![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
در 48 ساعت گذشته، شاید Nexus One خبرسازترین موضوع دنیای گجت ها به حساب بیاید، دیگر همه مطمئن شده اند که این گوشی، همان گوشی معروف گوگل است.
![]() در هر صورت ، هنوز هیچ تایید نشده است و شاید این گوشی همان HTC Dragon/Passion/Bravo باشد. امیدوارم این بازی موش و گربه زودتر به پایان برسد. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منابع: Engadget آیا این Google Phone است؟ |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
مدیر اخبار
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
خبر ها تمام شدنی نیست ....
HTC Nexus one از FCC هم OK گرفت: ![]() ![]() همانطور که از عکس ها مشخص است ، دیوایسی با نام NEXUSONE با شماره مدل PB99100 و ساخت HTC توانسته آزمون های FCC را Pass کند ...... ------------------------------ اخبار تکمیلی: روی Nexus One , اندروید 2.1 نصب میباشد، با شبکه های T-Mobile و AT&T هم کاملا سازگار است. همچنین عملکرد سرویس Google goggle را میتوانیم برای اولین بار در این گوشی ببینیم....
![]() ویرایش توسط amir_rafie : 12-14-2009 در ساعت 01:29 PM |
|
|
|
| این کاربر از amir_rafie برای این پست مفید تشکر کرده اند: | siavash78 (07-07-2010) |
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
گوشی هرچی هست صفحه ش او ال ای دی هست.واقعا که خانواده تاچ ها یاد بگیرند
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
مدیر اخبار
|
اینم سایت این گوشی: Thenexusone
اولین ویدئو در Youtube انیمیشن بوتش با قبلی فرق میکنه، این ویدئو رو تقدیم میکنم به پارسا !
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
هر چی که هست طراحیش (کلا همه چیزش ) مال اچ تی سیه !
________________ تفنگت را زمین بگذار | که من بیزارم از دیدار این خونبار ناهنجار ... ________________ در پی آن همه خون |که بر این خاک چکید | ننگ مان باد این جان | شرم مان باد این نان | ما نشستیم و تماشا کردیم ... ________________ قانون دوم جهاندار : کسی که از ترس سانسورچی خود سانسوری میکنه فرقی با سانسور چی نداره ... ________________ قانون سوم جهاندار :آدمها دو دسته اند ، اونایی که آدم هستن و اونایی که آدم نیستن ! |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدیر بخش اندروید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
|
واقعا لذت بردم ما منتظریم زودتر بیاد این دیوایس
جهان فحش ندی ها اما سلام گوگل خداحافظ مایکروسافت
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
اول باید ابعادش رو بدونم و وزن ش رو ولی جدی بهش فکر می کنم
از امتیاز دهی برای تشویق هم فرومی هایتان استفاده کنید. SmartQ v7 unboxing-SmartQ v7 review -EKEN M001 Unboxing- EKEN M001 review - Google Nexus one Review - Nationite HDVP-2 unboxing- Nationite HDVP-2 review - experience Sennheiser CX 400 II Precision - iRex DR1000s review وبلاگ بیانکو نرو را بخوانید و مشترک شوید آلبوم عکس های موبایل من را دنبال کنید. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
از دیدن ویدیو به راحتی می شه فهمید که دستگاه دقیقا پشت در است . حتی جعبه ش هم نهایی شده
به نظر من که ژانویه زمان مناسبی ست
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| android, google, htc, nexus 1, nexus one, آندروید, اچ تی سی, اندروید, اندروید نکسوس, گوشی گوگل, نکسوس وان |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|