HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Forum NEWS & Announcements > پیشنهادات و انتقادات

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-03-2009, 03:38 PM   #1 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

Lightbulb ایجاد بخش های جدید

سلام دوست عزیز

همونطور که میدونیم این فروم بیشتر به پاکت پی سی ها تعلق داره .

اما احتمال وجود افرادی که مایل به کسب اطلاعات در باره گوشی های جاوا و یا سیمبین هستند ، 100% است!

اما ما در این فروم بخش های کمی برای این جور گوشی ها داریم . به نظر من اگه این بخش ها زیاد تر بشن ، تعداد بازدید از فروم زیباتون دو برابر خواهد شد!

و اما ...

از نظر من ما به 2 بخش دیگه هم نیاز داریم :

- مقایسه : بخشی که افراد بتونن توش گوشی هارو به طور گسترده مقایسه کنن .
- بررسی تخصصی : که توی این بخش هم افراد میتونن پست هایی در باره ی بررسی تخصصی گوشی های جدید بدن .

با تشکر ...
iNima آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-03-2009, 06:04 PM   #2 (permalink)
مدیر ارشد
Farshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Farshid.T آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimaattar نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

همونطور که میدونیم این فروم بیشتر به پاکت پی سی ها تعلق داره .

اما احتمال وجود افرادی که مایل به کسب اطلاعات در باره گوشی های جاوا و یا سیمبین هستند ، 100% است!

اما ما در این فروم بخش های کمی برای این جور گوشی ها داریم . به نظر من اگه این بخش ها زیاد تر بشن ، تعداد بازدید از فروم زیباتون دو برابر خواهد شد!
درحال حاظر بیش از ده ها فروم تخصصی برای گوشی های بدون سیستم عامل و Symbian وجود داره که دارن از بهترین متخصصین استفاده میکنند. ما اگر بخوایم در این زمینه کار کنیم در مقابل اونها هیچ حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.

حالا گذشته از اینها، هدف HU ایجاد انجمنی تخصصی برای Gadgetهای هوشمند بوده و هست. کاربری که دنبال کسب اطلاعات برای این دسته از Gadget ها باشه میدونه که فقط HU و چند فروم دیگه در این زمینه کار میکنند. پس وقت خودش رو برای گشتن در جای دیگه تلف نمیکنه و در مقابل هم کسی برای بدست آوردن اطلاعات یا عیب یابی گوشی Symbian سراغ HU نمیاد.
Farshid.T آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این 6 کاربر از Farshid.T برای این پست مفید تشکر کرده اند:
ArYaNLaNd (07-03-2009), harei (07-06-2009), Hossein505 (07-03-2009), M☼HAMMAD (07-03-2009), Shahram (07-03-2009), siavash78 (07-04-2009)
قدیمی 07-28-2009, 10:54 AM   #3 (permalink)
کاربر انجمن
Graveworm
Graveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسهGraveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Graveworm آواتار ها

در مورد tablet ها من تاپیکی پیدا نکردم
قرار نیست بحث بشه در موردشون اینجا ؟

وبلاگ جعبه ابزار

نظر شخصی: بد و بیراه گفتن به محصولات مایکروسافت، نشانه "مدرن" و "کول" بودن نیست. حتی شما دوست عزیز!
Graveworm آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-28-2009, 12:45 PM   #4 (permalink)
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
siavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهsiavash78 این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

siavash78 آواتار ها

فکر کنم بخش تبلت به زیرمجموعه های یو ام پی سی و نت تاپ ها اضافه بشه بدک نیست. البته چون از نظر سایز هندهلد محسوب نمیشن بهتره در بخش عمومی کامپیوتر ایجاد بشه.
siavash78 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-28-2009, 01:17 PM   #5 (permalink)
کاربر انجمن
Graveworm
Graveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسهGraveworm این کاربر به زودی به شهرت می رسه

Graveworm آواتار ها

به نظر من اضافه بشه خوبه، مخصوصا با اومدن مالتی تاچ ها و ویندوز 7
میشه بحث های آموزشی خوبی داشت
البته منم برا این پرسیدم و تاپیک نزدم در مورد تبلت چون اسم سایت handheld هست و tablet ها حتما هندهلد نیستن

وبلاگ جعبه ابزار

نظر شخصی: بد و بیراه گفتن به محصولات مایکروسافت، نشانه "مدرن" و "کول" بودن نیست. حتی شما دوست عزیز!
قدیمی 07-28-2009, 03:54 PM   #6 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Graveworm نمایش پست ها
به نظر من اضافه بشه خوبه، مخصوصا با اومدن مالتی تاچ ها و ویندوز 7
میشه بحث های آموزشی خوبی داشت
البته منم برا این پرسیدم و تاپیک نزدم در مورد تبلت چون اسم سایت handheld هست و tablet ها حتما هندهلد نیستن
به نظر من که همون زیر نت بوک و یو ام پی سی می تونه باشه.
در ضمن چرا هندهلد نیست ، اصلا یک مصرف ش برای همین هست که دست گرفته بشه دیگه
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-29-2009, 01:22 PM   #7 (permalink)
مدیر ارشد
Farshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری دارهFarshid.T این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Farshid.T آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
من هم چند روز پیش موقع گذاشتن خبر اپل تبلت به حسین پیشنهاد دادم که همینطور بشه. حالا بهتره خودش بیاد نظر نهایی رو بده.
Farshid.T آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-29-2009, 01:50 PM   #8 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

منم موافقم
قدیمی 07-30-2009, 09:37 PM   #9 (permalink)
کاربر انجمن
Graveworm

Graveworm آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
در مقایسه با ppc و umpc گفتم
آخه سنگینتره خوب :دی

وبلاگ جعبه ابزار

قدیمی 07-30-2009, 10:26 PM   #10 (permalink)
مدیر پاکت پی سی
Hossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استHossein505 این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

Hossein505 آواتار ها

بخش اخبار تغییر کرد

UMPC ,Netbook ,Tablet PC

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش