HandheldUsers  

بازگشت   HandheldUsers > Android > زیر ذره بین اعضا > Google Nexus One

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 02-08-2010, 03:01 AM   #321 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط gb_amin نمایش پست ها
دست شما درد نکنه . بابا همین فروم خودمون رو گشتم . جای دیگه رو نگشتم چون مطمن بودم اینجاست. منتها نمی دونستم چه کلمه ای استفاده کنم . یعنی غلط می زدم همش
مرسی بازم
KingDani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 01:26 AM   #322 (permalink)
کاربر جدید
7adi3at
7adi3at این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

سلام دوستان
من کاملا برای خرید این گوشی دودلم
الان آیفون دارم ولی اینو دیدم به نظرم باید چیز خوبی باشه
کسایی که با جفتش کار کردن نظرشون چیه
برتریش نسبت به آیفون چیه

کلا این گوشی چه جور یاست
می ارزه بخرمش یا هممون آیفون هست فقط به اسم گوگل
اصلا اندرویید به گستردگی و زیبایی سیستم آبفون هست؟؟
ممنون
7adi3at آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 10:40 AM   #323 (permalink)
کاربر جدید
sarahk
sarahk این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

سلام
حال شما خوبه؟
من این گوشی رو تازه برام آوردن اما نتونستم فعالش کنم.
تو خون ویفی داریم اما با wifi اکتیوت نشد و دائماً خطای "" میده

کد:
cant establish a reliable data connection to the server

سعی‌ کردم که اپن است همراه اول رو ست کنم که ظاهرا فقط یه mcinet می‌خواد که در قسمت است اپن بنویسیم. اما بازم همون خطا رو میده.
من چک کردم wifi کار می‌کنه حتا از تو خودت گوشی هم کار می‌کنه چون یه بر activation رو skip کردم و دیدم عملا از هیچ سرویسی بدون اکتیوت کردن نمی‌شه استفاده کرد دوباره هارد فرمت کردمش.
sarahk آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 11:35 AM   #324 (permalink)
KingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه داردKingDani این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sarahk نمایش پست ها
سلام
حال شما خوبه؟
من این گوشی رو تازه برام آوردن اما نتونستم فعالش کنم.
تو خون ویفی داریم اما با wifi اکتیوت نشد و دائماً خطای "" میده

کد:
cant establish a reliable data connection to the server
سعی‌ کردم که اپن است همراه اول رو ست کنم که ظاهرا فقط یه mcinet می‌خواد که در قسمت است اپن بنویسیم. اما بازم همون خطا رو میده.
من چک کردم wifi کار می‌کنه حتا از تو خودت گوشی هم کار می‌کنه چون یه بر activation رو skip کردم و دیدم عملا از هیچ سرویسی بدون اکتیوت کردن نمی‌شه استفاده کرد دوباره هارد فرمت کردمش.
خوش آمدید. مبارک باشه
برای استفاده از دستگاه اصلا نیازی به فعال سازی نیست تنها اگر بخواهید مثلا کانتکت هاتون سینک بشه بهتره که یک اکانت گوگل باز کنید. در مورد استفاده از شبکه دیتای ایرانسل یا مخابرات نمی تونم دقیق نظر بدهم ولی در مورد وای فای خانگی تان تنها راه مطمئن شدن این ست که با یک وای فای دیگر مقایسه ش کنید. یعنی ببینید به جای دیگر وصل می شود یا همه جا مشکل دارد
قدیمی 02-09-2010, 02:00 PM   #325 (permalink)
کاربر جدید
7adi3at
7adi3at این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7adi3at نمایش پست ها
سلام دوستان
برتریش نسبت به آیفون چیه

کلا این گوشی چه جور یاست
ممنون
جوابه منم بدید PLZ
7adi3at آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 02:57 PM   #326 (permalink)
کاربر جدید
sarahk
sarahk این کاربر در جاده پیشرفت قرار داره

سلام
من بالاخره تونستم گوشیمو اکتیوت کنم با سیمکرت است ایرانسل (برا name گذشتم متن و برا apn گذشتم mtnitancell ) و به راحتی‌ sign in کرد و درست شد

اما مثل اینکه از ایران نمی‌شه به market دست رسی‌ دست. لطفا اگه دوستان از نرم افزاری استفاده می‌کنه و فایل apk اشو داره به اشتراک کنه که بقیه هم استفاده کنن.
من astrid-۲.۱۱.۰ رو اتچ کردم. همه نرمفزری که نصب کنم رو نهایتان تو یه bundle میزارم برا download.

ممنون
فایل های پیوست شده
نوع فایل: apk astrid-2.11.0.apk (639.2 کیلو بایت, 0 نمایش)
sarahk آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 03:06 PM   #327 (permalink)
مدیر اخبار
amir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه داردamir_rafie این کاربر سابقه ای بی سابقه دارد

amir_rafie آواتار ها

نقل قول:
سلام
من بالاخره تونستم گوشیمو اکتیوت کنم با سیمکرت است ایرانسل (برا name گذشتم متن و برا apn گذشتم mtnitancell ) و به راحتی‌ sign in کرد و درست شد

اما مثل اینکه از ایران نمی‌شه به market دست رسی‌ دست. لطفا اگه دوستان از نرم افزاری استفاده می‌کنه و فایل apk اشو داره به اشتراک کنه که بقیه هم استفاده کنن.
من astrid-۲.۱۱.۰ رو اتچ کردم. همه نرمفزری که نصب کنم رو نهایتان تو یه bundle میزارم برا download.

ممنون
سلام.
به HU خوش آمدید....
لطفا نرم افزار های اندروید را در این قسمت معرفی کنید.
برای معرفی نرم افزار، از Post Generator استفاده کنید.

با تشکر.
amir_rafie آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-09-2010, 03:43 PM   #328 (permalink)

KingDani آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط 7adi3at نمایش پست ها
سلام دوستان
برتریش نسبت به آیفون چیه

کلا این گوشی چه جور یاست
ممنون
قربان من ترجیح می دادم کسی دیگر شما را راهنمایی کنه چون من خودم دستگاه رو خریده ام و واضح است که به ایفون برتر می دونم ش.
ایفون رو می بایست جیل بریک کنید تا سطح دسترسی های مشابه این داشته باشید و این رو باید روت کنید. در مورد برتری هایش زیاد نوشته شده که تقریبا می شه گفت همه ش بر پایه نظرات شخصی است و نه قابل مقایسه . یعنی تست استانداردی وجود ندارد که بگوید نسبت ابعاد دستگاه کدامیک بهتر است. بستگی به حس مصرف کننده دارد.
برتری های روی کاغذ صفحه نمایش بی نظیر اش است . ابعاد اندکی کوچکتر . عمر باطری اندکی بهتر . سی پی یو و رم بیشتر . انلاک بودن ش. خلاصه برای برتری ها زیاد است ولی همه چیز بستگی به مصرف کننده دارد.
در مورد اینکه با هر دو کار کرده باشم . من کار کرده ام ولی هیچ وقت ایفون برای مدت طولانی نداشته ام. در مورد اینگه سیستم اندروید گستردگی ایفون هست منظورتون رو متوجه نشدم اصلا. در مورد زیبایی به شما اطمینان می دهم زیباتر است.

در مورد اطلاعات بیشتر بهتر هست مروری که من در حال نوشتن از دستگاه هستم رو در همین فروم بخوانید
موفق باشید
قدیمی 02-09-2010, 03:48 PM   #329 (permalink)

KingDani آواتار ها

نقل قول:
سلام

ممنون
سارا
لطف کنیدو از صفحه تنظیمات ایران سل گوشی تان برای APNعکس بندازید و اینجا بگذارید که دیگر دوستان هم بتونن استفاده کنند. در ضمن باز هم تکرار می کنم برای استفاده از خود گوشی نیازی به ساین این کردن به اکانت جی میل ندارید
امیدوارم که اینجا فعالیت تان را بیشتر هم بکنید
موفق باشید
قدیمی 02-09-2010, 04:05 PM   #330 (permalink)

KingDani آواتار ها

امروز توی سرمای گزنده و افتضاح توی ایستگاه منتظر رسیدن مترو بودم که دیدم یک مسافری چپ چپ من رو نگاه می کنه . بعد که رفتیم توی واگن من یک گوشه ایستادم و به خواندن ام ادامه دادم . بعد این اقا دیگه طاقت ش رو از دست داد و گفت که این دستگاه جدید گوگل هست ؟
من هم سرم رو بالا اوردم و گفتم بله
اولین سوالی که پرسید این هست که نسبت به ایفون چطوره. من هم گفتم که مدت کوتاهی ایفون رو داشتم ولی این کنترل بیشتری بر نرم افزار داره. اون هم رو کرد که توسعه دهنده نرم افزار هست و خودش هیرو داشته ولی به دلیل اینکه کی بورد فیزیکی نداشته ردش کرده. می گفت نکسوس تو کی می یاد گفتن کی بورد داره . من هم گفتم نمی یاد اقلا تا ۶ ماه اینده.
پیشنهاد کردم دستگاه رو توی دست بگیره و گفت از ایفون خوش دست تره. در ضمن صفحه ش رو دید کف ش برید. وال پیپر ام لایو نبود ولی سریع عوض ش کردم که در حین صفحه عوض کردن هی می گفت عجب چقدر سریعه. بعد که وال پیپر دشت سبز رو براش گذاشتم کلی ذوق کرد
خلاصه کلی افتخار کردیم و ذوق مرگ شدیم که یکی دستگاه ما را شناخت. اون هم یک توسعه دهنده نرم افزار
اخرش هم گفت it's a nice piece of kit you got there
پاسخ

برچسب ها
android, google, htc, nexus 1, nexus one, آندروید, اچ تی سی, اندروید, اندروید نکسوس, گوشی گوگل, نکسوس وان

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش