صفحه 99 از 236 نخستنخست ... 4989979899100101109149199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 981 تا 990 , از مجموع 2355

موضوع: خبر های ریز ، کوچیک و کم اهمیت !

مدیر اخبار

massoudsh آواتار ها

عجب ماهی است این اکتبر 2011!! 4 معرفی آیفون 5 ، 11 معرفی سامسونگ پرایم و اندروید آیس کریم و 26 اکتبر کنفرانس جهانی نوکیا و احتمالا معرفی اولین وینفون هایش

Nokia World 2011 starts October 26. Nokia's first Windows Phone to probably be launched there | MobileTechWorld

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط massoudsh نمایش پست ها
    عجب ماهی است این اکتبر 2011!! 4 معرفی آیفون 5 ، 11 معرفی سامسونگ پرایم و اندروید آیس کریم و 26 اکتبر کنفرانس جهانی نوکیا و احتمالا معرفی اولین وینفون هایش

Nokia World 2011 starts October 26. Nokia's first Windows Phone to probably be launched there | MobileTechWorld
    تقريبا بدترين ماه رو انتخاب کردن ،،، بايد يه درخت تنومند باشی تا جلوی دو تا طوفان تبليغاتی اون دوتا وايسی نه يک نهال نو پا .... وينفون ها به اين دليل که مشخص شده سری دومشون هم جذابيت سخت افزاری ندارن ، حداکثر بعد از يک هفته در هياهوی آيس کريم و آيفون 5 فراموش خواهند شد دوباره همون فروش کم و ادامه ماجرا...

کاربر فعال ویندوز فون ۷

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_rafie نمایش پست ها
    تقريبا بدترين ماه رو انتخاب کردن ،،، بايد يه درخت تنومند باشی تا جلوی دو تا طوفان تبليغاتی اون دوتا وايسی نه يک نهال نو پا .... وينفون ها به اين دليل که مشخص شده سری دومشون هم جذابيت سخت افزاری ندارن ، حداکثر بعد از يک هفته در هياهوی آيس کريم و آيفون 5 فراموش خواهند شد دوباره همون فروش کم و ادامه ماجرا...
    البته تنوع سخت افزاری و سخت افزار به روز، بیشتر احتیاج اندروید هست. وینفون ها که سخت افزار ( SoC ) استفاده شده در اونها حداکثر مال 2010 هست، با سرعتی بالاتر از قبل و خیلی بیشتر از مشابه های اندرویدی و اپلی ، به زندگیشون ادامه میدن. میتونم تنها ضعف وینفونها رو همین SoC بدونم اون هم بخاطر GPU که نمیتونه 1080 ضبط و پخش کنه و به تبع (ط) اون از عهده ی اجرای بازی های با گرافیک فوق العاده بر نمیاد .
    G33K ،massoudsh ،HamedSenator و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidonline نمایش پست ها
    البته تنوع سخت افزاری و سخت افزار به روز، بیشتر احتیاج اندروید هست. وینفون ها که سخت افزار ( SoC ) استفاده شده در اونها حداکثر مال 2010 هست، با سرعتی بالاتر از قبل و خیلی بیشتر از مشابه های اندرویدی و اپلی ، به زندگیشون ادامه میدن. میتونم تنها ضعف وینفونها رو همین SoC بدونم اون هم بخاطر GPU که نمیتونه 1080 ضبط و پخش کنه و به تبع (ط) اون از عهده ی اجرای بازی های با گرافیک فوق العاده بر نمیاد .
    البته سيستم عاملی که فقط بر پايه يک مدل SoC بوده که اونم درايورش از زمان WinCE 5.0 وجود داشته ، بايد هم الان بتونه حداکثر استفاده رو از اين تک مدل SoC بکنه ، حالا تا کم کم مدل های ديگه اي هم اضافه بشن ،، اما حرف من اصلا اين نبود ،، جذابيت سخت افزاری فاکتور کاملا مجزايی هست ، مثلا در همين فروم ، خيلی از SGS II داران فعلی ، SGS داران قبلی بودن (شعر گفتم :دی) ،، در xda developers هم اوضاع همين جوريه، من بخش SGS II رو که ديدم ، اکثر ID هارو قبلا ار بخش SGS میشناختم،،، اين همون جذابيت سخت افزاری هست که منظور من بود،،،،

کاربر فعال ویندوز فون ۷

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_rafie نمایش پست ها
    البته سيستم عاملی که فقط بر پايه يک مدل SoC بوده که اونم درايورش از زمان WinCE 5.0 وجود داشته ، بايد هم الان بتونه حداکثر استفاده رو از اين تک مدل SoC بکنه ، حالا تا کم کم مدل های ديگه اي هم اضافه بشن ،، اما حرف من اصلا اين نبود ،، جذابيت سخت افزاری فاکتور کاملا مجزايی هست ، مثلا در همين فروم ، خيلی از SGS II داران فعلی ، SGS داران قبلی بودن (شعر گفتم :دی) ،، در xda developers هم اوضاع همين جوريه، من بخش SGS II رو که ديدم ، اکثر ID هارو قبلا ار بخش SGS میشناختم،،، اين همون جذابيت سخت افزاری هست که منظور من بود،،،،
    من هم دقیقا همین منظور رو برداشت کردم + اینکه بین تک هسته ای و 2 هسته ای مطمئنا 2 هسته ای جذبه ی دیگری داره.
    این بودن درایورها دیگه از اون حرفاست که فقط باید کوکرها ازش حرف بزنن. واسه ی سازنده ی سخت افزار و برنامه نویس های یک شرکت مثل مایکروسافت یا مثل HTC تهیه ی درایور بهینه با اینهمه امکانات و ارتباطات با شرکتهای سازنده ی سخت افزار، درایور معضل یا مانع برای پیشرفت نیست. درایور یک طرف قضیه ست. طرف دیگه بهینه سازی کدهای سیستم عامل هست. با همین سخت افزار روزی اندرویدهای های-اند تولید میشدن اما چرا ورژنهای بعدی اومد؟ اضافه کردن امکانات و بهینه سازی های جدید. مثل اکلیر و فرویو. خود اندروید هم برای مچ شدن با سخت افزارهای غیر از نکسوس تا مدتها مشکل داشت . چون واسه کوالکامها بهینه شده بود. تا بعد ها فکر کنم آپدیت 2.2.1 اگه اشتباه نکنم یه سری بهینه سازی ها برای همینگبرد انجام شد. آتریکس هم با فرویو مشکل داشت و بنچمارکها در حد 2 هسته ای نبود. حتی من یک ویدیو دیدم از آتریکس و نمیدونستم فرقش با نکسوس در سرعت چیه !!!
    پس همه به سخت افزارشون یه جورایی وابسته هستن. فکر کنم سال دیگه تابستان 2 هسته ای های ویندوزفون بیان و بعد از انتشار کامل 7.5 ، خبرهای 2هسته ای ها درز کنه.
    ویرایش توسط saeidonline : 03-10-2011 در ساعت 02:44 AM
    MURCIELAGO ،massoudsh ،ebi_lancer و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

Reza WM آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط saeidonline نمایش پست ها
    این بودن درایورها دیگه از اون حرفاست که فقط باید کوکرها ازش حرف بزنن. واسه ی سازنده ی سخت افزار و برنامه نویس های یک شرکت مثل مایکروسافت یا مثل HTC تهیه ی درایور بهینه با اینهمه امکانات و ارتباطات با شرکتهای سازنده ی سخت افزار، درایور معضل یا مانع برای پیشرفت نیست.\
    گرفتن درایور گرفتنش راحته اما هماهنگی درایور و سیستم عامل و بهینه سازی با کساتومایز های خودشون سخته اینکه وینفون راحت میگن اسموزه... واسه اینهکه خود مایکروسافت در بهترین حالت درایور داده و فقط و فقط قیافه رو او ای ام تغییر میده و بحث اندروید جداست...
    سر همونه که درایور برای اندروید مهمه.... نه برای وینفون و مک
    ebi_lancer ،saeidonline ،Ion و 2 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.

cna
    cna آنلاین نیست.
    مدیر ارشد

cna آواتار ها
    !Al ،mrm2007 ،ebi_lancer و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    لطفا این 2 تاپیک را مطالعه فرمایید :
    1- مشاهده ی قوانین انجمن 2- معرفی سیستم امتیازدهی فروم

ebi_lancer آواتار ها

به زودي : كروم گوگل براي اندرويد

Google Chrome is finally coming to an Android device near you | Android and Me
    amir_rafie ،!Al ،massoudsh و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    ....هر كه با گرگش مدارا ميكند... عاقبت... خلق و خوي گرگ پيدا ميكند...

از سادگيست گر به کسي تکيه کرده ايم...اينجا که گرگ با سگ گله برادر است

مدیر پرتال

amir_rafie آواتار ها
    نوشته های وبلاگ
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi_lancer نمایش پست ها
    به زودي : كروم گوگل براي اندرويد

Google Chrome is finally coming to an Android device near you | Android and Me
    اگه Chrome web store رو هم باهاش راه بندازن يعنی يه بروزر خيلی کامل برای تبلت ها جور کردن ديگه..

ebi_lancer آواتار ها

گرفتن اپديت 2.3.5 و سنس 3.0 براي اچ تي سي Desire S
    xfactor ،!Al ،massoudsh و 4 نفر دیگر از این پست قدردانی کرده اند.
    ....هر كه با گرگش مدارا ميكند... عاقبت... خلق و خوي گرگ پيدا ميكند...

از سادگيست گر به کسي تکيه کرده ايم...اينجا که گرگ با سگ گله برادر است

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)