![]() |
|
|
#11 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
من واقعاً از توسعه و مطرح شدن آندروييد خوشحالم... آروم آروم اگه خوب بشه، WinMo هم يه تكوني به خودش مي ده كه عقب نمونه.
|
|
| این کاربر از rämTn برای این پست مفید تشکر کرده اند: | z hesam (07-11-2009) |
|
|
#17 (permalink) |
|
مدیر گفتگوی آزاد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
من که خیلی وقت پیشا گفته بودم که بدجوری بد سلیقه شدم :دی
ولی خوب من منظورم با یک دست کارکردنه که اون انحنا میتونه کمک حال باشه وگرنه با دو دست کار کردن دیگه اون انحنا چه از جلو چه از پشت کلا بی معنی میشه ویرایش توسط Shervin : 06-29-2009 در ساعت 08:45 PM |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
از نظر من که خیلی قیافش زشته !!!
|
|
| این کاربر از kabootar برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (07-11-2009) |
|
|
#20 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مهرداد جان گفتی ها... بابا این کج بودنش دیگه چه کوفتیه. این اچ تی سی هم بدعت های مزخرفی میذاره. از نظر ظاهری که مدل اندرویید سامسونگ به نظر من خیلی بهتره.
|
|
|
|
| این کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | kabootar (07-11-2009) |
![]() |
| برچسب ها |
| android, features, google, google experience, googleexperience, hero, htc, htc hero, htchero, sense, sense ui, senseui, اندروید, هیرو |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|