![]() |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این رام چیست ؟ | |||
| رام خوبی هستش . |
|
16 | 66.67% |
| از این رام راضی نیستم . |
|
8 | 33.33% |
| رأی دهندگان: 24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#91 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#92 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
2 تا خبر :
خبر اول اینکه به احتمال زیاد ، امروز یا فردی ، رام Dutty R12 ارائه میشه ... خبر دوم هم اینکه ، امروز بیکار بودم و نشصتم رام Leo R1 رو Page Pool اون رو به 20 تغییر دادم و دوباره نصب کردم ، و واقعا سرعتش خیلی بهتر و روانتر شدش ...
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
|
|
#93 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
بعد اينكه يادمه در مورد سرعت رام ديوتي هم گفته بودي ميشه يه كارهايي كرد كه سرعتش بيشتر بشه،اگه ميشه در مورد اونم يه توضيحاتي بده.
|
|
|
|
#94 (permalink) |
|
توی این آدرس برید و آخرین ورژن برنامه Page Pool Changer رو که الان 2.21 هست رو دانلود کنید :
[Updated: 08 Sep 2008] PagePool Changer - xda-developers بعد از دانلود برنامه اون رو باز کنید و فایل رام رو انتخاب کنید و عدد 20 رو انتخاب کنید و بعد Change رو بزنید تا این تغییر انجام بشه و بعد رام رو نصب کنید ... در مورد تغییرات دیگه هم که گفتم ، من تمام تغییرات دیگه ای که رو گوشی انجام میدم رو با برنامه HD Tweak انجام میدم و این قسمت ها رو انجام میدم : شماره 14 ( از 1 تا 3 - بر رو آخرین گزینه ) ، شماره 18 ( از 1 تا 3 - بر روی آخرین گزینه ) . البته دقت کنید که این تنظیمات باعث میشه که فضای مموری شما گرفته بشه و من این تنظیمات رو فعلا بر روی این رام که از مانیلا 2.5 استفاده کرده ، دارم استفاده میکنم و قبلا بر روی حالت Advice برنامه و یا یک مرحله بعد اون قرار میدادم ... البته با نصب درایور گرافیکی هم ، یکمی سرعت مانیلا بهتر شده و روانتر کار میکنه ( من از هر دو تا فایل گرافیکی که در کلوپ Touch HD معرفی کردم ، استفاده کردم و هر دوی اونها خوب هستند )
Phone : Blackstone / HTC Touch HD | OS : Windows Mobile 6.5 Professional | Color : Black Gloss ![]() HSPL : SPL-1.56.OliNex | Core ROM Base : 1.59.709.0 | Radio : 1.17.25.09 / 52.69.25.37H | Manila Version : 2.5.19202525.0 Custom ROM : Dutty's HD WM6.5 | Custom ROM Version : Leo R7 | Custom ROM Build : 5.2.23016.5.3.0 | ROM Installed On : 28/10/09 |
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
دوستان ، ورژن R12 هم ارائه شد .
فقط به دلیل مشکل سروری که Dutty داشته ، نتونسته اونها رو در سرور خودش آپلود کنه و باید فقط از Rapidshare دانلود کنید و یا صبر کنید تا در سرور خودش هم آپلود بکنه ...
|
|
|
|
|
#97 (permalink) |
|
دوستان ، لینک های مستقیم رام Dutty R12 رو هم براتون قرار دادم ، میتونید دانلود کنید ...
|
|
|
|
|
#98 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
|
سلام
دانیال عزیز من بعد از R6 ، R10 و R11 رو هم نصب کردم. البته احساس میکنم کمی سرعت R11 کم بود. اما حالا قصد R12 رو دارم. اما اینجا میخوام ببینم شما که الان مدتی هست Leo1 رو دارین با چه مشکلاتی مواجه بودین که حل شد و یا نشد. و مسئله SMS ها دقیقاً چی بود ؟ ممنون |
|
|
|
|
|
#99 (permalink) |
|
من تا به الان هیچ مشکل خاصی با این رام ، یعنی Leo R1 نداشتم ، البته درست هستش که این SMS اون یکم مشکل داره ولی قابل تحمل هستش ...
1. مشکل SMS به این صورت هستش که شما وقتی مثلا میخواهید یک SMS بفرستید ، باید یک چند ثانیه صبر کنید تا برنامه بالا بیاد ، البته این مشکل رو میتونید با اینکار که برنامه SMS رو از Task Manager نبندید ، حل کنید . 2. بعد از بالا آمدن برنامه شما میتونید SMS رو بفرستید ، و مشکل بعدی اینجاست که اگه شما Delivery گوشی رو فعال کرده باشید ، شما نمی تونید اونها رو با برنامه های پاک کننده Delivery پاک کنید ، به این دلیل که Delivery به صورت یک SMS برای شما میاد ، البته نه اینکه واقعا یک SMS باشه و باید هر بار خودتون اون رو پاک کنید ... 3. کلا باید قید هر چی فولدر توی SMS بودید رو بزنید ، چون اصلا هیچ کدوم اونها رو نمی تونید ببینید ... 4. مشکل بعدی عدم وجود Draft هستش که به همون مشکل بالایی بر میگرده و به این صورت که اگه شما یک SMS رو به صورت Draft داشته باشید یا Save کنید ، وقتی یک New Message رو باز کنید ، اون SMS بالا میاد ... 5. در کل باید قید خواندن SMS های قبلی رو هم بزنید ، چون دیدن اونها زمان زیادی میبره تا بالا بیاند ، مخصوصا اگه SMS هایی که به یک نفر داده باشید زیاد باشند و بعضی وقت ها درست هم نشون داده نمیشند و در پی این مشکل شما اصلا هیچ SMS رو نمیتونید پاک کنید ( البته از قبلی ها ) و باید یکی یکی اونها رو از Tab SMS که فقط 25 تا نشون میده پاک کنید ، چون اگه در قسمت All Message یک نفر که SMS های زیادی داره رو بزنید که SMS های اون پاک بشه ، باید مدت زیادی رو صبر کنید ( حالا نمیدونم اصلا کار بکنه ، چون من 1 الی 2 ساعت هم صبر کردم نشد !!! ) ... 6. بعضی وقت ها ( خیلی به ندرت - 1 در 1000 ) هم این مشکل پیش میاد که یک نفر SMS برای شما میده و شما اون رو دریافت نمیکنید و بعد از اینکه دوباره SMS جدید بده ، قبلی رو هم میتونید ببینید ... ( من این مشکل رو وقتی متوجه شدم که تنظیم گوشی رو روی این قرار داده بودم که وقتی SMS میاد ، گوشی روشن بشه و وقتی روشن میشد ، هیچی چی دریافت نمیکردم ... حالا همه اینها رو گفتم ، اما من برام هیچ کدوم از اینها مهم نبوده و کارم راه افتاده ، حتی با این مشکلات ، چون الان شاید روزانه 30 تا SMS بفرستم و دریافت کنم ، اما هیچ مشکل خاصی هم نداشته باشم ... در مورد مشکلات دیگه ، که من چیز خاصی تا حالا ندیدم و باز هم نداشتم ( !!! ) ، با نصب فایل های گرافیکی و تغییر Page Pool اون و یک سری تغییرات دیگه ، سرعت اون رو هم بالاتر بردم و الان خیلی خوب داره کار میکنه ( البته قبلش هم خوب بودش ، اما الان خیلی عالی تر شده !!! ) امیدورام کامل گفته باشم ، اگه جای دیگه ای رو سوال دارید ، بفرمایید .
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|