HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > News > Other News

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-29-2009, 12:50 PM   #1 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

پیش فرض S8000 Jet pREview

من در آخر گوشی جدید سامسونگ رو تو دستم گرفتم .
خیلی هیجان زده شدم زمانی که فهمیدم تنها تفاوتش با Omnia2 درعملکرد سیستمه!

طراحی: Jet یک گوشی خیلی صاف و براق است که اثر انگشت به راحتی روش میمونه .

یک صفحه لمسی 3.2 اینچی با کیفیت AMOLED و با رزولوشن 480X800 پیکسل داره .

سه دکمه در زیر صفحه نمایش هست که دکمه وسط یک دکمه جهت دار نیست بلکه دکمه ای برای برگشته که واقعا رنجش آوره . همه ی گوشی ها در بازار دارای یک دکمه میانی به عنوان دکمه MEnu هستند اما سامسونگ تصمیم گرفته که این دکمه رو برای دکمه برگشت در نظر بگیره . در قسمت چپ گوشی دکمه های کنترل صدا و در قسمت راست گوشی هم کلید قفل صفحه و کلید هایی شبیه کنترل صدا وجود دارند .من این دکمه ها رو فشار دادم و فکر میکردم که باید صدا کم و زیاد شه اما گوشی به قسمت Cube Interface رفت. و در قسمت پشت گوشی هم لنز 5 مگاپیکسلی قرار داره. باز هم قسمت پشت گوشی نسبت به اثر انگشت حساس تر از جلوی گوشیه0

امکانات و عملکرد گوشی:

زمانی که من برای بار اول jet رو تو دستم گرفتم احساس کردم که دارم یه گوشی Capactive رو حمل میکنم . واقعا که همه چیز دلنواز و روان بود. در کل میشه گفت قابل مقایسه با iphone است.
شما میتوانید همه چیز رو کنترل کنید . زمانی که شما انگشتتان را روی صفحه میکشید ، همه چیز واقعا سریع و بهتر از صفحه نمایش Capactive گوشی Ultra Touch نمایش داده میشه.
این سرعت ناشی از پردازنده قوی 800mhz روی این گوشیه.
چیز جدید دیگری که به این گوشی اضافی شده اینترفیس CUbe هست که مارو به یاد LG Arena میندازه .
اما ما میتونیم تو این گوشی از 6 قسمت این مکعب استفاده کنیم . این اینترفیس واقعا جالب و بامزست .

قسمت پخش کننده موزیک تغییر زیادی نکرده است . هنوز همون موزیک پلیر موجود روی Ultra Touch است . کیفیت صدا هم واقعا خوبه که بازم به خاطر موتور DNSE است . و ما شاهد یک سوکت 3.5 استاندارد هستیم که کیفیت پخش موزیک در hEAdSet واقعا عالیه .

یک چیز که من متنفرم ازش در Jet کیبورد مجازی روی صفحه نمایشه . زمانی که شما در حالت عمودی گوشی رو نگه داشتین ، قابلیت انتخاب میان Alpha-numeric و یا Qwerty وجود ندارد .
و فقط زمانی که شما گوشی رو به حالت افقی می چرخونین شاهد کیبورد qwerty خواهید بود .

jet دارای یه دوربین 5 مگاپیکسلی با فلش LED است . دوربین همه چیز مثل تشخیص چهره ، تشخیص لبخند ، فوکوس اتوماتیک ، تثبیت کننده تصویر و ... داره . کیفیت عکس ها خوبه .

من فعلا فایل Divx با خودم ندارم تا تست کنم اما Jet میتونه ویدئو های Divx رو بدون تبدیل، اجرا کنه . من نمیتونم تضمین کنم که Jet میتونه تموم Divx ها رو بدون مشکل اجرا کنه . اما خب Ultra touch تونسته یه Divx 358 مگابایتی رو بدون ایراد اجرا کنه ، اون موقع دیدن فیلم با پردازنده 800mhz واقعا باید لذت بخش باشه!

نتیجه :

اگه سامسونگ بتونه Omnia2 رو اینقدر سریع مثل Jet بسازه من اون موقع واقعا Omnia2 رو دوست خواهم داشت! jet واقعا یه گوشی Media-centric قویه. interface جدید هم که چیز دیگه ایه . من واقعا Cube Interface و سیستم جدید TOUchWiz 2.0 رو دوست دارم . یک خرید خوبه اگه شما سعی در شنیدن همه چیز در مورد iPhone هستین و فقط یک گوشی ساده میخواین که Ul خوب ، دوربین خوب ، و Media Player قوی داشته باشه .

ترجمه شده از سایت cellphone-review.co.uk

ویرایش توسط iNima : 06-29-2009 در ساعت 03:22 PM
iNima آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 5 کاربر از iNima برای این پست مفید تشکر کرده اند:
dadi (06-29-2009), Farshid.T (06-29-2009), Hamed (06-29-2009), Hossein505 (06-29-2009), manuelcalavera (06-29-2009)
قدیمی 06-29-2009, 01:30 PM   #2 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

ضمن تشکر ، باید بگم یکی دو تا ایراد داشت نوشته شون :

1- جت دارای صفحه ی 3.1 اینچی هست
2- صفحه ی امنیا 2 ، 3.7 اینچ هست !!!

حالا غیر از تفاوت وزن و اینا اینجارو ببینید تا دقیق مشخص باشه :

Compare phones - GSMArena.com
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 4 کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
cheshm_asali (06-29-2009), dadi (06-29-2009), Hossein505 (06-29-2009), iNima (06-29-2009)
قدیمی 06-29-2009, 02:35 PM   #3 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

Pictures: Samsung Jet S8000
amir_rafie (06-29-2009), iNima (06-29-2009)
قدیمی 06-29-2009, 02:49 PM   #4 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manuelcalavera نمایش پست ها
ضمن تشکر ، باید بگم یکی دو تا ایراد داشت نوشته شون :

1- جت دارای صفحه ی 3.1 اینچی هست
2- صفحه ی امنیا 2 ، 3.7 اینچ هست !!!

حالا غیر از تفاوت وزن و اینا اینجارو ببینید تا دقیق مشخص باشه :

Compare phones - GSMArena.com
سلام دوست عزیز ... خیلی ممنون که با دقت خوندید نوشته ی منو...
اگه توجه کرده باشین من فقط این Preview رو ترجمه کردم...

اشکالاتی رو که داشته گردن اون نویسنده بزارین!

و این که نوشتین که صفحش 3.1 است نه 3.2 ، بازم میگم که من تنها ترجمه کردم اونجا نوشته بود 3.2 !

و اما اگه از وزن و اندازه حرفی نزدم ، چون اونجا چیزی ننوشته بود !

در کل ... اگه ایراداتی داشته من شرمندم ! ان شالله تو پست بعدیم جبران میکنم عزیزان!
iNima آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-29-2009, 05:31 PM   #5 (permalink)
manuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هستmanuelcalavera ین کاربر خیلی کمک دیگران هست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimaattar نمایش پست ها
سلام دوست عزیز ... خیلی ممنون که با دقت خوندید نوشته ی منو...
اگه توجه کرده باشین من فقط این Preview رو ترجمه کردم...

اشکالاتی رو که داشته گردن اون نویسنده بزارین!

و این که نوشتین که صفحش 3.1 است نه 3.2 ، بازم میگم که من تنها ترجمه کردم اونجا نوشته بود 3.2 !

و اما اگه از وزن و اندازه حرفی نزدم ، چون اونجا چیزی ننوشته بود !

در کل ... اگه ایراداتی داشته من شرمندم ! ان شالله تو پست بعدیم جبران میکنم عزیزان!
من هم عرض کردم :

" نوشته شون "

و هیچ ایرادی بر شما نیست ، شما کارتون خیلی خوبه و از اول قوی شروع کردید
( فقط اگر همیشه برای این جور پست ها ، خودتون اطلاعاتی داشته باشید تا هم این ایرادات پیش نیاد و هم در آخر یا یه جایی که صلاح میدونید ، کنارش برداشت های خودتون رو هم بنویسید عالی میشه )

ممنون
manuelcalavera آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از manuelcalavera برای این پست مفید تشکر کرده اند:
iNima (06-29-2009)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش