![]() |
|
|
#101 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
دوستان سلام
من یه Jabra BT125 دارم یه HTCP3400 حالا سوال من اینه که چرا من نمیتونم آهنگ گوش بدم و فقط مکالمات از هندزفری پخش میشه؟ با خیلی از برنامه ها هم امتحان کردم همش همینه اما یکی دوبار گوشی اسکول شده همینجوری عشقی آهنگ پخش کرده و تا وقتی بلوتوثش رو خاموش نکردم کار کرده اما نفهمیدم چرا هندزفری هم مشکل نداره رو کامپیوتر و چند تا گوشی دیگه امتحان کردم رو همه اش میتونه آهنگ پخش کنه نمیدونم چرا با این پاکت پی سی کار نمیده کسی میدونه باید چیکار کنم؟ |
|
|
|
|
|
#102 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
شما این برنامه رو نصب کن میتونی به راحتی با هرنوع هندزفری بلوتوثی حتی تک گوش (mono) هم موزیک گوش بدی |
|
|
|
|
| این کاربر از Hossein505 برای این پست مفید تشکر کرده اند: | mhaf (06-24-2009) |
|
|
#103 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
|
نقل قول:
ادیت: دوست عزیز کار نکرد برای WM3 هست نه WM5 اما کمک خوبی کردی گشتم تو برنامه هام BTA router رو پیدا کردم جواب داد ممنون ویرایش توسط mhaf : 06-24-2009 در ساعت 06:07 PM |
|
|
|
|
|
|
#104 (permalink) |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
برادرا خريدم Jabra رو، قيمتش خيلي دردناك بود
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() كيفيت صدا متوسط (نسبت به هندزفري سيمي) قدرت صدا هم متوسط بردش خيلي زياده بود به نظر من ![]() تو اجرا فرمان ها يكم تاخير داره ظاهرش هم خيلي شيكه عكسي سوالي چيزي بود در خدمتيم
|
|
|
|
#105 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
از كجا؟ تاخير كه ميگي توي ذوق ميزنه؟ كيفيت صدا براي شنونده( طرف مقابل) چطوره؟ سيم گوشيش به نظرت خيلي نازك نيست و احتمال اينكه اگه كشيده بشه ،خودش يا اتصال داخلي سيمش قطع بشه هست يا نه؟ جنس محافظ دور سيمش چيه؟ |
|
|
|
|
|
|
#107 (permalink) | |
|
مدیر پاکت پی سی
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
|
نقل قول:
من خودم هم تستش کردم این فایل رو من روی wm5 ,6 و 6.1 تست کردم عمکردش کاملا مشابه همون قبلیه |
|
|
|
|
|
|
#108 (permalink) | |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
![]() پايتخت ببين مثلاً دكمه pause رو مي زني، 1 2 3 صدا قطع مي شه!!! خوبه معموليه جنس سيمش معموليه، مثل مدلاي سوني اريكسون پلاستيكيه، از اون مدلاييه كه داخل گوش مي رن. نمي دونم، احتمالاً آره، ولي خوب فكر كنم خيلي ارزون بتوني سيمشو گير بياري، زياد مهم نيست. پلاستيكي!!
|
|
|
| این کاربر از rämTn برای این پست مفید تشکر کرده اند: | METALLICA (06-28-2009) |
|
|
#110 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
|
نقل قول:
دنبال مدلهاي htc نرفتي؟ قيمت نگرفني؟ |
|
|
|
|
![]() |