![]() |
|
|
#5 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
منم با یه جمین همین مشکل را داشتم خودش وصل می کرد و دیگه صدا از گوشی در نمی یومد مثل وقتی هندزفری توشه
می تونید بازش کنید یه جوری تعمیرش کنید ممکنه بازم اینحجوری بشه بعد یه مدت ولی یدکش توی اصفهان اصلا گیرم نیومد چون با استاندارد های دیگه فرق داره
Les Larmes Les larmes sont le language muet des douleures Laptop : Dell XPS 1530 / Sony SZ 740N4 PPC: HTC HD 2 ویرایش توسط cheshm_asali : 10-24-2009 در ساعت 10:06 PM |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
خوب شد باز دیدم اینجا رو ، یادم رفته بود کلا :دی
معلومه که اسپیکر کنده میشه اونطوری که بازش کردید :دی باید بعد از باز کردن پیچ ها، سیم اسپیکر رو با پنس از بورد جدا کنید، بعدش هم، آره خیلی پول میگیرن برای تعویضش ، در واقع میکنن توی پاچه، در صورتی که اسپیکر تنهاش، 10 تومنه ! اگر باز خواستید گوشی رو باز کنین، بگین که راهنمایی تون کنم |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2009
|
البته گوشی رو دست دوم گرفته بودم... سیم اسپیکر فیش نداشت...قبلا باز شده بود و سیم اسپیکرش مستقیما به بورد لحیم شده بود...با کوچکترین تماسی جدا میشد...
مرسی رفیق...دیگه از بس گوشیو باز و بسته کردم استاد شدم خودم...!!! ![]() ![]() راستی جک هندزفری چی شد ؟پیدا نکردین ؟ ویرایش توسط kadkhoda : 10-25-2009 در ساعت 09:15 PM |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
آقا من رفتم دنبالش سودش تو اینه که برات خودش تعمیرش کنه به هر کی گفتم، گفت ندارم، 2 زاری مبارکم افتاد که چی به چیه به 1 کیش گفتم درست میکنی جمینم رو ؟ گفت آره، 50 تومن !!!! گفتم خوب کانکتور هندزفری شو بهم بده، خودم درست میکنم، گفت نمیشه، خودم باید درست کنم :دی خلاصه اینکه دارنش ها، اما نمیفروشند !!!! |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2009
|
نقل قول:
کسی خواست گوشیش را بفرسته براش تعمییر می کنم البته قبلش یک عکس از بیرونش برام بفرستید
|
|
![]() |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|