![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
IM+ All-in-One Mobile Messenger v. 7.0.1
![]() ![]() wm2003, wm5, wm6, wm6.1 ![]() چت با Yahoo، MSN®/Windows Live، AIM®/iChat، Google Talk، Facebook IM و ... از داخل پاکت پیسی با امکان انتقال فایل در یک محیط یوزر فرندلی. ![]() ![]() ![]() ![]() کد:
http://www.shapeservices.com/en/products/details.php?product=im&platform=pocketpc ![]() کد PHP:
لینکهای ویژه
کد PHP:
آشنایی با سیستم امتیاز دهی فروم دانشنامه ی آزاد اچ یو آشنایی با کلمات تخصصی هندهلد ها: واژه نامه | واژه های مخفف ویرایش توسط Farshid.T : 12-29-2009 در ساعت 03:14 PM |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر ارشد
|
با این که نسخه ک*ر*ک شده بود ولی چند روزه موقع ورود پیغام پایان نسخه ی ترایل رو میده.
اگه نسخه ی درستی پیدا کردم همینجا میذارم.
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
مال من هم ایراد می گیره که نسخه ترایال هست و رجیستر کن
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. در تعطیلات به سر می بریم، مهرماه دوباره بر می گردم! |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر مشاوره خرید اسمارت فون
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
من به عنوان اولین طرفدار این نرم افزار فوق العاده اگر یادتون باشه چند روز پیش اومدم سراغ نسخه کاملش رو گرفتم از دوستان که کسی نداشت. متاسفانه واسه من از کار افتاد! پس دلخوش به این مقدار نباشید. شما به معنویات احتیاج دارید. آب و برق را مجانی....
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
ادیت : implusl.exe رو دارید توی دایرکتوری ؟ ویرایش توسط manuelcalavera : 12-26-2009 در ساعت 09:11 AM |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
مدیر ارشد
|
نقل قول:
کد PHP:
نقل قول:
آشنایی با سیستم امتیاز دهی فروم دانشنامه ی آزاد اچ یو آشنایی با کلمات تخصصی هندهلد ها: واژه نامه | واژه های مخفف ویرایش توسط Farshid.T : 12-28-2009 در ساعت 03:14 AM |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
|
دوست عزیز لینک rapidshare ظاهرا مشکل داره چون دو شبه میخوام دانلود کنم یه پیامی میده که اگه اشتباه نکنم مبنی بر شلوغیه شبکه است ! که بعید میدونم واسه همچین فایلی همچین چیزی درست باشه خودتون میتونید برید ببینید ... در ارتباط با پست شماره 7 عرض شد
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
مدیر بازنشسته
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
سعید جان مشکل از لینک نیست از رپید هست که داره مسخره بازی در میاره که همه برن پول بدن و اکانت بخرن ! از رپید دانلود کردم براتون آپلود کردم 1 جای دیگه که مشکلتون حل شه . Mirror for post #7 : کد PHP:
ویرایش توسط M☼HAMMAD : 01-24-2010 در ساعت 10:50 PM |
|
|
|
|
| این کاربر از M☼HAMMAD برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (04-15-2010) |
![]() |
| برچسب ها |
| chat, facebook im, google talk, im+, messenger, msn messenger, yahoo messenger, یاهو مسنجر |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|