![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
بله فرمايش شما متين دوست عزیز....
. والا من خودم تا حالا با اندرويد کار نکردم 3-4 تاvideo ازش ديدم همشون خيلی سريع بوت ميشدن يه امنيا هم ديدم که روی اون android نصب کرده بودن با اینکه خيلی باگ داشت ولی اوّلين چيزی که توجه منو به خودش جلب کرد همين زمان بوت شدن بود من زمان نگرفتم که چقدر طول ميکشه انصافا خيلی سريع بود....
![]() ویرایش توسط amir_rafie : 07-11-2009 در ساعت 12:05 PM |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
مدیر بخش اندروید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
از پک که دربیاریم بوت اولش محسوب میشه و کمی بیشتر طول میکشه از بوتهای بعدی (ساختن : Odex , cache, Dalvik Cache)
دست بالای دست بسیار است، گوشی که دوست داری رو بخر معطل هم نشو که امروز، فردا کهنه شده است... * لطفا سئوالات فنی را در انجمن بپرسید به جای پیغام خصوصی تا شاید دوستان دیگر جوابی بهتر بدهند. * به هیچ وجهی فینگیلیش نمیخوانم |
|
|
|
| این کاربر از Arash.M برای این پست مفید تشکر کرده اند: | KingDani (05-13-2010) |
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
desire که جا در جا بوت میشه بوت اولش گرخوندتم! hero رو دیده بودم اما این تهش بود!
تاچشم نسبت به Hd2 خیلی خیلی خیلی عالیه! لذت میبرم کار کنم recovery partition دسترسی نداریم وگرنه یه رام واسش میرفتم تو کارش!
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اندکی صبر باید ، سحر نزدیک است دی:
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | amir_rafie (05-13-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|