![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
کاربر فعال پاکت پی سی
![]() تاریخ عضویت: May 2009
|
من ترجیح میدم هر دو رو با هم داشته باشم حداقل هر کدوم یک هفته ، تست بشه و بعد نظرم رو بگم، اما تا اینجا از اینکه از این سیمبیان بچه بازی اومدم روی وینمو بسیار خوشنودم گرچه هیچ استفاده ای ندارم
![]() امیدوارم روزی برسه که بتونم دوتا گوشی داشته باشم؛ یکی آیفون 3GS و یکی هم LEO !! |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
مدیر iOS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
نقل قول:
Still no true multitasking support.but perhaps for the better, having in mind the already poor battery life همچنان یکی از ایرادات 3G s امیر جان من این تاپیک رو درست کردم که همه بیان و نظرشون رو بگن ، نه یکی بیاد بگه به من ربطی نداره! نقل قول:
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
HD2 امکانات خيلی خوبی داره ولی به خاطر ساپورت نرم افزاری آيفون ، اين گوشی هم نميتونه iphone killer بشه ،،،، |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
خوب هر دو دیوایس طرفدارای خاص خودشو داره و به نظر من نمیشه گفت HD2 یک iphone killer هستش. اصطلاحی که به خیلی از دیوایس ها تا الان گفته شده.
جذابیتهای HD2 برای من: snapdragon صفحه 4.3 اینچی خازنی 800x480 و مالتی تاچ
|
|
|
#16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
از نظر من درست نیست که هر گوشی ای تولید میشه بخوایم بگیم آیفون کیلر . آیفون سی خودشه و وینموبایلها هم سی خودشون . اینکه هر چی گوشی تولید میشه بخوایم با اون مقایسه کنیم بیخودی براش ابهت ایجاد میکنه و دیگران هم به اشتباه میندازه و فکر میکنند حالا چه خبر هست !
نمونش قضیهء مولتی تاچ . خود من به شخصه از بس اینور اونور دیدم میگن آیفون مولتی تاچه فکر میکردم دیگه یعنی آخرشه .اما بعدا که رفتم مطالعه کردم و فهمیدم مولتی تاچ چیه و چیکار میکنه ، کلی از اون ابهتی که از آیفون توی ذهنم ساخته شده بود از بین رفت و قضاوتم متعادل تر شد . مخلص کلام همون جملهء اولمه . این که هر گوشی میاد بخوان بگن آیفون کشه ، خواه نا خواه تبلیغ میشه برای آیفون و اصلا هم آیفون در اون حدی نیست که بحوایم هر گوشی جدید و پیشرفته ای رو با اون مقایسه کنیم و بزنیم تو سر گوشیهای دیگر برندها . نقل قول:
[تو جاهای مختلف دیدم میگن مشکل عدم ارسال بلوتوث و دلیور ندادن مسیجها در آیفون حل شده و کسایی که از اینها سخن به میان می آوردن مسخره میکردن . اما با رفتن به یکی از انجمنهای آیفون ( http://ixsellize.com/forum/ ) دیدم اکثر آیفون دارا هنوز با اون مشکلات دست و پنجه نرم میکنند . مثلا شخصی در تاپیک نرم افزار حل مشکل دلیور گفته بود ازش استفاده کرده و مشکلش رفع شده ، اما اونقدر دردسر داشته که عطاشو به لقاش بخشیده و کلا پاکش کرده . برای چند نفر هم که اصلا کار نکرده بود . بین اینکه برنامه برای رفع اون مشکلات اومده باشه تا اینکه واقعا اون مشکلات اساسی رفع شده باشه ، فاصلهء زیادی هست . اما جدای این بحثها ، من یکی اصلا با اون اندازهء دیسپلی HD2 نمیتونم کنار بیام . خداییش خیلی یغوره !!! اون پایه ای هم که براش ساختند تا به شیشهء ماشین متصل بشه ، هر دفعه باید در گوشی (کاور پشت گوشی ! ) رو جدا کرد و در مخصوص رو بهش وصل کرد و بعدا دوباره در قبلی رو بهش متصل کرد . فکر کنید ببینید با تکرار این عمل ، در گوشی چقدر دوام میاره . زود خراب میشه و حتی ممکنه کلا گوشی به تلق تولوق بیفته و ... مگه اینکه همیشه اون در مخصوص روش قرار داده بشه که خوب ، چندان جالب نیست .
________________ تفنگت را زمین بگذار | که من بیزارم از دیدار این خونبار ناهنجار ... ________________ در پی آن همه خون |که بر این خاک چکید | ننگ مان باد این جان | شرم مان باد این نان | ما نشستیم و تماشا کردیم ... ________________ قانون دوم جهاندار : کسی که از ترس سانسورچی خود سانسوری میکنه فرقی با سانسور چی نداره ... ________________ قانون سوم جهاندار :آدمها دو دسته اند ، اونایی که آدم هستن و اونایی که آدم نیستن ! ویرایش توسط Jahandar : 10-08-2009 در ساعت 03:17 PM |
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
مدیر iOS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jun 2009
|
نقل قول:
کسی هم نگفته که HD2 یه iPhone Killer خواهد بود یا نه... سوال منه...: آیا میشه HD2 رو رقیب iPhone 3gs دونست؟
|
|
|
|
#20 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
اگر قیمتی برابر داشته باشه من HD2 را ترجیح میدم ولی تا زمان عرضه مطمئن هستم قیمت دوبرابر قیمت روز 3gs خواهد داشت
در کل ویندوز موبایل از آغاز سیاست تولیدش بر مینای امکانات فرا تر از مکالمات بود حتی در ابتدا امکانات رادیوئی هم نداشت در نتیجه هیچ وقت نمیشه کاربران این دسته را با کاربران apple مقایسه کرد
|
![]() |
| برچسب ها |
| apple, htc hd2, htc leo, iphone, iphone 3gs |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|