطب نما از چه تکنولوژی استفاده میکنه؟ خب شما الان اینجا به کارت میاد ؟ کاشکی یکی برای ما میاوردی کادو میدادم به یکی :دی
--- We Weren't Born to Follow --- Pocket PC: HTC Touch Pro ROM: 5.07.831.2 WWE (Asia, 9 February 2009) RADIO: 1.11.25.01 ویرایش توسط hamid.it : 07-14-2009 در ساعت 12:27 AM |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
نقل قول:
دوست عزیر شما در واقع گوشیو بیمه میکنید مثل بیمه بدنه ماشین. حالا فرقش اینه که وقتی مثلا گوشیتون افتاد و شکست بیمه یکی نو به شما نیمده بلکه از اوراقی بقیه گوشیها استفاده میکنه و اون قسمت رو درست میکنه و تحویل میده حالا اون بنده خدایی که گوشیو نو بخره بگه گم کردمو واست بیاره به خودش یه گوشی دست دوم میدن که شاید کلی خط و خش هم داشته باشه منم این ترفندو به فکرش افتادم اما دیدم از نظر وجدانی خوب نیست من نو داشته باشم فامیلم دست دو.
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() تاریخ عضویت: May 2009
|
نقل قول:
این رو کی به شما گفته ؟! به جاش یه گوشی نو میدن، مگه ایرانه که یدونه گوشی آشغال بدن دست شما که بعدا دیگه مشتری سمتشون نره ؟ این سیستم مال کشور ماست که همه چیز انحصاری هست و خریدار مجبوره که از این 3-4 گزینه ای که هست فقط استفاده کنه، خارج اینجوری نیست! |
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
والا تا جایی که من هم دیدم و هم شنیدم این اولین باری بود که کسی گفته به جای گوشی قبلی یک نمونه دست دوم میدن... البته این فامیل های مستقر در خارج معمولا افاضاتی ازین دست زیاد ارائه میدهند!
کسی دستش اومد یک فیلم برداری حسابی بکنه باهاش .و بذاره اینجا لطفا. ظاهرا در این مورد (فیلم برداری) ابهام خیلی زیاده... |
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|