![]() |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این رام چیست ؟ | |||
| رام خوبی هستش . |
|
16 | 66.67% |
| از این رام راضی نیستم . |
|
8 | 33.33% |
| رأی دهندگان: 24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#114 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
دوستان یه سر به این اینجا بزنید. فکر کنم سایت اچ تی سی رام رسمی ارائه داده که فارسی رو هم ساپرت میکنه. یه سوال. من که گوشی رو آنلاک کردم میتونم رام رسمی نصب کنم یا نه. ممنون
انجمن تخصصی موبایل - نمايش پست تنها - دانلود Official WWE ROM براي گوشی Touch HD ا |
|
|
|
|
|
#115 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
سلام من یه سوال داشتم این رام leo 2 رو که من ریختم خودش به صورت اتوماتیک به gprs وصل میشه و همین مساله باعث می شه باطری زیاد مصرف شه و هم معلوم نیست که چه قدر برای من هزینه می ندازه
حالا من چی کار کنم تا اتوماتیک وصل نشه ؟
|
|
|
#116 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟
|
|
|
|
|
|
|
#117 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
من هم مشكل مصرف شديد باتري رو داشتم بطوري كه قبل اينكه بخوابم 40 درصد شارژ داشت و بعد از 4 ساعت كه بلند شدم ديدم كه گوشيم خاموش شده و متوجه شدم كه شارژش تموم شده و فكر كرد كه شايد مال برنامه هايي كه نصب كردم باشه و براي همين دوباره هارد رسيت كردم و هيچ برنامه اي نصب نكردم و يه روز تستش كردم ولي باز هم مصرف شديدا بالا بود. پس احتمالا جريان از اين قراره.من كه حالا رام رو به R11 عوض كردم ولي شما بگرد ببين توي قسمت كانكشن از كجا ميتوني غيرفعالش كني. اين رام مال رام اصلي htc و مال كشورهاي عربيه و ربطي به ايران نداره و تنها حسنش اينه كه نياز به نصب عربايزر نداره( همين )
|
|
|
|
#118 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
|
کاملا تایید میشه این رام برعکس رام های قبلی و رام R1 ,مصزف باتریش خیلی زیاده .این مصرف مربوط به نرم افزار خاصی هم نیست چون من هنوز روش برنامه نریخنم.از دوستان یکی که زبانش خوبه این قضیه رو تو سایت اصلی مطرح کنه تا در رام بعدی این مشکل اصلاح بشهمشکل بعدی این رام مشکل ابدیت وضعیت اب و هوا my locatıon در مانیلا هست که ابدیت نمیشه و مشکل داره
|
|
|
|
|
|
#120 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
|
من قکرنمی کنم که به خاطر این مساله باشه.م قسمت های مختلفی که به اینترنت وصل میشه رو چک کردم هیچکدوم روی حالت auto update نیست.دوستان حالت 3G رو از comm manager خاموش کنن بیینن تغییری تو مصرف باطری ایجاد میشه یا نه !
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|