![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
بر طبق گفته های يک منبع قابل اعتماد در TechCrunch تا هفت روز ديگر chrome که برمبنای Web طراحی شده و هدف آن بازار نت بوک ها ، نوت بوک ها و اسمارت بوک هاست معرفی ميشود: ![]() از آنجا که گوگل با همکاری شرکت های Acer, Adobe , Asus , Freescale , HP , Lenovo , Qualcomm , TI و Toshiba اقدام به توليد اين سيستم عامل کرده است به نظر ميرسد توسعه درايور ها به سازندگان سخت افزار واگذار شده و اين سيستم عامل در ابتدا تنها بر روی تعداد محدودی از سيستم ها قابل نصب است. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اه بابا اینا که گفته بودن اخر هفته می شه یک نسخه شو دانلود کرد یعنی بتا هم نمی دن پابلیک؟نامردا
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
دکترجان تا فردا دندون روی جيگر بزار ،،،، ببينيم چی ميشه ،،، من پوشش خبری ميدم!
![]() فکر کنم قرار_ يکميشو حالا بدن ، ولی اصلش ميره برای سال ديگه .... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| chrome, سیستم عامل, سیستم عامل کروم, کروم, گوگل |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|