![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر iOS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
سلام دوست عزیز
همونطور که میدونیم این فروم بیشتر به پاکت پی سی ها تعلق داره . اما احتمال وجود افرادی که مایل به کسب اطلاعات در باره گوشی های جاوا و یا سیمبین هستند ، 100% است! اما ما در این فروم بخش های کمی برای این جور گوشی ها داریم . به نظر من اگه این بخش ها زیاد تر بشن ، تعداد بازدید از فروم زیباتون دو برابر خواهد شد! و اما ... از نظر من ما به 2 بخش دیگه هم نیاز داریم : - مقایسه : بخشی که افراد بتونن توش گوشی هارو به طور گسترده مقایسه کنن . - بررسی تخصصی : که توی این بخش هم افراد میتونن پست هایی در باره ی بررسی تخصصی گوشی های جدید بدن . با تشکر ... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
حالا گذشته از اینها، هدف HU ایجاد انجمنی تخصصی برای Gadgetهای هوشمند بوده و هست. کاربری که دنبال کسب اطلاعات برای این دسته از Gadget ها باشه میدونه که فقط HU و چند فروم دیگه در این زمینه کار میکنند. پس وقت خودش رو برای گشتن در جای دیگه تلف نمیکنه و در مقابل هم کسی برای بدست آوردن اطلاعات یا عیب یابی گوشی Symbian سراغ HU نمیاد.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
در مورد tablet ها من تاپیکی پیدا نکردم
قرار نیست بحث بشه در موردشون اینجا ؟
|
|
|
#5 (permalink) |
|
به نظر من اضافه بشه خوبه، مخصوصا با اومدن مالتی تاچ ها و ویندوز 7
میشه بحث های آموزشی خوبی داشت البته منم برا این پرسیدم و تاپیک نزدم در مورد تبلت چون اسم سایت handheld هست و tablet ها حتما هندهلد نیستن
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
در ضمن چرا هندهلد نیست ، اصلا یک مصرف ش برای همین هست که دست گرفته بشه دیگه
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من هم چند روز پیش موقع گذاشتن خبر اپل تبلت به حسین پیشنهاد دادم که همینطور بشه. حالا بهتره خودش بیاد نظر نهایی رو بده.
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
نقل قول:
آخه سنگینتره خوب :دی
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |