![]() |
|
|||||||
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: نظر شما در مورد این رام چیست ؟ | |||
| رام خوبی هستش . |
|
16 | 66.67% |
| از این رام راضی نیستم . |
|
8 | 33.33% |
| رأی دهندگان: 24. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#204 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
ضرر که نداره اما باید مطمعین بود که اس پی ال گوشی خودتون هست .
من دارم اما چون هنوز تست نکردم نمیزارم . منتظر نظرات دوستان میمونیم . البت که دانیال جان در جایی کاملا در این مورد توضیح دادند.
|
|
|
|
#205 (permalink) |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
من رام Leo R4 رو نصب کردم زیاد حال نکردم مثلا بعضی وقتا نمیشه وال پیپر رو عوض کرد توی یکی از پستها دیدم یکی از دوستان هم این مشکلو داشت که قبل از انتخاب از اون قسمت خارج میشه
بعد هم اون شورت کاتهای صفجه تودی که خیلی بزرگ هستن و دیگه اینکه نتونستم ساعت و آیکونهای تب رو با MAX TF3D عوض کنم و مجبور به تحمل ظاهر یکنواختش هستم |
|
|
|
|
|
#207 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
نقل قول:
مشکل اولت بحثی جداست شاهرخ خان . که باید در قسمت تم , عکس و اهنگ Pocket PC مطرح بشه . من که نصب نکردم اما شاید مانیلا 2.5 روی رام بوده که تغییر و تحول اون جداست . و مساله دوم اینکه : منظورم spl مخصوص HD هست . موفق باشی
|
|
|
|
|
#208 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
|
یک رام جدید Based on New Leo 1.26 همراه با
HTC Sense Updated XIP Updated drivers Updated graphic drivers Updated apps Video call Opera 9.7 (default browser) HTC Youtube Added some graphics improvements Added some speed improvements. Footprints tab Twitter tab ارائه شد من که لذت بردم. امیدوارم شما هم امتحان کرده و خوشتان بیاید. [ROM] MaryOne WWE 23060 Leo 1.26 [05.10.09]
Ali Hashemi High Tech Computer ویرایش توسط 3i3inio : 10-07-2009 در ساعت 12:10 AM |
|
|
|
|
|
#209 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
نقل قول:
ولي شكل كليش جالب بود
|
|