![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
این ترد را برای این باز کردم که در مورد این نکته بحث کنیم : آیا ویندوز موبایل ، هنوز بازاری برای به چنگ آوردن دارد؟ این را در ادامه بحث سایت pocketpcthoughts می نویسم چون فکر می کنم که می تونه به تصمیم گیری بچه ها برای انتخاب گجت کمک کنه.
ابتدا ترجمه پست : در حضور رقبای جدی ، مایکروسافت بیش از پیش می بایست برای بازار فروش ش احساس خطر بکنه. هر دو رقیب جدی این سیستم عامل در ایالات متحده ، یعنی RIM و iphone به هزینه بازار مایکروسافت ، پیشرفت کرده اند. در عین حال رقبای قدیمی که قبلاً از سیستم عامل وین مو استفاده می کردند ، رو به سوی دیگر رفته اند ، مانند پام و موتورولا. به نظر می یاد که مایکروسافت در این بخش بازار ، از رقابت صرفنظر کرده است.به شکلی ، این روند ، ویندوز ایکس پی را در خاطره زنده می کنه: وقتی که اولین بار توزیع شد ، نرم افزار خارق العاده ای بود ، ولی مایکروسافتی ها تمرکزشون رو از دست دادند و از رده خارج شد و فرزند خلف ش ، ویستا هم به دفعات عقب افتاد و نهایتاً هم بدون کلی از تغییرات وعده داده شده عرضه شد.وین مو هم بهترین سیستم عامل در زمان خودش بود ولی به دلیل درجا زدن مرتب شرکت مایکروسافت ، حالا دیگر در قعر جدول دست و پا می زند. حالا هم یک بخش از سایت دختر یعنی pocketpcsmartphone که دست روی نکته ای اساسی گذاشته : اچ تی سی ماه گذشته ، Hero سومین دستگاه مبتنی بر آندرویید رو عرضه کرد ، این دستگاه که اولین دستگاه بدون ری برند گوگل از نوع خود است ، توسط اچ تی سی به UI مجهز شده که عملاً استخوان بندی ش را از تاچ فلو گرفته و تقریباً همه نقاط ضعف ش رو پوشونده . این یک معنی بد داره : مایکروسافت تبدیل به لوله کشی زیر کار ساختمان دستگاه های موبایل شده ، یعنی به قدری زشت و بی ریخت ست و به قدری در تماس اولیه کاربر به چشم نمی یاد که اچ تی سی می تونه اصلاً هر سیستم عاملی دلش خواست زیر این Sense UI بگذاره و کاربر هم راضی بمونه. درسته که وین مو 6.5 هدف اصلی ش تغییر UI است ، ولی فکر نمی کنید یک مقداری دیر باشه ؟ اصلا به فرض هم که عرضه بشه ، مگر چقدر تغییر را انتظار داریم ؟ تغییرات اساسی ، در وین مو 7 ارایه می شه ( جدیدترین خبر از ام اس موبایلز هست که گفته نیمه اول 2010 ) که اون هم اصلاً معلوم نیست عقب نیوفته. به علاوه چندین بخش بسیار خوب از وین مو ، از جمله ویندوز مدیا پلیر و پیکچر اند فتوز مدت ها ست زیر آفتاب زمان زنگ زده اند ، تنها IE6 پاکت ، بخشی ست که تجدید شده است ( البته در مقایسه ای که با نسخه نه چندان به روز اپرا 9.5 انجام شده بود ، به نظر می امد هنوز مشکلات جدی دارد ) تنها نقطه قوت مایکروسافت PIM ش است که اون هم مطلقاً تغییر اساسی نکرده است و هنوز با افتخار گذشته ش زنده است. خوب شما چه فکر می کنید؟
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
| این 13 کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: |
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
من که به نظرم ویندوز موبایل فاتحه اش خونده است...با امثال MacOs x ایفون و Web Os روی Palm Pre و همین طور اتحادی که بین سیمبین ها برقرار شده و از اون طرف هم که اندروید داره میتازه...15 تا گوشی قراره فقط امسال مجهز به اندروید بشن دیگه ویندوز موبایل میخواد چی کار کنه؟
مگه اینکه بازار داخل خود شرکت مایکروسافت رو بگیره و به کارمنداش یکی یه دونه گوشی ویندوز موبایل زورکی هدیه بده..!! والله... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
به طور 100% با شما موافقم ..... من که دیگه قید wm رو زدم ... حالا wm 7 هرچی که میخواد باشه .... منتظر یه android خوبم ... همین rachael که sonyerricsson زده همه نکات مدنظر منو داره ولی حیف که دوربین های سونی خیلی افتضاحه .... تنها چیزی که wm رو در بازار نگه داشته وجود برنامه های خیلی زیاده که اونم به مرور زمان برای android هم اتفاق میوفته ... مشکل من اینه که هنوز garmin برای android نیومده!!! و تنها برنامه GPS که روی android جواب میده برنامه andnav2 هستش که فعلا نفشه 4-5 تا کشور را بیشتر نداره ................ |
|
|
|
|
| این کاربر از amir_rafie برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (05-12-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
فرمایش هر دو دوست مان قبول ، ولی فراموش نکنید که دلایل افت وین مو محدود به یکی دو تا نیست:
آندرویید کاندید نصب بروی نت بوک ها شده ، این یعنی بالقوه در آینده نزدیک برنامه های پیم و افیس و همین طور براوزر ها و برنامه های مدیریت ش ده ها برابر خواهد شد. از سوی دیگر ، وب او اس می رود تا در سخت افزار های دیگر هم جا خوش کند و به معنی افزایش دایره مصرف کنندگان است. یک مسئله دیگر این است که مایکروسافت بعد از ماه ها هنوز نتوانسته که مارکت پلیس ش را که رقیب اپ استور است درست و حسابی ران کند. اما ، و اما ، اسلحه مخفی و شاید اخرین تیر در کمان مایکروسافت ، پروژه صورتی ست. چیزی که اقلا ده بار توسط مدیران ارشد مایکروسافت انکار شد ، اما با فاصله گرفتن اچ تی سی از مایکروسافت ( 85% بازار وین مو در اختیار اچ تی سی است ) ، همین طور بی سر و صدا شدن خود مایکروسافت و اخباری که از پروژه پینک هر روز درز می کند ، تقریبا هیچ شکی ندارم که مایکروسافت ، پینک را که دیگر تنها یک پلت فورم پیشنهادی نیست و واقعا یک سخت افزار باندل شده با وین مو 7 هست عرضه خواهد کرد. دقت کنید که زون اچ دی ، با ورود ش با آن صفحه بی نظیر و یو آی خارق العاده ، عشاق آی پاد تاچ را ساکت کرده است ، پس هیچ دلیلی ندارد که پینک هم با ورود ش ، لرزه به اندام رقبا نیاندازد.
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
| این 5 کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | Hossein505 (07-11-2009), kabootar (07-11-2009), osmaan (05-12-2010), vocian (07-09-2009), z hesam (07-10-2009) |
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر گفتگوی آزاد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دقیقا، میکروسافت اگه الان اینهمه یوزر برا وین مبایلش داره از صدقه سر اچ ت سی بوده. با اون اینتر فیس فوق مزخرف و بیروح هیچ حرفی بری گفتن نداشت، اگه تا الان هنوزم کله پا نشده تنها بخاطر برگه برنده ای که میکروسافت داره، اونم گستردگی بی حد و نصب نرم افزارهاشه (که البته اونم داره بخطر میفته)
من که خودم فکر نمیکردم به دام عشق آندروید بیفتم ولی از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون که تازگیا دلباخته ای هیرو با اون او اس امیدوار کندش شدم، ولی بازم صبر میکنم ببینم در آینده چه اتفاقاتی میفته و تا از لحاظ نرم افزاری مطمئن نشدم فعلا اقدامی نمیکنم |
|
|
|
| این کاربر از Shervin برای این پست مفید تشکر کرده اند: | z hesam (07-10-2009) |
|
|
#6 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مسئله ای که همه اون رو فراموش کرده اند این هست که وین مو نمیخواهد و نمیتواند با آیفون و ریم رقابت کند.
چرا؟ نه ربطی به شرایط فعلی مایکروسافت دارد نه به محبوبیت بیش از حد مکینتاش و پلن های جذاب ریم . مشکل اینجاست که مایکروسافت که یک تولید کننده ی او اس است و مکینتاش و ریم از پایه سخت افزار و نرم افزار را می سازند . حالا هر چقدر زور بزنیم و بگوئیم که فلان ریلیز بعدی وین مو چه خواهد کرد خودمان را خسته خواهیم کرد . با یک حساب سر انگشتی و یک سر انگشت انصاف همه متفق القول هستیم که 10-20% سهم او اس در نظر مشتری (شما بگوئید 40%) هیچوقت در این بازار پر رقابت روی سکه را بر نخواهد گرداند . اما چقدر مایکروسافت در این شکست موثر است ؟ از من بپرسید میگویم 90%. مایکروسافت نباید با دادن لایسنس کیلویی و اجازه ساخت او ای ام به هر شرکت بزرگ و کوچک , پربازده و کم بازده , تولید انبوه یا نیمه انبوه ویندوز موبایل پروفشنال را همگانی میکرد. نتیجه این اشتباه مایکروسافت فرزندان ناقص الخلقه ی اومپ و کند ذهن کوالکام بود که اگرچه تولید کنندگانشان لباسی زیبا به تنشان دوخته بودند ولی در باطن مصرف کننده پرانند. از طرفی هم سیاست یکسان سازی مایکروسافت به جز اینکه صرفه جویی در هزینه های جاری مایکروسافت را در پیش داشت منجر به فراری دادن پاور یوزرها در مرحله اول از دنیای وین مو شد و فروش آتی سیستم عامل وین مو را از بین برد. مایکروسافت هم تصور میکرد که پراندن قسمت کوچکی از مشتریان و کاهش هزینه ها و جذب مشتریان جدید در نهایت برایندی مثبت نصیب این شرکت میکند اما اینبار نیز سخت در اشتباه بود. تبلیغاتی که بصورت مستقیم و غیر مستقیم توسط همین پاور یوزرهای کوچک , فیلم ها , شو ها و ... میشد خود به تنهایی وین مو را برای بسیاری از خریداران بالقوه جذاب میکرد . در حالی که الان این بازار به نت بوک ها و البته یو ام پی سی ها و پی ام پی ها و حتی آیفون رسیده و یک قطره از این دریای تبلیغات مجانی طرف وین مو نمی آید (بحث بر سر اینکه چقدر از این پاور یوزرها دولوپر بودند و به سایر مناطق کوچ کردند خود بحث مفصلی است که اشاره همین اندازه به آن کافی است !) و البته مایکروسافت نباید شرکتی با نام اچ تی سی را آنچنان بزرگ میکرد که نبض بازار را بر دست بگیرد و به جای مایکروسافت بر روی تخت فروش چمباطمه بزند و با سود چند ده دلاری دستگاههایی همچون ویوا !!! برای تغییر بازار به سمت آندروئید سرمایه گذاری کند !پ نتایج این اشتباهات سیستم عاملی است که باید هم بر روی دستگاههای 200 مگاهرتزی هم ملق بزند و برای مک او اس دوستان با 300-400 مگاهرتز بیشتر پشتک و بارو . در این بین دولوپر ها هم باید برنامه ها و بازیهایی برای این دستگاههای نامنطبق بسازند که ارزش آن چند دلار را حداقل برای امتحان داشته باشد و بتواند برای کل جامعه وین مو (که اکثریت آن را فرزندان معلول و عقب افتاده پوشش میدهند) یا حداقل قسمت کثیری از این جامعه کاربرد داشته باشد. مایکروسافت چه کاری از دستش بر می آمد ؟ تا بحال هیچ . چون مایکروسافت فقط به آن چند دلار لایسنس وین مو دل خوش کرده و هر دستگاه اضافی برایش اهمیت داشته و دارد . مخصوصا با انتظارات بیشتر و پیچیده تر شدن وین مو و فاصله بیشتر از وین سی ای که هزینه هایش را افزایش داده . بدون سرمایه گذاری یا سرمایه گذاری محدود مایکروسافت هیچ توانایی ای در تغییر وضعیت فعلی نداشته و ندارد . حالا چه میشود؟ اگر مایکروسافت بخواهد با آیفون رقابت کند چاره اش مقابله به مثل است . دستگاهی که تک تک سخت افزار های آن توسط مایکروسافت انتخاب شده و سفارش داده شده باشد . طراحی بدنه هم دست گل گروه مایکروسافت باشد . سیستم عاملی اختصاصی (و نه او ای ام) برایش صرف شده باشد و خدمات پس از فروش و مهمتر از آن تبلیغات مایکروسافت پشتش را گرم کرده باشد . و البته مستقیما به قصد پس گرفتن بازار از ریم و آیفون ساخته شده باشد . همینجاست که سر و کله بانو پینک پیدا میشود.بیایید تاریخ را با هم مرور کنیم . ساید کیک خدابیامرز را که یادتان هست . دستگاه محبوب تینیج ها . دستگاه محبوب نا بینایان و کم بینایان و البته دستگاه محبوب تکست بازها . با آن فورم فکتور دوست داشتنی که هنوز که هنوز است حتی در سریال ها و فیلم های سینمایی هم دست قشر جوان به مراتب یافت میشود . یادتان هست که مایکروسافت یکجا شرکت سازنده اش را خرید ؟ و بارها قسم حضرت ابوالفضل خورد که منظورش از خرید ساید کیک ساخت موبایل اختصاصی اش و استفاده از وین مو نیست و قصد هیچگونه رقابت با او ای ام ها را ندارد . فکر میکنم بهتر از دم خروس را هم در لابلای شایعات همه در نظر داشته باشند ! همان زمان بود که زون هم به منظور رقابت با آیپاد و به دلیل ضعف مایکروسافت در قالب کردن فروش آنلاین موزیک به بخش عظیمی از مصرف کنندگان که آیپاد و محصولات مشابه داشتند مایکروسافت را مجبور کرد که وارد دنیای سخت افزار هند هلد شود و زون را بیرون بدهد . این تجربه به همه ثابت کرد که در صورت مقبولیت بازار مایکروسافت حاظر است دست به ریسک بزند و حتی با ضرر اضافه دستگاه جدید تری نیز بیرون بدهد (زون اچ دی!) مایکروسافت با این حرکت ناخنکی به بازار اپل زد و کمی هم بازار را مزمزه کرد تا یک دفعه وارد بازار اسمارت فون ها نشود. حالا به نظر همه چیز مهیا است که رابین هود صورتی از جنگل وین مو پا در عرصه ظهور گذارد و با داروغه ریم و شاه آیپاد مبارزه کند . تنها یک مشکل وجود دارد . جو کوچیکه و سایر دزدان داخل جنگل تا وقتی به وین مو وفادارند که خبری از رابین هود نباشد و خدای نکرده اگر وین مو بخواهد پینک با سیستم عامل اختصاصی بیرون بدهد ممکن است یکدفعه به امام زاده آندروئید و سیمبین اعتکاف کنند . و رابین هود را بدون پشتیبان بگذارند . اما آیا برای مایکروسافت مهم است ؟ فعلا بله چون یک دلار هم برای تیم وین مو مهم است . اما سود چند ده دلاری هر دستگاه پینک در مقابل سود چند دلاری فعلی لایسنس وین مو + قطع نهایی این سود در آینده باعث شده که مایکروسافت بصورت پنهانی پینکش را چاق کند و فعلا از خرج های بیهوده همچون وین مو 7 و 6.5 که نتیجه ای جز تضعیف بیشتر موقعیتش در بازار ندارد بپرهیزد!! ما چه کنیم ؟ اگر شما خود را به عنوان پاور یوزر میشناسید حداقل یک سالی است که جای شما دیگر اینجا نیست . یک پی ام پی 500 دلاری به مراتب کار شما را بهتر از یک وین مو 800 دلاری راه خواهد انداخت . حالا اگر استفاده خاص تری دارید امکان خرید یو ام پی سی های عالی با قیمت مناسب هم همچنان باقی است . (او کیو او 2+ با قیمت زیر 1000 دلار و آن امکانات و اندازه !) حتی نت بوک ها با قیمت عالی هم رقیبی جدی برای پاکت پی سی های پروفشنال نون فون ادیشن هستند و خرج 1 میلیونی برای ادونتیج بیشتر در این دوره زمانه به شوخی شبیه است ! اگر شما به دنبال هند هلدی هستید که کارهای روزمره و عادی خود را با آن انجام دهید اینجا جای شماست . فقط باید پول زور اضافی این سیستم عامل را تحمل کنید و مولتی مدیای ضعیف و دوربین آنتن دهی ضعیف ترش را به دوش بکشید . اما از من میشنوید به دنبال یک اسمارت فون متوسط باشید تا عاقبت به خیر شوید. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
بله عماد جان جالب بود. فقط در مورد های اخر با شما موافق نیستم.
فکر کنید که اولا ً مشکلات ما یکی دو تا نیست ، به دلیل نبود زیر ساخت های مناسب مخابرات که بسته به جهت باد سیاسی هم به راحتی قطع می شود ، خرید دستگاه هایی مانند اپل ایفون به نظر شخصی من ، پول دور ریختن است. اما در عین حال ، هیچ دستگاهی نیست که موبایل + دوربین + همراهی دیجیتال که زمان بوت شدن ش زیر یک دقیقه باشد ( در مورد وین مو بوت شدن ندارد کافی ست از حالت ساسپند درش بیارید ) وجود ندارد. دقت کنید که منظور من این ست که اگر هم پاور یوزر باشید نمی توانید انتخاب خاصی داشته باشید ، من هنوز هم می گویم در ایران ، به همین ها می شود بسنده کرد. اما یک نکته ست ، دو دستگاهی که سامسونگ در استین دارد ، بسیار امید بخش ست. سامسونگ نشان داده که از سخت افزار عاقلانه استفاده می کند . در ضمن به دلیل فروش بالا ، خیلی راحت می تواند استانداردهایی را جا بیاندازد. در نهایت مسئله فروش گسترده به دلیل فعالیت نمایندگی ش است.
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
android زیر 15 ثانیه بوت میشه !!!
microsoft يه مشکل خيلی اساسی و بنيادی داره .... apple پر از ایده های جديد و جالبه, microsoft اصلا ایده نداره ¡¡¡ microsoft فقط منتظره که apple يه چيزی رو خلق کنه و بعد بره از روش کپی کنه . apple برای همينه که اینقدر انحصار طلبه microft هيچی از خودش نداره که بخواد ادعايی روی اون داشته باشه اگهapple خودش سيستم ميزنه برای اینه که يه چيز جديد ارائه ميکنه و حالا بر فرض اینکه microsoft خودش بياد pink و zune HD رو توليد کنه آخه چه خلاقيتی از خودش داره !!! apple اگه نبود ما تا 10 سال ديگه هم با multi touch روبرو نميشديم...
![]() ویرایش توسط amir_rafie : 07-10-2009 در ساعت 06:50 PM |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
من با یک اچ تی سی مجیک کار کردم ، یعنی به درخواست من از پک در آورد و بوت ش کرد ، بیش از 15 ثانیه طول کشید ها ، البته روی ودافون بود ، و احتمالا یک سری شورت کات و این حرف ها داشت که باید بار گذاری می شد ولی این قدر م دیگه سریع نیست
|
|
|
| این کاربر از KingDani برای این پست مفید تشکر کرده اند: | !Al (05-12-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|