HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Windows Mobile > مباحث عمومی پاکت پی سی

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-11-2009, 11:58 AM   #11 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

بله فرمايش شما متين دوست عزیز....
.
والا من خودم تا حالا با اندرويد کار نکردم
3-4 تاvideo ازش ديدم همشون خيلی سريع بوت ميشدن

يه امنيا هم ديدم که روی اون android نصب کرده بودن با اینکه خيلی باگ داشت ولی اوّلين چيزی که توجه منو به خودش جلب کرد همين زمان بوت شدن بود

من زمان نگرفتم که چقدر طول ميکشه انصافا خيلی سريع بود....

ویرایش توسط amir_rafie : 07-11-2009 در ساعت 12:05 PM
amir_rafie هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 05-12-2010, 02:55 PM   #12 (permalink)
مدیر بخش اندروید
Arash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری دارهArash.M این کاربر سابقه پرافتخاری داره

Arash.M آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط KingDani نمایش پست ها
من با یک اچ تی سی مجیک کار کردم ، یعنی به درخواست من از پک در آورد و بوت ش کرد ، بیش از 15 ثانیه طول کشید ها ، البته روی ودافون بود ، و احتمالا یک سری شورت کات و این حرف ها داشت که باید بار گذاری می شد ولی این قدر م دیگه سریع نیست
از پک که دربیاریم بوت اولش محسوب میشه و کمی بیشتر طول میکشه از بوتهای بعدی (ساختن : Odex , cache, Dalvik Cache)

* لطفا سئوالات فنی را در انجمن بپرسید به جای پیغام خصوصی تا شاید دوستان دیگر جوابی بهتر بدهند.
* به هیچ وجهی فینگیلیش نمیخوانم
Arash.M آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از Arash.M برای این پست مفید تشکر کرده اند:
KingDani (05-13-2010)
قدیمی 05-12-2010, 04:46 PM   #13 (permalink)
Reza WM این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استReza WM این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استReza WM این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استReza WM این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی استReza WM این کاربر یک نقطه درخشان پیشروی است

desire که جا در جا بوت میشه بوت اولش گرخوندتم! hero رو دیده بودم اما این تهش بود!
تاچشم نسبت به Hd2 خیلی خیلی خیلی عالیه! لذت میبرم کار کنم recovery partition دسترسی نداریم وگرنه یه رام واسش میرفتم تو کارش!
قدیمی 05-12-2010, 06:00 PM   #14 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

یادش بخیر ، اون پست شماره 11 من در آغازین روزهای مبارزه بود !!!! همچنان اندروید ندارم! :دی
amir_rafie هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از amir_rafie برای این پست مفید تشکر کرده اند:
KingDani (05-13-2010)
قدیمی 05-13-2010, 03:41 AM   #15 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

اندکی صبر باید ، سحر نزدیک است دی:
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند:
amir_rafie (05-13-2010)
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش