HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > بخش عمومی > مشاوره برای خرید

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-04-2009, 03:05 PM   #31 (permalink)
مدیر اخبار
!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد!Al این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

!Al آواتار ها

در مورد بحثیم که راه افتاده،باید بگم،متاسفانه مطالب گفته شده خیلی از روی آگاهی از پاکت پیسی نیست،مثلاً اینکه امنیا با N95 مقایسه شده(حتی در زمینه دوربین)،اصلاً این دو گوشی دو کلاس کاملاً مجزا از هم هستند و تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیستن و تنها شباهتشون اینه که گوشین.
در مورد ایرادات گفته شده خیلی از ایرادها مختص ویندوز موبایل هستن و همه گوشیهای ویندوز موبایل باهاشون مشکل دارن،مثل دیده نشدن صفحه زیر نور آفتاب یا بلوتوث و اس ام اس و ...
در مورد باطری هم مقداری بی انصافی شده چون من با دیدن فیلم و کلی آهنگ گوش کردن و GPS و کارای معمولی گوشی ، حداقل دو روز باطریمو دارم و فکر می کنم این آمار کاملاً برای یک گوشی قابل قبول باشه،به این نکتم باید توجه کرد که سی پی یو این گوشی خیلی قویه و باطری زیادی مصرف می کنه و با این حال مصرف باطری قابل قبوله.
در مورد خطای تاچ هم فکر می کنم گوشی شما مشکل داره،چون الان هم تست کردم و همچین خطایی وجود نداره(شاید هم تو کالیبره کردن صفحه مقداری خطا داشتید)
در مورد دربی که برای محل شارژر هم تعبیه شده باید بگم که یک مزیت بزرگه، چون گوشیهایی مثل سونی اریکسون که فاقد این درب هستن، می بینیم که بر اثر جرم گرفتن مشکلاتی مثل درست نگرفتن شارژر و هدست و غیره رو پیدا می کنن. اما اینکه ورودی شارژر و هدست یکیه قبول دارم که اگه اینطور نبود خیلی بهتر می شد.
در مورد آنتن دهیم ایراد خیلی منطقی نیست الان دیگه می شه گفت آنتن دهی همه گوشیا در یک سطحه و مدتیه که دیگه نمی بینیم فلان گوشی یه جا آنتن بده و فلان گوشی نده،دیگم موقع خرید حرفی از آنتن دهی زده نمی شه درضمن سامسونگ هم از برندهای خیلی قدیمیه و همیشه آنتن دهیش معروف بوده.
کلاً قصدم این نیست که دفاع بی خود بکنم،کما اینکه بعضی از ایرادهای وارده رو هم قبول دارم،مثل کم بودن رزولوشن صفحه یا خطر death شدن(البته خودم هرگز بهش بر نخوردم،با اینکه بیش از 20 بار رام عوض کردم)،که اینهم فکر کنم همه گوشیهای ویندوز موبایل باهاش درگیر باشن.
در مورد گارانتی باید بگم که باز هم باهاتون موافق نیستم،قبول دارم که گارانتی الکی زیاد داریم،اما گارانتی واقعی هم داریم،خوشبختانه یکی از شرکتهایی که امنیا رو گارانتی می کنه شرکت پارس مایکروتله که واقعاً گارانتیش همه جوره آدمو ساپورت می کنه،اصلاً قصدم تبلیغ برای این شرکت نیست،اما وقتی حس کردم تاچ گوشیم ضعیفه فکر نمی کردم بدون هیچ هزینه ای صفحه گوشیم رو برام عوض کنن،اما این کار رو کردن ، تازه با هزینه خودشون هم برام ارسالش کردن که به نظرم مایکروتل می تونه یه پشتیبان خوب باشه و خیال آدم رو تا حدودی از مشکل تاچ و Death شدن راحت کنه.
در کل قبول دارم که امنیا هم مثل هر گوشیه دیگه ای خالی از اشکال نیست،اما بهتره وقتی می خواد گوشی تحلیل بشه بصورت درست این کار انجام بشه تا خدای نکرده برای کسی شبهه ای پیش نیاد.
با تشکر.
!Al آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از !Al برای این پست مفید تشکر کرده اند:
rezajoon57 (07-05-2009)
قدیمی 07-04-2009, 04:36 PM   #32 (permalink)
کاربر انجمن
eno
eno این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

eno آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_MacBook_Apple نمایش پست ها
در مورد صحبت اون فروشنده باید بگم که برای چندمین بار اعلام می کنم که این اولین تجربه پاک پیسی سامسونگ نیست،و سامسونگ حد اقل 4-5 ساله که داره پاکت پیسی می سازه که می شه به نمونه های i300 و i700 اشاره کرد که 2-3 سال قبل از امنیا وارد ایران شدن و من دیدمشون. و دارای ویندوز موبایل 5 بودن. درضمن نصب شدن یا نشدن نرم افزار هم به ویندوز موبایل و Frameworkبستگی داره نه خود پاکت پیسی.
توی پستتون هم مقایسه جالبی انجام دادین،اما متاسفانه باید بگم این مقایسه از پایه مشکل داره چون دیاموند2 نسل بعد از امنیاست و نمیشه اون رو با امنیا مقایسه کرد،مسلم که توی نسل بعد امکانات بیشتری نسبت به نسل گذشته اضافه می شه و اگه بخواین مقایسه صحیحی داشته باشین باید امنیا رو با دیموند1 مقایسه کنید، بهتره که 3 ماه صبر کنیم تا امنیا 2 وارد بازار بشه، اونوقت به راحتی می شه امنیا دو رو با دیاموند دو مقایسه کرد که از یک نسل هستن .
البته من دوست ندارم با پاسخ دادن اسپم کنم و از این به بعد هم سعی می کنم توجهی نکنم.

اولین تجربه پاکت پی سی سامسونگ بودن چیزی بود که فروشنده گفت که غلط و درستش به من ربطی نداره.اما نمی خواهید بگید رزولیشن غیر استاندارد تاثیری در برنامه ها نداره؟و نکته فروشنده این بود با صحبتش و می گفت ممکنه هر برنامه ای اجرا نشه که البته همونطور که عرض کردم با وجود نرم افزارهای موجود بنده توجهی به این بحث نکردم.
شما لطفا یک بار با دقت مطالعه بفرمایید ببینید اصلا اصل مطلب و بحث چی بود.

ما در مقایسه نسل قبل و بعد نداریم ,اصلا این که اومنیا یک نسل قبل تر از دیاموند 2 هست نمی تونه برای بنده به هر طریقی معنی داشته باشه..دیاموند 2 در اصل خیلی نزدیک به اچ دی هستش که اونم مدت زمانیه در بازار هست و به قول شما نسل قبلیه. دلیل این صحبت ها هم اینه که به خریداران با بررسی بی طرفانه کمی آگاهی بدیم تا خرید در میان پاکت پی سی های موجود رو با اطمینان بیشتر انجام بدند.
در هیچ فروم تخصصی دیگه ای هم همچین استانداردی که شما خلق فرمودید در نظر گرفته نشده و انواع اقسام پاکت ها رو با هم مقایسه می کنند .لطفا منطقی بحث کنید.

بله اگه بخواهیم کل کل کنیم به جای مقایسه همین کاری که شما فرمودید رو انجام می دیم.

.

ویرایش توسط eno : 07-04-2009 در ساعت 04:55 PM
eno آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-04-2009, 05:41 PM   #33 (permalink)
کاربر انجمن
google
google این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

google آواتار ها

نقل قول:
در مورد بحثیم که راه افتاده،باید بگم،متاسفانه مطالب گفته شده خیلی از روی آگاهی از پاکت پیسی نیست،مثلاً اینکه امنیا با N95 مقایسه شده(حتی در زمینه دوربین)،اصلاً این دو گوشی دو کلاس کاملاً مجزا از هم هستند و تحت هیچ شرایطی قابل مقایسه نیستن و تنها شباهتشون اینه که گوشین
دوست عزیزم قبلا گفتم این فقط برای اینه که بهتر بفهمید و بارها گفتم برای اینکه بتونم منظورم برسونم برای کیفیت 5 مگا پیکسل نمیدونم چی باید مثال بزنم . عزیزان مشخص که ان 95 با پاکت پی سی مقایسه نمیشه اما گفتم منظور من اینجا فهماندن کیفیت 5 مگا پیکسل هیچ ربطی هم به سیستم عامل نداره حالا ان95 نا k850 منظور کیفیت تصویر چرا نمی فهمید چی میگم
دوم ببینید تاچ امنیا مشکل داره هیچ ربطی هم به رامش نداره تو سایت رسمی سامسونگ هم این مورد مطرح شده . حتی در نسخه 6.5 اونم ذکر شده که سیستم تاچ و خطاش بهبود پیدا کرده یکم دقیت کنید باسیستم مبدل فارسی گوگل هم میتونید سایت سامسونگ برید و بفمید چی به چیه
------------
بهر حال ببینید
در مورد باتری هم بگذارید گوشی کاملا شارژ بشه بعد باهاش یک فیلم سینمایی 1:30 ببینید ببینید بازم باتری یک هفته نگه میداره
اگر من میگم زیر 6.5 نگه میداره منظور کارکرد بطور مداومه اینو چند بار دیدم دوستان میگن باتریش خوبه
بابا منظورم اینه یکسره کار کنه باید 5 ساعت نگه داره اما بطور مداوم بیشتر از3.5 نگه نمیداره
لطفا بیشتر دقت کنید
نقل قول:
در مورد آنتن دهیم ایراد خیلی منطقی نیست الان دیگه می شه گفت آنتن دهی همه گوشیا در یک سطحه و مدتیه که دیگه نمی بینیم فلان گوشی یه جا آنتن بده و فلان گوشی نده،دیگم موقع خرید حرفی از آنتن دهی زده نمی شه درضمن سامسونگ هم از برندهای خیلی قدیمیه و همیشه آنتن دهیش معروف بوده.
در مورد انتن دهی تقریبا همه موافقند کلا سامسونگ کیفیت خوبی در ایران نداره بهتره شما در یک محل مسقف یک دیاموند 1 با یک امنیا بگیرید کنار هم ببینید کدوم بهتر انتن میده
نقل قول:
در مورد باطری هم مقداری بی انصافی شده چون من با دیدن فیلم و کلی آهنگ گوش کردن و GPS و کارای معمولی گوشی ، حداقل دو روز باطریمو دارم و فکر می کنم
اصلا بی انصافی یا منصفانه قضاوت کنید معنی نداره ما واقعیت بیان کردیم هر گوشی در دست هر کسی یه طور باتریش دوام میاره ( صرف نظر از کیفیت باتری) اما تو سایت خود سامسونگ هم ادعا نکرده در کار مداوم بیشتر از 5 ساعت دوام بیاره حالا شما چکار میکنید که دو روز دوام میاره دیگه ربطی به گوشی فکر نکنم داشته باشه
نقل قول:
،اما گارانتی واقعی هم داریم،خوشبختانه یکی از شرکتهایی که امنیا رو گارانتی می کنه شرکت پارس مایکروتله که واقعاً گارانتیش همه جوره آدمو ساپورت می کنه،اصلاً قصدم تبلیغ برای این شرکت نیست،اما وقتی حس کردم تاچ گوشیم ضعیفه فکر نمی کردم بدون هیچ هزینه ای صفحه گوشیم رو برام عوض کنن،اما این کار رو کردن
این گوشی انقدر کیفیتش بالاس که موقع خرید اگر دقت کنید و مشکلی نباشه اصلا نیاز به گارنتی نیست اما من اینو گفتم چون گاها فرق گارانتی با بی گارانتیش 30 تومن میشه برای اونایی که میخوان بخرن و پولشون کمه و فکر میکنند گارانتی باید حتما باشه گفتم وگرنه خوب با گارانتی معلومه بهتره دوست من

نقل قول:
توی پستتون هم مقایسه جالبی انجام دادین،اما متاسفانه باید بگم این مقایسه از پایه مشکل داره چون دیاموند2 نسل بعد از امنیاست و نمیشه اون رو با امنیا مقایسه کرد،مسلم که توی نسل بعد امکانات بیشتری نسبت به نسل گذشته اضافه می شه و اگه بخواین مقایسه صحیحی داشته باشین
حرف دوستانو تایید میکنم مقایسه با عنوان نسل اصلا معنی نداره دیاموند 2 در واقع مدل لوکس دیاموند 1 هست و سیستم هاشون هم چندان فرق زیادی نمیکنه عملا نسل تلفن ها هر 5 سال یکبار دارای تحول کامل میشه مثلا نسل قبلی میتوان قبل از آیفون دانست تا حدودی اما کلا مقایسه نسلی درست نیست
--------------
دوستان خواهشا اینکه چه موردی قبول دارید چیو نه اینجا ننویسید
اگر لطف کنید اینجا
فقط بطور نکته وار و گزینه گزینه
مشاهدات خودتونو بنویسید و تصمیم بذارید به عهده خواننده نه اینکه نظر بدید
فقط خواهشا نکته وار با ذکر عدد مثل خود من نکات مثبت یا منفی یا مشاهدات خودتونو بنویسید
اینطوری اینجا درگیری هم بوجود نمیاد

ویرایش توسط google : 07-04-2009 در ساعت 05:58 PM
google آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-04-2009, 10:34 PM   #34 (permalink)
کاربر انجمن
happy_crow
happy_crow این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali_MacBook_Apple نمایش پست ها
دوست من گوشی شما تاچش مشکل داره و باید تاچ پنلش عوض بشه،وگرنه تاچ امنیا توی پاکت پیسیا جزء بهترینهاست،و توی آزمایش مایکروسافت بعد از HD بالاترین امتیاز رو توی تاچ گرفته.
منم گوشیم قبلاً این مشکل رو داشت، اما بعد از تعویض تاچ پد همه چیز دگرگون شد،پیشنهاد می کنم حتماً این کار رو بکنید.
در مورد آنتن دهی اصلاً حرفتون رو قبول ندارم،چون برندهای نوکیا،سونی اریکسون و سامسونگ رو هر کدوم حداقل به مدت یک سال تجربه کردم، و با توجه به تجربیاتم حرفتون در مورد آنتن برام غیر قابل قبوله.

تاچ گوشی من روزی که از اتصالات گرفتم مشکل داشته پس... آخه من روز اول به این مشکل خوردم...

در مورد آنتن دهی من شما رو یک روز دعوت میکنم منزل خودم . من یه PPC دیگه خونه دارم فعلا خواستی اون یکی PPC رو هم از دوستم میگیرم. دوتا نوکیا معمولی که یکیش از بد روزگار 1100 دارم یه سونی اریکسون W550 دارم که فککنم 2500 بار خورده زمین دارم ... همه اینها توی خونه من آنتن میدن. اما امنیا.... این ستاره آنتن دهی حتی نمیفهم که اصلا اینجا شبکه هست.!!!!

توی زیر زمین خونه دوستم حتی سامسونگ معمولی اونهم مثل من آنتن نمیده. اما باز N70 دوست دیگم آنتن میده.

پس یه لطفی کن بگو من بیام ببینم شاید واقعا مال من مشکل داره...

نمیدونم ...
اما من دیگه شاهد بهتری ندارم ارائه بدم .

نهار هم دعوتتون میکنم منزل بیا ببینیم اگه گوشی من اشکال داره برم اتصالات.
happy_crow آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-04-2009, 10:49 PM   #35 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

نقل قول:
توی زیر زمین خونه دوستم حتی سامسونگ معمولی اونهم مثل من آنتن نمیده. اما باز N70 دوست دیگم آنتن میده.
این مسئله کاملا تصدیق میشه من خودم ان 70 داشتم قبل از امنیا
واقعا نوکیا و بعدش سونی قابل مقایسه نیست با انتن دهی سامسونگ اصلا نیازی به اثبات و این حرفا هم نداره
قدیمی 07-04-2009, 11:01 PM   #36 (permalink)
کاربر انجمن
happy_crow

مقایسه بین گوشیها از هر نظر هم به نظرم امکان داره شما هر امکانی رو میتونید اگه در گوشی مشابهی وجود داشته باشه مقایسه کنید.
اصولا اتوموبیل نیست که بگید بی ام دبلیو اتاق 3 رو با بنز C کلاس مقایسه میکنند اونهم بخاطر اختلاف اندازه 1 متری یا اختلاف قیمت 10 هزار دلار... گوشی بودنشون اصولا اصلی ترین چیزشونه فک کنم...
اینجا بحث هزینه و کاراییه.
اگه حتی یک چیز در همه PPC ها مشترک هم هست میشه بیان بشه.!
مگه دوربین غیر عکس گرفتن سالاد هم درست میکنه که میگید با دوربین N95 قابل مقایسه نیست؟ خب از دوربین عکس و فیلم برداری میخواید که من بااینکه از نوکیا نفرت دارم باز میگم اون بهتره!
شما بگزارید در حالت فیلم برداری این امنیا رو و دستتون رو تکون بدید و فیلم بگیرید ببینید که صفحه کمی کش میاد اما این در مورد N95 خیلی خیلی کمتر دیده میشه.!
اینکه مثلا آنتن یک پاکت پی سی بده کلی نیست. اما میشه با یک چیز هم رنچ مقایسه کرد حتی میشه با قدیمیتر ها هم مقایسه کرد.
آیمیت هنگ میکرد اما آنتن هم میداد. O2 آنتن خوب نمیداد
.بطور کلی تمامی HTC ها بهتر از امنیا آنتن میدهند. اینطوری قابل مقایسه هم شد ... خوبه؟

من خودمم امنیا دارم اما تعصب سر 500 تومن پول که نداریم. پول دادیم هممون میخوایم رفیقمون که میخواد بخره حالش گرفته نشه. یا اصلا حال کنه بخره.

من خودم اگه اینجارو خونده بودم احتمال 80 90 درصد یه جیز دیگه میخریدم مثلا W995 میخریدم که با همون پول میشد موزیک و GPS و WIFI و دوربین 8 مگاپیکسل رو داشت. اونهم واسه اینکه میدونم سونی اریکسون هنوز بهتر از سامسونگ آنتن میده ...
این کاربر از happy_crow برای این پست مفید تشکر کرده اند:
eno (07-05-2009)
قدیمی 07-05-2009, 04:50 AM   #37 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط happy_crow نمایش پست ها
من خودم اگه اینجارو خونده بودم احتمال 80 90 درصد یه جیز دیگه میخریدم مثلا W995 میخریدم که با همون پول میشد موزیک و GPS و WIFI و دوربین 8 مگاپیکسل رو داشت. اونهم واسه اینکه میدونم سونی اریکسون هنوز بهتر از سامسونگ آنتن میده ...
به نظر من این مهمه
منم همینو میخوام
که با خوندن این متن بهتر تصمیم بگیرید
نه اینکه فکر کنید میخوام بگم این گوشی بده نه میخوام مثل این دوستمون بتونید بهتر تصمیم بگیرید البته واضه باید برای مدل های دیگر هم این نکات بررسی بشه
مرسی
قدیمی 07-05-2009, 07:06 AM   #38 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

درود بر همه. بحث ها به تعصب های برندی و کل کل استقلالی پرسپولیسی داره کشیده میشه. در صورت ادامه یافتن چنین مطلبی تاپیک قفل خواهد شد. لطفا دوستان رعایت بفرمایند.
ضمنا اینجا انجمن پاکت پی سی است. لطفا دقت بفرمایید وارد بحث قدیمی و بی حاصل نوکیا و پاکت پی سی نشوید.

با تشکر از همه.
siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند:
M☼HAMMAD (07-05-2009), METALLICA (07-05-2009)
قدیمی 07-05-2009, 10:09 AM   #39 (permalink)
کاربر انجمن
happy_crow

ریس ما خودمون اصلا از این بحثها سعی میکنیم دور باشیم.
منظور این بود که هر وسیله ای با توجه به شرایط و امکاناتی که داره باید مورد بررسی قرار بگیره.
بحث من تنها این بود که دوربین به هر چیزی وصل باشه دوربینه...
امنیا از هر پاکت پی سی دیگه ای که من دستم گرفتم بهتر کار میکنه...
حتی از دایموند 2 که فک کنم آخرین کارهای یک پاکت پی سی ساز درست حسابیه.
در ضمن من خدمتتون اعتراف باید بکنم که من با سیم کارت خودمون توی دهلی چند روز پیش یه گشت و گزاری زدم و همه جا مثل بنز آنتن میداد حتی کم هم نمیشد.
یه سرویس خوب هم داشتن که تایم زون رو حتی اونجا هم خودش تنظیم میکرد. اما امان از این سرویسهای ما.
من عرضم این بود که سرویسهای ما با امنیا مشکل داره یککم.

اگه هر جای بحث اسپم بود ریس دستور بدره پاک کنیم
قدیمی 07-05-2009, 11:44 AM   #40 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

happy جان منظورم شخص خاصی نبود. احساس کردم ممکنه ناراحتی هایی که معمولا در ادامه این بحث ها بوجود میاد پیش بیاد. ازین نظر عرض کردم.
siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 2 کاربر از siavash78 برای این پست مفید تشکر کرده اند:
happy_crow (07-05-2009), M☼HAMMAD (07-05-2009)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش