![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
سلام بچه ها کابل تی وی امنیا omnia tv out i900
میتونید از طریق زیر تهیه کنه: کابل اصل سامسونگ--------- 19.000 تومان - الکی گرونه 1000سود خودمه (كم كردم سودخودم از1500به 1000 از9/10/88) بسته نقره اي آلومينيومي کابل با کیفیت اصل ----------- 15.000 تومان - توصیه میکنم 1000سوده خودمه بسته كيسه اي زيپ كيپ معمولي کابل با کیفیت کمتر ----------- 13.500 تومان - نمیدونم چطوریه 500سود خودمه بدون بسته بندي هزینه پست 1500تومان به سراسر کشور ( هزينه پست از 1/3/89 مبلغ200 تومان گرانتر شدهو به1500رسيد) --------- شماره حساب : 0200870088006 پارسيان شماره کارت : 6221061000875197 ***** شماره حساب 0100742229005 کشاورزی شماره كارت : 6037701200596374 ***** شماره کارت : 6219861107854084 سامان شماره حساب: همگی حساب ها بنام شمس ![]() بعد از واریز وجه نام - ادرس دقیق - کد پستی - تلفن - شماره فیش واریزی یاکدرهگیری برام پیام خصوصی کنید راهنمایی: 1. هزینه را حضوری برید بانک بریزید که 500 کارمزد انتقال ندید (هرطور راحتيد البته) 2. اگر دوست داشتید هزینه ای که سود منه نریزید عیبی نداره
آموزش آپگريد امنيا I900 به روش جديد ( تصويري) ****** فروش کیف محافط امنیا ( لپ تاپی - کتابی) ****** فروش اسكرين گارد(محافظ صفحه) ****** فروش كابل tv امنيا ویرایش توسط google : 05-31-2010 در ساعت 03:00 PM |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
با تشکر از مدیر محترم که تایپیک اصلاح کردند خیلی ممنونم واقعا
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Sep 2009
|
سلام
من کابل اصلشو می خواستم. فقط اگر خراب بود چی کار کنم؟ پس میگیری؟ در ضمن من از خود نمایندگی مایکروتل یک کابل گرفته بودم 15 تومن. کار نکرد رفتم پس دادم. طرف 2 تا کابل دیگه هم امتحان کرد باز کار نکرد. می گفت تنظیماتش رو بلد نیستم و الا نمیشه که 3 تا کابل خراب باشه! مگه تنظیم داره؟ اینایی که نمایندگی میدن اصله؟ |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
نقل قول:
1. کابلی که نمایندگی داره میده در تهران اصل نیست همینی هست که من نوشتم توصیه میشه (14تومنیه) که چینی هست اما کیفیتش خوبه فقط کابل هایی اصل هستند که در جعبه ارائه میشه اونم اوناییشون که ارم مثلت روش زرد هست البته اونام کار چین اما اصل شرکت سامسونگ تایید کرده اونارو 2. تنطیمات که داره اما اگر دستکاریشونم حتی بکنید باز موقع نصب کابل تصویر باید باشه چون تنظیماتش فقط مربوط میشه به کیفیت تصویر نه قطع تصویر پیشنهاد میکنم هارد ریست کنید یا اصلا بررسی کنید شاید پورت خروجی گوشی مشکل داشته ( با بچه های فنی فوروم مشاوره کنید) 3. در مورد پس گرفتن کابل . اولا شما کدوم شهر هستید ؟ من فروشنده کابل ها نیستم فقط برای بچه ها تو انجمن چیزایی که سخت گیر میاد از جاهایی که پیدا کردم تهیه میکنم اگر میخواهید کابل موقع خرید با فروشندش طی میکنم به شرط سالم نبودن پس میدم اگر قبول کرد . خوب کابلتون اگر مشکل داشت پس بفرستید منم ببرم پسش بدم بهر حال اگر خواستید من فقط میخرم و پست میکنم موقع خرید هم تست میکنم سالم باشه اما مشکلات بعدی مثل حمل بد و .... با خودتونه فاکتور خریدشم بهتون میدم که حتی خودتونم اگر خواستید و میتونید ببرید پس بدید اگر تهرانید ولی در کل گفتم من فقط از مغازه میخرم تست میکنم همونجا و براتون پست میکنم حالا اگر فروشنده پس گرفت براتون میبرم عوص کنم اگر تهران نیستید اما اگر فروشنده اصلی قبول نکرد پس بگیره پای خودتونه اگر واقعا کابل میخواهید برم بپرسم براتون که یه موقه متحمل هزینه نشید. 4. سابقه فروش من در انجمن در بخش کیف امنیا ببینید.خدا رو شکر راضی هستند. سعی میکنم دوستان کمترین هزینه رو متحمل بشند با بهترین کیفیت خواستید در خدمتم این کابل های اصل هم فکر کنم چینی باشند خودمم بررسی نکردم ولی حتما یه فرقی داره که 18تومنه دیگه
آموزش آپگريد امنيا I900 به روش جديد ( تصويري) ****** فروش کیف محافط امنیا ( لپ تاپی - کتابی) ****** فروش اسكرين گارد(محافظ صفحه) ****** فروش كابل tv امنيا ویرایش توسط google : 09-03-2009 در ساعت 01:46 AM |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
نقل قول:
خوشبختانه من گوشی رو با گارانتی خریدمش. میبرم گارانتی ببینند مشکلش چیه. من تهران هستم. به نظرم اگر بگید از کجا می خرید من خودم برم ازشون بخرم بهتره. چون اینجوری می تونم همونجا با گوشی خودم امتحان کنم و اگه خراب بود مستقیم برم گارانتی. ممنون |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
1. خوب نمایندگی وقتی میدونیه همین درجه دو ها با کیفیت هستند دیگه نیازی نمیبینه اصلشو بخواد وارد کنه
2. میتونید این کابل ها رو از پاساز پارسیان طبقه سوم بالاتر طالقانی واقع در ولیعصرتهیه کنید فروشگاه فکر کنم پارس باید باشه فقط کابل و لوازم باکس فلش موبایل داره- طبقه چهرام علاالدین هم داره اما دقیق پلاکشو نمیدونم رو بروی نمایندگی ایرانسل
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
اقای کوروش خدابنده برای کابل تی وی
اطلاعاتو کاش اینجا هم ارسال میکردید اقا 1400تومن ریختی که هزینه کابله هزینه پستشم باید میریختی عزیز مرسی
آموزش آپگريد امنيا I900 به روش جديد ( تصويري) ****** فروش کیف محافط امنیا ( لپ تاپی - کتابی) ****** فروش اسكرين گارد(محافظ صفحه) ****** فروش كابل tv امنيا ویرایش توسط google : 09-27-2009 در ساعت 12:40 AM |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
|
نقل قول:
دوستان من با قیمت 8 تومن بدون سود براتون میفرستم. سالم و تست شده.(در راه خدا )(حالا اگه خواستین سود هم بدین![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|