آیفون 4 اس معرفی شد...کار تیم طراحی و تولید اپل
یه محصول متوسط که بیشتر یه آپگرید قویه تا یه محصول جدید
آیفون 4 اس موفق شد پیش فروش خوبی داشته باشه...کار تیم بازاریابی و تبلیغات اپل
یه محصول قوی از نظر فروش
نوید جان من اینارو از خودم در نمی آرم...اخباریه که عیناً توی همین فاروم مطرح شده و سقوط و سعود سهامو تایید می کنه
مگر این که یکی از این 2 خبر ساختگی باشه که باتوجه به بخش بورس گوگل فکر نمی کنم
لینکی برای امتحان کردن جدیدترین نسخه اوبونتو آن هم در براوزر شما!!
Ubuntu online tour
HD2 گوشی یی که مثل هیچ گوشی دیگری نیست. اینبار با 3000 امتیاز در کوادرانت برای اندروید
Want Faster Android On Your HD2? Data Successfully Moved To EXT Partition | xda-developers
در واقع امتیاز بالا بخاطر قسمت I/O هست که اطلاعات در پارتیشن ext انتقال داده میشن. قبلا همچین کاری روی دیزایر صورت گرفته بود اما به پایداری نرسیده بود.
......
خیلی جالبه که امتیاز CPU هم بالاتر از نکسوس وان 2.2 شده. البته فکر کنم بخاطر ورژن اندرویدش هم باشه.
......
گویا مایکروسافت قصد دارد وینفون هایش را در منطقه خاورمیانه و آفریقا مستقیما به فروش برساند!! باید دید برای پشنیبانی از زبان های محلی این مناطق چه برنامه ایی دارد؛
Windows Phone coming to Middle East and Africa via official online store | WinRumors
شرکت های Dell و HP سخت مشغولند تا تبلت های ویندوز8 مختص خود را تا سه ماهه سوم 2012 آماده کنند:
HP and Dell reportedly preparing Windows 8 tablets for Q3 2012 | WinRumors
سایت فروش اینترنتی Clove قیمت بین المللی نکسس پرایم را 429 یورو حدود 690 دلار تعیین کرده و همینطور قیمت موتورولا رازر را 379 یورو معادل 600 دلار؛
International Moto RAZR and Galaxy Nexus Pricing, Availability
علاقه مندی ها (Bookmarks)