HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > بخش عمومی > مشاوره برای خرید

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-08-2009, 02:10 AM   #11 (permalink)
کاربر فعال پاکت پی سی
sIiiS این کاربر به زودی به شهرت می رسه

sIiiS آواتار ها

من ترجیح میدم هر دو رو با هم داشته باشم حداقل هر کدوم یک هفته ، تست بشه و بعد نظرم رو بگم، اما تا اینجا از اینکه از این سیمبیان بچه بازی اومدم روی وینمو بسیار خوشنودم گرچه هیچ استفاده ای ندارم
امیدوارم روزی برسه که بتونم دوتا گوشی داشته باشم؛ یکی آیفون 3GS و یکی هم LEO !!
sIiiS آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 10:38 AM   #12 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_rafie نمایش پست ها
مدرک پيدا نکردم ! :دی
حالا صبر ميکنيم خود نيما جان بياد ببينيم multi task داره يا نه ،، ولی من يه جايی خوانده بودم که ديگه مشکلش حل شده ،،،
اصلا من نميدونم چرا شدم مدافع اپل !!! من از مايکروسافت نفرت دارم ، آيفون هم ندارم ، الانم فقط به اندرويد فکر ميکنم، اين رقابت HD2 و 3GS هم به من هيچ ربطی نداره !!! :دی
Still no true multitasking support.but perhaps for the better, having in mind the already poor battery life
همچنان یکی از ایرادات 3G s
امیر جان من این تاپیک رو درست کردم که همه بیان و نظرشون رو بگن ، نه یکی بیاد بگه به من ربطی نداره!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sIiiS نمایش پست ها
من ترجیح میدم هر دو رو با هم داشته باشم حداقل هر کدوم یک هفته ، تست بشه و بعد نظرم رو بگم، اما تا اینجا از اینکه از این سیمبیان بچه بازی اومدم روی وینمو بسیار خوشنودم گرچه هیچ استفاده ای ندارم
امیدوارم روزی برسه که بتونم دوتا گوشی داشته باشم؛ یکی آیفون 3GS و یکی هم LEO !!
کاری که من کردم... یه آیپاد تاچ دارم ، تا از تموم برنامه های Mac OS استفاده کنم ، و در کنارش هم منتظر یه گوشی خوب ویندوز یا آندروید هستم ...
iNima آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 11:19 AM   #13 (permalink)
کاربر فعال پاکت پی سی
Sh-HD این کاربر یک الماس تراش نخورده است Sh-HD این کاربر یک الماس تراش نخورده است Sh-HD این کاربر یک الماس تراش نخورده است Sh-HD این کاربر یک الماس تراش نخورده است

Sh-HD آواتار ها

اچ دی 2 همون لئو هست؟؟
Sh-HD آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 12:37 PM   #14 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimaattar نمایش پست ها
Still no true multitasking support.but perhaps for the better, having in mind the already poor battery life
همچنان یکی از ایرادات 3G s
امیر جان من این تاپیک رو درست کردم که همه بیان و نظرشون رو بگن ، نه یکی بیاد بگه به من ربطی نداره!

کاری که من کردم... یه آیپاد تاچ دارم ، تا از تموم برنامه های Mac OS استفاده کنم ، و در کنارش هم منتظر یه گوشی خوب ویندوز یا آندروید هستم ...
شوخی بود نيما جان ، من که همون اول نظرم را گفتم،، حالا دوباره ميگم ،،
HD2 امکانات خيلی خوبی داره ولی به خاطر ساپورت نرم افزاری آيفون ، اين گوشی هم نميتونه iphone killer بشه ،،،،
amir_rafie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 01:19 PM   #15 (permalink)
hamid.it این کاربر به زودی به شهرت می رسهhamid.it این کاربر به زودی به شهرت می رسه

hamid.it آواتار ها

خوب هر دو دیوایس طرفدارای خاص خودشو داره و به نظر من نمیشه گفت HD2 یک iphone killer هستش. اصطلاحی که به خیلی از دیوایس ها تا الان گفته شده.
جذابیتهای HD2 برای من:
snapdragon
صفحه 4.3 اینچی خازنی 800x480 و مالتی تاچ

Pocket PC: HTC Touch Pro
ROM: 5.07.831.2 WWE (Asia, 9 February 2009)
RADIO: 1.11.25.01
hamid.it آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 03:14 PM   #16 (permalink)
Jahandar این کاربر آینده روشنی دارهJahandar این کاربر آینده روشنی دارهJahandar این کاربر آینده روشنی داره

Jahandar آواتار ها

از نظر من درست نیست که هر گوشی ای تولید میشه بخوایم بگیم آیفون کیلر . آیفون سی خودشه و وینموبایلها هم سی خودشون . اینکه هر چی گوشی تولید میشه بخوایم با اون مقایسه کنیم بیخودی براش ابهت ایجاد میکنه و دیگران هم به اشتباه میندازه و فکر میکنند حالا چه خبر هست !
نمونش قضیهء مولتی تاچ . خود من به شخصه از بس اینور اونور دیدم میگن آیفون مولتی تاچه فکر میکردم دیگه یعنی آخرشه .اما بعدا که رفتم مطالعه کردم و فهمیدم مولتی تاچ چیه و چیکار میکنه ، کلی از اون ابهتی که از آیفون توی ذهنم ساخته شده بود از بین رفت و قضاوتم متعادل تر شد .
مخلص کلام همون جملهء اولمه . این که هر گوشی میاد بخوان بگن آیفون کشه ، خواه نا خواه تبلیغ میشه برای آیفون و اصلا هم آیفون در اون حدی نیست که بحوایم هر گوشی جدید و پیشرفته ای رو با اون مقایسه کنیم و بزنیم تو سر گوشیهای دیگر برندها .

نقل قول:
ظاهرا همه دارن از نظر امکانات ، HD2 را با iphone مقايسه ميکنن ، که البته به نظر من درست نيست ، قبل از HD2 هم گوشی های زيادی آمدن که امکانات بيشتری نسبت به آيفون داشتن ،، به همه اونا لقب iphone killer دادن ولی هيچ کدوم نتونستن جای آيفون رو بگيرن ،،، دليلشم مشخصه ، چيزی که آيفون رو سرپا نگه داشته سيستم عامل خوبشه که اين همه برنامه نويس رو به سمت خودش کشيده و اين همه برنامه جالب براش وجود داره ،، همه آيفون رو به خاطر برنامه های متنوعش ميخرن نه امکانات سخت افزاری ....
من با این سیستم برنامه نویسی مک و زیر و بمش آشنا نیستم اما فکر میکنم دلیل اصلی برنامه های زیاد نوشته شده برای آیفون در درجهء اول ، Appstore هست که باعث میشه برنامه نویسها بهش گرایش پیدا کنند . بعدشم قیمت نسبتا کم نرم افزارهای اون فروشگاه نسبت به نرم افزارهای ویندوز موبایل .( البته این مورد هم زیاد باهاش آشنا نیستم و تنها 3-4 تا قیمت رو دیدم که حول و حوش یک دلار و 2 دلار چرخش داشتند . ) در مورد برنامه نویسیش چیزی نمیگم چون اصلا اطلاعاتی در موردش ندارم .
[
نقل قول:
راستی مشکل multi tasking هم در آيفون حل شده...
تو جاهای مختلف دیدم میگن مشکل عدم ارسال بلوتوث و دلیور ندادن مسیجها در آیفون حل شده و کسایی که از اینها سخن به میان می آوردن مسخره میکردن . اما با رفتن به یکی از انجمنهای آیفون ( http://ixsellize.com/forum/ ) دیدم اکثر آیفون دارا هنوز با اون مشکلات دست و پنجه نرم میکنند . مثلا شخصی در تاپیک نرم افزار حل مشکل دلیور گفته بود ازش استفاده کرده و مشکلش رفع شده ، اما اونقدر دردسر داشته که عطاشو به لقاش بخشیده و کلا پاکش کرده . برای چند نفر هم که اصلا کار نکرده بود . بین اینکه برنامه برای رفع اون مشکلات اومده باشه تا اینکه واقعا اون مشکلات اساسی رفع شده باشه ، فاصلهء زیادی هست .

اما جدای این بحثها ، من یکی اصلا با اون اندازهء دیسپلی HD2 نمیتونم کنار بیام . خداییش خیلی یغوره !!!
اون پایه ای هم که براش ساختند تا به شیشهء ماشین متصل بشه ، هر دفعه باید در گوشی (کاور پشت گوشی ! ) رو جدا کرد و در مخصوص رو بهش وصل کرد و بعدا دوباره در قبلی رو بهش متصل کرد . فکر کنید ببینید با تکرار این عمل ، در گوشی چقدر دوام میاره . زود خراب میشه و حتی ممکنه کلا گوشی به تلق تولوق بیفته و ...
مگه اینکه همیشه اون در مخصوص روش قرار داده بشه که خوب ، چندان جالب نیست .

ویرایش توسط Jahandar : 10-08-2009 در ساعت 03:17 PM
Jahandar آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 05:47 PM   #17 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jahandar نمایش پست ها
از نظر من درست نیست که هر گوشی ای تولید میشه بخوایم بگیم آیفون کیلر . آیفون سی خودشه و وینموبایلها هم سی خودشون . اینکه هر چی گوشی تولید میشه بخوایم با اون مقایسه کنیم بیخودی براش ابهت ایجاد میکنه و دیگران هم به اشتباه میندازه و فکر میکنند حالا چه خبر هست !
نمونش قضیهء مولتی تاچ . خود من به شخصه از بس اینور اونور دیدم میگن آیفون مولتی تاچه فکر میکردم دیگه یعنی آخرشه .اما بعدا که رفتم مطالعه کردم و فهمیدم مولتی تاچ چیه و چیکار میکنه ، کلی از اون ابهتی که از آیفون توی ذهنم ساخته شده بود از بین رفت و قضاوتم متعادل تر شد .
مخلص کلام همون جملهء اولمه . این که هر گوشی میاد بخوان بگن آیفون کشه ، خواه نا خواه تبلیغ میشه برای آیفون و اصلا هم آیفون در اون حدی نیست که بحوایم هر گوشی جدید و پیشرفته ای رو با اون مقایسه کنیم و بزنیم تو سر گوشیهای دیگر برندها .
من نمی دونم چرا هر گوشی خفنی که مياد ، GSM arena اونو ميزاره کناره آيفون و يه عکس باهاش ميگيره !!!! D:
amir_rafie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 06:01 PM   #18 (permalink)
مدیر iOS
iNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی دارهiNima این کاربر آینده بسیار درخشانی داره

iNima آواتار ها

نقل قول:
من نمی دونم چرا هر گوشی خفنی که مياد ، GSM arena اونو ميزاره کناره آيفون و يه عکس باهاش ميگيره !!!! D:
استاد اگه منظورتون عکسیه که من گذاشتم... باید بگم که خودم اون دو تا رو جفت هم گذاشتم...

کسی هم نگفته که HD2 یه iPhone Killer خواهد بود یا نه... سوال منه...:

آیا میشه HD2 رو رقیب iPhone 3gs دونست؟
iNima آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 06:08 PM   #19 (permalink)
کاربر انجمن
TAEL
TAEL این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

TAEL آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sh-HD نمایش پست ها
اچ دی 2 همون لئو هست؟؟
بله..
TAEL آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 10-08-2009, 07:54 PM   #20 (permalink)
کاربر انجمن
cheshm_asali
cheshm_asali این کاربر به زودی به شهرت می رسه

cheshm_asali آواتار ها

اگر قیمتی برابر داشته باشه من HD2 را ترجیح میدم ولی تا زمان عرضه مطمئن هستم قیمت دوبرابر قیمت روز 3gs خواهد داشت

در کل ویندوز موبایل از آغاز سیاست تولیدش بر مینای امکانات فرا تر از مکالمات بود حتی در ابتدا امکانات رادیوئی هم نداشت در نتیجه هیچ وقت نمیشه کاربران این دسته را با کاربران apple مقایسه کرد

Les Larmes Les larmes sont le language muet des douleures

Laptop : Dell XPS 1530 / Sony SZ 740N4
PPC: HTC HD 2

cheshm_asali آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
apple, htc hd2, htc leo, iphone, iphone 3gs

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش