![]() |
|
|
#321 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
مرسی بازم
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
|
#322 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
|
سلام دوستان
من کاملا برای خرید این گوشی دودلم الان آیفون دارم ولی اینو دیدم به نظرم باید چیز خوبی باشه کسایی که با جفتش کار کردن نظرشون چیه برتریش نسبت به آیفون چیه کلا این گوشی چه جور یاست می ارزه بخرمش یا هممون آیفون هست فقط به اسم گوگل اصلا اندرویید به گستردگی و زیبایی سیستم آبفون هست؟؟ ممنون |
|
|
|
|
|
#323 (permalink) |
|
سلام
حال شما خوبه؟ من این گوشی رو تازه برام آوردن اما نتونستم فعالش کنم. تو خون ویفی داریم اما با wifi اکتیوت نشد و دائماً خطای "" میده کد:
cant establish a reliable data connection to the server سعی کردم که اپن است همراه اول رو ست کنم که ظاهرا فقط یه mcinet میخواد که در قسمت است اپن بنویسیم. اما بازم همون خطا رو میده. من چک کردم wifi کار میکنه حتا از تو خودت گوشی هم کار میکنه چون یه بر activation رو skip کردم و دیدم عملا از هیچ سرویسی بدون اکتیوت کردن نمیشه استفاده کرد دوباره هارد فرمت کردمش. |
|
|
|
|
|
#324 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
برای استفاده از دستگاه اصلا نیازی به فعال سازی نیست تنها اگر بخواهید مثلا کانتکت هاتون سینک بشه بهتره که یک اکانت گوگل باز کنید. در مورد استفاده از شبکه دیتای ایرانسل یا مخابرات نمی تونم دقیق نظر بدهم ولی در مورد وای فای خانگی تان تنها راه مطمئن شدن این ست که با یک وای فای دیگر مقایسه ش کنید. یعنی ببینید به جای دیگر وصل می شود یا همه جا مشکل دارد
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
|
#325 (permalink) | |
|
نقل قول:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#326 (permalink) |
|
سلام
من بالاخره تونستم گوشیمو اکتیوت کنم با سیمکرت است ایرانسل (برا name گذشتم متن و برا apn گذشتم mtnitancell ) و به راحتی sign in کرد و درست شد اما مثل اینکه از ایران نمیشه به market دست رسی دست. لطفا اگه دوستان از نرم افزاری استفاده میکنه و فایل apk اشو داره به اشتراک کنه که بقیه هم استفاده کنن. من astrid-۲.۱۱.۰ رو اتچ کردم. همه نرمفزری که نصب کنم رو نهایتان تو یه bundle میزارم برا download. ممنون |
|
|
|
|
|
#327 (permalink) | |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
به HU خوش آمدید.... لطفا نرم افزار های اندروید را در این قسمت معرفی کنید. برای معرفی نرم افزار، از Post Generator استفاده کنید. با تشکر. |
|
|
|
|
|
|
#328 (permalink) | |
|
نقل قول:
ایفون رو می بایست جیل بریک کنید تا سطح دسترسی های مشابه این داشته باشید و این رو باید روت کنید. در مورد برتری هایش زیاد نوشته شده که تقریبا می شه گفت همه ش بر پایه نظرات شخصی است و نه قابل مقایسه . یعنی تست استانداردی وجود ندارد که بگوید نسبت ابعاد دستگاه کدامیک بهتر است. بستگی به حس مصرف کننده دارد. برتری های روی کاغذ صفحه نمایش بی نظیر اش است . ابعاد اندکی کوچکتر . عمر باطری اندکی بهتر . سی پی یو و رم بیشتر . انلاک بودن ش. خلاصه برای برتری ها زیاد است ولی همه چیز بستگی به مصرف کننده دارد. در مورد اینکه با هر دو کار کرده باشم . من کار کرده ام ولی هیچ وقت ایفون برای مدت طولانی نداشته ام. در مورد اینگه سیستم اندروید گستردگی ایفون هست منظورتون رو متوجه نشدم اصلا. در مورد زیبایی به شما اطمینان می دهم زیباتر است. در مورد اطلاعات بیشتر بهتر هست مروری که من در حال نوشتن از دستگاه هستم رو در همین فروم بخوانید موفق باشید
|
|
|
|
|
|
#329 (permalink) | |
|
نقل قول:
لطف کنیدو از صفحه تنظیمات ایران سل گوشی تان برای APNعکس بندازید و اینجا بگذارید که دیگر دوستان هم بتونن استفاده کنند. در ضمن باز هم تکرار می کنم برای استفاده از خود گوشی نیازی به ساین این کردن به اکانت جی میل ندارید امیدوارم که اینجا فعالیت تان را بیشتر هم بکنید موفق باشید
|
|
|
|
|
|
#330 (permalink) |
|
امروز توی سرمای گزنده و افتضاح توی ایستگاه منتظر رسیدن مترو بودم که دیدم یک مسافری چپ چپ من رو نگاه می کنه . بعد که رفتیم توی واگن من یک گوشه ایستادم و به خواندن ام ادامه دادم . بعد این اقا دیگه طاقت ش رو از دست داد و گفت که این دستگاه جدید گوگل هست ؟
من هم سرم رو بالا اوردم و گفتم بله ![]() اولین سوالی که پرسید این هست که نسبت به ایفون چطوره. من هم گفتم که مدت کوتاهی ایفون رو داشتم ولی این کنترل بیشتری بر نرم افزار داره. اون هم رو کرد که توسعه دهنده نرم افزار هست و خودش هیرو داشته ولی به دلیل اینکه کی بورد فیزیکی نداشته ردش کرده. می گفت نکسوس تو کی می یاد گفتن کی بورد داره . من هم گفتم نمی یاد اقلا تا ۶ ماه اینده. پیشنهاد کردم دستگاه رو توی دست بگیره و گفت از ایفون خوش دست تره. در ضمن صفحه ش رو دید کف ش برید. وال پیپر ام لایو نبود ولی سریع عوض ش کردم که در حین صفحه عوض کردن هی می گفت عجب چقدر سریعه. بعد که وال پیپر دشت سبز رو براش گذاشتم کلی ذوق کرد خلاصه کلی افتخار کردیم و ذوق مرگ شدیم که یکی دستگاه ما را شناخت. اون هم یک توسعه دهنده نرم افزار اخرش هم گفت it's a nice piece of kit you got there
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| android, google, htc, nexus 1, nexus one, آندروید, اچ تی سی, اندروید, اندروید نکسوس, گوشی گوگل, نکسوس وان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|