![]() |
|
|
#12 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
نقل قول:
ضمنا اون مارک 10تومنیو لابد خودت فروشنده ای ارزونتر میخری که 8تومن میدیش بدون سود من فروشندش نیستم میرم در مغازه میخرم میفرستم (بقیه بشناسید این فروشند ها رو) --------- اقای خدابنده براتون فرستادم
آموزش آپگريد امنيا I900 به روش جديد ( تصويري) ****** فروش کیف محافط امنیا ( لپ تاپی - کتابی) ****** فروش اسكرين گارد(محافظ صفحه) ****** فروش كابل tv امنيا ویرایش توسط google : 01-19-2010 در ساعت 04:13 PM |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
|
سلام مهدي جان! نميدونم اين پست ها مال چه وقتي هستن! ميخوام بدونم هنوزم ميتونيم ازتون كابل tv بگيريم!
لطف كنين برام ايميل كنين! bermooda40@gmail.com به اين كابل نياز دارم. منتظر جوابتون هستم |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
نقل قول:
كافيه هزينه را واريز و اطلاعات خواسته شده را ارسال كنيد در پيام خصوصي بهتون جواب دادم مرسي
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
احسان اندي عزيز
شماره پيگيري پستي 21201064611002975283 حتما رسيد در همينجا اعلام كنيد
|
|
|
#16 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
|
نقل قول:
مهدي جان خيلي ممنونم ![]() ديروز (17/11/88) صبح رسيد، خيلي هم ازش راضيم كيفيت خوبي داره! به بقيه اعضاي فروم هم كه امنيا دارن سفارش مي كنم كه از مهدي جان كابل تي وي امنيا بگيرن! با تشكر ![]() احسان |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
مرسي از محبتتون
|
| این کاربر از google برای این پست مفید تشکر کرده اند: | hossinxp (05-29-2010) |
|
|
#19 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: May 2010
|
سلام خدمت مهدی عزیز
1.امروز یه کابلی رو گرفتم 9ت(البته بعد پسش دادم) کیفیتش خیلی بد بود و تصاویر رو تکه تکه نشون میداد این کابل 15ت خوبه و روون اجرا میشه؟ 2.وصلش که کردم 1/3 صفحه تلویزیون فعال بود بقیه سیاه، مخصوصا وقتی که با کورپلیر و تاچ پلیر فول اسکیرین فیلم نگاه کردم صفحه همون 1/3 90 درجه چرخید!!! خب این که بدرد نمیخوره؟ 3.وقتی که وصل کردم صفحه خاموش میشه بعد باید شانسی رو یه ایکن میزدی بعد یه چندبار سریع خاموش روشن میشه ! اینم همین جوریه؟ سوال دوم خیلی برام مهمه ممنون انلاین هستم |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
نقل قول:
1.ببينيد وقتي كابل رو متصل ميكنيد اگر گوشي بطور عادي گرفته باشيد روي صفحه تلويزيون هم تصوير مثل گوشي باريك و عمودي مياد و گوشه هاي سمت راست و چپ چيزي نشون نميده اونم بخاطر اينه كه توصير نميشه كشيده بشه ولي براي رفع مشكل سيستم motion يا همون شتاب سنج فعال كنيد و بعد از اتصال كابل به گوشي گوشي بچرخونيد تا تصوير تمام صفحه بگيريد 2. براي حل اين مشكل در تنظيمات tv out اون گزينه اي كه ميگه در هنگان اتصال كابل گوشي خاومش باشد غير فعال كنيد مشكل حل ميشه و صفحه گوشي روشن مي مونه 3. ببينيد من گفتم سه نوع كابل وجود دارد تو بازار يكي كاملا بي كيفيت و با چندبار اتصال اصلا ممكنه خراب يا قطع بشه دومي كابلاي چيني هست اما كيفيت خوبي دارند سوم كابل هاي گرونتر هست كه ميگن اصله ولي اصل خودش نيست يكم جنس كلفتره فقط و بنظر من بيخودي گرونه و فرقي با نوع دوم نداره فكر كنم شما نوع اولو خريديد كه اين مشكلاتو داشتيد بهرحال من در خدمتم امكان تهيه كابل ها همچنان وجود داره
|
|
| این کاربر از google برای این پست مفید تشکر کرده اند: | hossinxp (05-30-2010) |
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|