HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Windows Mobile > بخش ROM پاکت پی سی > معرفی و بررسی رام > HTC Touch HD ROMs

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این رام چیست ؟
رام خوبی هستش . 16 66.67%
از این رام راضی نیستم . 8 33.33%
رأی دهندگان: 24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-31-2009, 06:46 AM   #111 (permalink)
METALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

METALLICA آواتار ها

دوستان از شما كسي رام leo R2 رو نصب كرده كه ببينه شارژش چطوريه، آخه مال من خيلي مصرفش بالا ست .
شايد هم مال يه نرم افزار خاص باشه.

METALLICA آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-31-2009, 11:13 AM   #112 (permalink)
کاربر انجمن
ho3ein.agl
ho3ein.agl این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

من میخوام نصب کنم ولی نمیدونم دقیقا چه مشکلاتی داره؟ مثلا این مشکل اس ام اس چیه ؟؟ میشه با هاش سر کرد یا نه؟؟
ho3ein.agl آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-31-2009, 12:35 PM   #113 (permalink)
METALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کردMETALLICA این کاربر را می بایست همیشه حفظ کرد

METALLICA آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ho3ein.agl نمایش پست ها
من میخوام نصب کنم ولی نمیدونم دقیقا چه مشکلاتی داره؟ مثلا این مشکل اس ام اس چیه ؟؟ میشه با هاش سر کرد یا نه؟؟
دوست من شما پست شماره 99 همين تاپيك رو كه توسط دانيال نوشته شده بخون كه كامل اين مشكل توضيح داده شده.

قدیمی 08-31-2009, 06:32 PM   #114 (permalink)
کاربر انجمن
ho3ein.agl

دوستان یه سر به این اینجا بزنید. فکر کنم سایت اچ تی سی رام رسمی ارائه داده که فارسی رو هم ساپرت میکنه. یه سوال. من که گوشی رو آنلاک کردم میتونم رام رسمی نصب کنم یا نه. ممنون

انجمن تخصصی موبایل - نمايش پست تنها - دانلود Official WWE ROM براي گوشی Touch HD ا
قدیمی 09-01-2009, 03:25 PM   #115 (permalink)
کاربر انجمن
bxtt74
bxtt74 این کاربر آینده روشنی دارهbxtt74 این کاربر آینده روشنی داره

bxtt74 آواتار ها

سلام من یه سوال داشتم این رام leo 2 رو که من ریختم خودش به صورت اتوماتیک به gprs وصل میشه و همین مساله باعث می شه باطری زیاد مصرف شه و هم معلوم نیست که چه قدر برای من هزینه می ندازه
حالا من چی کار کنم تا اتوماتیک وصل نشه ؟

Galaxy S
ROM : I9000JPJ8

bxtt74 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-01-2009, 03:41 PM   #116 (permalink)
کاربر انجمن
ho3ein.agl

نقل قول:
دوستان یه سر به این اینجا بزنید. فکر کنم سایت اچ تی سی رام رسمی ارائه داده که فارسی رو هم ساپرت میکنه. یه سوال. من که گوشی رو آنلاک کردم میتونم رام رسمی نصب کنم یا نه. ممنون

انجمن تخصصی موبایل - نمايش پست تنها - دانلود Official WWE ROM براي گوشی Touch HD ا

کسی نیست جواب مارو بده؟
قدیمی 09-01-2009, 07:08 PM   #117 (permalink)

METALLICA آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط bxtt74 نمایش پست ها
سلام من یه سوال داشتم این رام leo 2 رو که من ریختم خودش به صورت اتوماتیک به gprs وصل میشه و همین مساله باعث می شه باطری زیاد مصرف شه و هم معلوم نیست که چه قدر برای من هزینه می ندازه
حالا من چی کار کنم تا اتوماتیک وصل نشه ؟

من هم مشكل مصرف شديد باتري رو داشتم بطوري كه قبل اينكه بخوابم 40 درصد شارژ داشت و بعد از 4 ساعت كه بلند شدم ديدم كه گوشيم خاموش شده و متوجه شدم كه شارژش تموم شده و فكر كرد كه شايد مال برنامه هايي كه نصب كردم باشه و براي همين دوباره هارد رسيت كردم و هيچ برنامه اي نصب نكردم و يه روز تستش كردم ولي باز هم مصرف شديدا بالا بود. پس احتمالا جريان از اين قراره.
من كه حالا رام رو به R11 عوض كردم ولي شما بگرد ببين توي قسمت كانكشن از كجا ميتوني غيرفعالش كني.
نقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟
اين رام مال رام اصلي htc و مال كشورهاي عربيه و ربطي به ايران نداره و تنها حسنش اينه كه نياز به نصب عربايزر نداره( همين )

قدیمی 09-01-2009, 11:20 PM   #118 (permalink)
کاربر جدید
ferryultrastar
ferryultrastar این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

ferryultrastar آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط metal7933007 نمایش پست ها
دوستان از شما كسي رام leo R2 رو نصب كرده كه ببينه شارژش چطوريه، آخه مال من خيلي مصرفش بالا ست .
شايد هم مال يه نرم افزار خاص باشه.
کاملا تایید میشه این رام برعکس رام های قبلی و رام R1 ,مصزف باتریش خیلی زیاده .این مصرف مربوط به نرم افزار خاصی هم نیست چون من هنوز روش برنامه نریخنم.از دوستان یکی که زبانش خوبه این قضیه رو تو سایت اصلی مطرح کنه تا در رام بعدی این مشکل اصلاح بشهمشکل بعدی این رام مشکل ابدیت وضعیت اب و هوا my locatıon در مانیلا هست که ابدیت نمیشه و مشکل داره
ferryultrastar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-02-2009, 06:51 AM   #119 (permalink)

METALLICA آواتار ها

همونطور كه يكي از دوستان در بالا اشاره كردند احتمالا مصرف بال به خاطر سرچ دائم gprs هستش و بايد اونو يه طوري غير فعال كرد كه من نميدونم و اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه.

قدیمی 09-02-2009, 11:16 AM   #120 (permalink)
کاربر جدید
ferryultrastar
ferryultrastar این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

ferryultrastar آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط metal7933007 نمایش پست ها
همونطور كه يكي از دوستان در بالا اشاره كردند احتمالا مصرف بال به خاطر سرچ دائم gprs هستش و بايد اونو يه طوري غير فعال كرد كه من نميدونم و اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه.
من قکرنمی کنم که به خاطر این مساله باشه.م قسمت های مختلفی که به اینترنت وصل میشه رو چک کردم هیچکدوم روی حالت auto update نیست.دوستان حالت 3G رو از comm manager خاموش کنن بیینن تغییری تو مصرف باطری ایجاد میشه یا نه !
ferryultrastar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش