HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Free Talk > بازارچه

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-24-2009, 08:41 PM   #1 (permalink)
کاربر انجمن
google
google این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

google آواتار ها

پیش فرض فروش کابل تی وی امنیا tv out omnia i900 ٠

سلام بچه ها کابل تی وی امنیا omnia tv out i900
میتونید از طریق زیر تهیه کنه:

کابل اصل سامسونگ--------- 19.000 تومان - الکی گرونه 1000سود خودمه (كم كردم سودخودم از1500به 1000 از9/10/88) بسته نقره اي آلومينيومي
کابل با کیفیت اصل ----------- 15.000 تومان - توصیه میکنم 1000سوده خودمه بسته كيسه اي زيپ كيپ معمولي
کابل با کیفیت کمتر ----------- 13.500 تومان - نمیدونم چطوریه 500سود خودمه بدون بسته بندي

هزینه پست 1500تومان به سراسر کشور ( هزينه پست از 1/3/89 مبلغ200 تومان گرانتر شدهو به1500رسيد)
---------
شماره حساب : 0200870088006 پارسيان
شماره کارت : 6221061000875197
شماره حساب 0100742229005 کشاورزی
شماره كارت : 6037701200596374
شماره کارت : 6219861107854084 سامان
شماره حساب:

همگی حساب ها بنام شمس

--------
بعد از واریز وجه
نام - ادرس دقیق - کد پستی - تلفن - شماره فیش واریزی یاکدرهگیری
برام پیام خصوصی کنید
راهنمایی:
1. هزینه را حضوری برید بانک بریزید که 500 کارمزد انتقال ندید (هرطور راحتيد البته)
2. اگر دوست داشتید هزینه ای که سود منه نریزید عیبی نداره
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg omnia.jpg (184.6 کیلو بایت, 50 نمایش)

ویرایش توسط google : 05-31-2010 در ساعت 03:00 PM
google آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-30-2009, 08:25 PM   #2 (permalink)
مدیر گفتگو ازاد
FrankenStein این کاربر به زودی به شهرت می رسهFrankenStein این کاربر به زودی به شهرت می رسه

FrankenStein آواتار ها

لطفا تو بحث دیگران وارد نشید.و به تایپیک خودتون برسید

با تشگر
FrankenStein آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-31-2009, 02:33 AM   #3 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط FrankenStein نمایش پست ها
لطفا تو بحث دیگران وارد نشید.و به تایپیک خودتون برسید

با تشگر
با تشکر از مدیر محترم که تایپیک اصلاح کردند خیلی ممنونم واقعا
قدیمی 09-02-2009, 10:50 AM   #4 (permalink)
کاربر جدید
amsjavan
amsjavan این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

سلام
من کابل اصلشو می خواستم. فقط اگر خراب بود چی کار کنم؟ پس میگیری؟
در ضمن من از خود نمایندگی مایکروتل یک کابل گرفته بودم 15 تومن. کار نکرد رفتم پس دادم. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد باز کار نکرد. می گفت تنظیماتش رو بلد نیستم و الا نمیشه که 3 تا کابل خراب باشه!
مگه تنظیم داره؟
اینایی که نمایندگی میدن اصله؟
amsjavan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-03-2009, 01:31 AM   #5 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amsjavan نمایش پست ها
سلام
من کابل اصلشو می خواستم. فقط اگر خراب بود چی کار کنم؟ پس میگیری؟
در ضمن من از خود نمایندگی مایکروتل یک کابل گرفته بودم 15 تومن. کار نکرد رفتم پس دادم. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد باز کار نکرد. می گفت تنظیماتش رو بلد نیستم و الا نمیشه که 3 تا کابل خراب باشه!
مگه تنظیم داره؟
اینایی که نمایندگی میدن اصله؟
سلام در مورد سوال اولتون:
1. کابلی که نمایندگی داره میده در تهران اصل نیست همینی هست که من نوشتم توصیه میشه (14تومنیه) که چینی هست اما کیفیتش خوبه فقط کابل هایی اصل هستند که در جعبه ارائه میشه اونم اوناییشون که ارم مثلت روش زرد هست البته اونام کار چین اما اصل شرکت سامسونگ تایید کرده اونارو
2. تنطیمات که داره اما اگر دستکاریشونم حتی بکنید باز موقع نصب کابل تصویر باید باشه چون تنظیماتش فقط مربوط میشه به کیفیت تصویر نه قطع تصویر پیشنهاد میکنم هارد ریست کنید یا اصلا بررسی کنید شاید پورت خروجی گوشی مشکل داشته ( با بچه های فنی فوروم مشاوره کنید)
3. در مورد پس گرفتن کابل . اولا شما کدوم شهر هستید ؟
من فروشنده کابل ها نیستم فقط برای بچه ها تو انجمن چیزایی که سخت گیر میاد از جاهایی که پیدا کردم تهیه میکنم اگر میخواهید کابل موقع خرید با فروشندش طی میکنم به شرط سالم نبودن پس میدم اگر قبول کرد . خوب کابلتون اگر مشکل داشت پس بفرستید منم ببرم پسش بدم
بهر حال اگر خواستید من فقط میخرم و پست میکنم موقع خرید هم تست میکنم سالم باشه اما مشکلات بعدی مثل حمل بد و .... با خودتونه فاکتور خریدشم بهتون میدم که حتی خودتونم اگر خواستید و میتونید ببرید پس بدید اگر تهرانید
ولی در کل گفتم من فقط از مغازه میخرم تست میکنم همونجا و براتون پست میکنم حالا اگر فروشنده پس گرفت براتون میبرم عوص کنم اگر تهران نیستید اما اگر فروشنده اصلی قبول نکرد پس بگیره پای خودتونه اگر واقعا کابل میخواهید برم بپرسم براتون که یه موقه متحمل هزینه نشید.
4. سابقه فروش من در انجمن در بخش کیف امنیا ببینید.خدا رو شکر راضی هستند. سعی میکنم دوستان کمترین هزینه رو متحمل بشند با بهترین کیفیت
خواستید در خدمتم این کابل های اصل هم فکر کنم چینی باشند خودمم بررسی نکردم ولی حتما یه فرقی داره که 18تومنه دیگه

ویرایش توسط google : 09-03-2009 در ساعت 01:46 AM
قدیمی 09-03-2009, 12:02 PM   #6 (permalink)
کاربر جدید
amsjavan

نقل قول:
نوشته اصلی توسط MEHDIOMNIA نمایش پست ها
سلام در مورد سوال اولتون:
1. کابلی که نمایندگی داره میده در تهران اصل نیست همینی هست که من نوشتم توصیه میشه (14تومنیه) که چینی هست اما کیفیتش خوبه فقط کابل هایی اصل هستند که در جعبه ارائه میشه اونم اوناییشون که ارم مثلت روش زرد هست البته اونام کار چین اما اصل شرکت سامسونگ تایید کرده اونارو
2. تنطیمات که داره اما اگر دستکاریشونم حتی بکنید باز موقع نصب کابل تصویر باید باشه چون تنظیماتش فقط مربوط میشه به کیفیت تصویر نه قطع تصویر پیشنهاد میکنم هارد ریست کنید یا اصلا بررسی کنید شاید پورت خروجی گوشی مشکل داشته ( با بچه های فنی فوروم مشاوره کنید)
3. در مورد پس گرفتن کابل . اولا شما کدوم شهر هستید ؟
من فروشنده کابل ها نیستم فقط برای بچه ها تو انجمن چیزایی که سخت گیر میاد از جاهایی که پیدا کردم تهیه میکنم اگر میخواهید کابل موقع خرید با فروشندش طی میکنم به شرط سالم نبودن پس میدم اگر قبول کرد . خوب کابلتون اگر مشکل داشت پس بفرستید منم ببرم پسش بدم
بهر حال اگر خواستید من فقط میخرم و پست میکنم موقع خرید هم تست میکنم سالم باشه اما مشکلات بعدی مثل حمل بد و .... با خودتونه فاکتور خریدشم بهتون میدم که حتی خودتونم اگر خواستید و میتونید ببرید پس بدید اگر تهرانید
ولی در کل گفتم من فقط از مغازه میخرم تست میکنم همونجا و براتون پست میکنم حالا اگر فروشنده پس گرفت براتون میبرم عوص کنم اگر تهران نیستید اما اگر فروشنده اصلی قبول نکرد پس بگیره پای خودتونه اگر واقعا کابل میخواهید برم بپرسم براتون که یه موقه متحمل هزینه نشید.
4. سابقه فروش من در انجمن در بخش کیف امنیا ببینید.خدا رو شکر راضی هستند. سعی میکنم دوستان کمترین هزینه رو متحمل بشند با بهترین کیفیت
خواستید در خدمتم این کابل های اصل هم فکر کنم چینی باشند خودمم بررسی نکردم ولی حتما یه فرقی داره که 18تومنه دیگه
اونی که من گرفتم تو جعبه نبود پس حتما اصل نبوده. چطور نمایندگی اصلشو وارد نمیکنه؟
خوشبختانه من گوشی رو با گارانتی خریدمش. میبرم گارانتی ببینند مشکلش چیه.
من تهران هستم. به نظرم اگر بگید از کجا می خرید من خودم برم ازشون بخرم بهتره. چون اینجوری می تونم همونجا با گوشی خودم امتحان کنم و اگه خراب بود مستقیم برم گارانتی.
ممنون
قدیمی 09-03-2009, 08:35 PM   #7 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

1. خوب نمایندگی وقتی میدونیه همین درجه دو ها با کیفیت هستند دیگه نیازی نمیبینه اصلشو بخواد وارد کنه
2. میتونید این کابل ها رو از پاساز پارسیان طبقه سوم بالاتر طالقانی واقع در ولیعصرتهیه کنید فروشگاه فکر کنم پارس باید باشه فقط کابل و لوازم باکس فلش موبایل داره- طبقه چهرام علاالدین هم داره اما دقیق پلاکشو نمیدونم رو بروی نمایندگی ایرانسل
قدیمی 09-04-2009, 11:12 AM   #8 (permalink)
کاربر جدید
amsjavan

نقل قول:
1. خوب نمایندگی وقتی میدونیه همین درجه دو ها با کیفیت هستند دیگه نیازی نمیبینه اصلشو بخواد وارد کنه
2. میتونید این کابل ها رو از پاساز پارسیان طبقه سوم بالاتر طالقانی واقع در ولیعصرتهیه کنید فروشگاه فکر کنم پارس باید باشه فقط کابل و لوازم باکس فلش موبایل داره- طبقه چهرام علاالدین هم داره اما دقیق پلاکشو نمیدونم رو بروی نمایندگی ایرانسل
ممنون. فردا میرم ببینم پیداش می کنم
قدیمی 09-27-2009, 12:33 AM   #9 (permalink)
کاربر انجمن
google

google آواتار ها

اقای کوروش خدابنده برای کابل تی وی
اطلاعاتو کاش اینجا هم ارسال میکردید اقا 1400تومن ریختی که هزینه کابله هزینه پستشم باید میریختی عزیز
مرسی

ویرایش توسط google : 09-27-2009 در ساعت 12:40 AM
قدیمی 09-28-2009, 01:11 PM   #10 (permalink)
کاربر جدید
saeidsmxo
saeidsmxo این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

نقل قول:
اقای کوروش خدابنده برای کابل تی وی
اطلاعاتو کاش اینجا هم ارسال میکردید اقا 1400تومن ریختی که هزینه کابله هزینه پستشم باید میریختی عزیز
مرسی
به نظرت گرون نمیدی؟
دوستان من با قیمت 8 تومن بدون سود براتون میفرستم. سالم و تست شده.(در راه خدا)(حالا اگه خواستین سود هم بدین
saeidsmxo آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش